- 12 Mart 2023
- 347
- 61
- 18
- 22
- Konu Sahibi elifinizzzzz
-
Tesekkurler hamileyimÖncelikle hayırlısı olsun ümit vermek veya kırmak istemem. Adet olmuş gibi hissedip akıntı olması bi hamilelik belirtisi, ishal/kabızlık gibi bağırsak bozuklukları da olabiliyor. Kan testi en güzeli,sağlık ocağına
Kimyasal gebelik mi olduğunu nasıl anlayabilirim ?Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz, normal bişeymiş her ay bi sürü kadın geçirir haberi olmaz dedi bana doktor. Bu da bi yönden iyi birşey en azından hamile kalabiliyorsunuz demek.
Bir kaç gün sonra testi tekrarlayın yada kan verin o daha kesin belli olur 1 hafta gecikme az bir gecikme değil çünküMerhaba hanimlar gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var adetim 1 hafta gecikti adetim 3 4 gun gecikince idrar testi yaptim negatif çıktı ama sag kasigim altinda batmalar oluyo surekli ishallik durumum var karnima arada sancida giriyo adet oldum diyorum bi bakiyorum akıntı sizce hamilemiyim???
Şu an bilemezsin. Kimyasal olduğunu ben erkenden kan testi yaptırdığım için bilmiştim 36 oldu hcg sonra düştü ve adet oldum gecikmeli olarak. Benimde temmuzda 9+2 de kalbi durdu, kasımda kimyasal oldu şu an da 11 haftalık hamileyim sağlıkla gelir inşallah. Sıkma canını olur inşallah en kısa zamandaKimyasal gebelik mi olduğunu nasıl anlayabilirim ?
Bir yıl once ikinci denememizde 11.haftada kalbi duran bir bebeğim oldu hamile kalabilirim diye düşünüyordum ama bu sefer kaçıncı denememiz bir sonuç alamadim
HamileyiiimBir kaç gün sonra testi tekrarlayın yada kan verin o daha kesin belli olur 1 hafta gecikme az bir gecikme değil çünkü
yaa hayırlı olsun çok sevindim darısı başıma, kaçıncı gününde vermiş oldun yani?Tekrar test yaptim iki cizgi cikti kan verdum hamileyim 43.7 beta hcg
37.günde beta bu sekilde çıktı bidahada vermedjm kanyaa hayırlı olsun çok sevindim darısı başıma, kaçıncı gününde vermiş oldun yani?
Ben hala olmadım çok gecikti sanırım tüp bebek ilaçları dengemi bozdu.
Hayırli olsunHamileyiiim
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinTe
Tesekkurler hamileyim
Benim imkansız heralde 40 gün oldu 0,6 çıktı değer37.günde beta bu sekilde çıktı bidahada vermedjm kan
Benim imkansız heralde 40 gün oldu 0,6 çıktı değermalesef negati
Negatif malesefBenim imkansız heralde 40 gün oldu 0,6 çıktı değer
Merhaba siz idrar testi yapmış mıydınız tekrar? Yoksa kan mı vermiştiniz ben bugün tam 10 gün oldu gecikme test yaptım yine negatif çıktıMerhaba hanimlar gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var adetim 1 hafta gecikti adetim 3 4 gun gecikince idrar testi yaptim negatif çıktı ama sag kasigim altinda batmalar oluyo surekli ishallik durumum var karnima arada sancida giriyo adet oldum diyorum bi bakiyorum akıntı sizce hamilemiyim???
BEnim 3 4 gun gecince test yaptim negatifti 4 gun sonra tekrar yaptim silik cizgi cikti ertesi günü kan verdim 43.7 ile hamileyimMerhaba siz idrar testi yapmış mıydınız tekrar? Yoksa kan mı vermiştiniz ben bugün tam 10 gün oldu gecikme test yaptım yine negatif çıktı
Allah sağlıklı bir şekilde kucağını almayi nasip etsinŞu an bilemezsin. Kimyasal olduğunu ben erkenden kan testi yaptırdığım için bilmiştim 36 oldu hcg sonra düştü ve adet oldum gecikmeli olarak. Benimde temmuzda 9+2 de kalbi durdu, kasımda kimyasal oldu şu an da 11 haftalık hamileyim sağlıkla gelir inşallah. Sıkma canını olur inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?