Adetim 1 hafta gecikti idrar testim negatif

elifinizzzzz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
347
61
18
22
Merhaba hanimlar gercekten fikirlerinize cok ihtiyacim var adetim 1 hafta gecikti adetim 3 4 gun gecikince idrar testi yaptim negatif çıktı ama sag kasigim altinda batmalar oluyo surekli ishallik durumum var karnima arada sancida giriyo adet oldum diyorum bi bakiyorum akıntı sizce hamilemiyim???

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz, normal bişeymiş her ay bi sürü kadın geçirir haberi olmaz dedi bana doktor. Bu da bi yönden iyi birşey en azından hamile kalabiliyorsunuz demek.
Kimyasal gebelik mi olduğunu nasıl anlayabilirim ?
Bir yıl once ikinci denememizde 11.haftada kalbi duran bir bebeğim oldu hamile kalabilirim diye düşünüyordum ama bu sefer kaçıncı denememiz bir sonuç alamadim

Bir kaç gün sonra testi tekrarlayın yada kan verin o daha kesin belli olur 1 hafta gecikme az bir gecikme değil çünkü

Kimyasal gebelik mi olduğunu nasıl anlayabilirim ?
Bir yıl once ikinci denememizde 11.haftada kalbi duran bir bebeğim oldu hamile kalabilirim diye düşünüyordum ama bu sefer kaçıncı denememiz bir sonuç alamadim
Şu an bilemezsin. Kimyasal olduğunu ben erkenden kan testi yaptırdığım için bilmiştim 36 oldu hcg sonra düştü ve adet oldum gecikmeli olarak. Benimde temmuzda 9+2 de kalbi durdu, kasımda kimyasal oldu şu an da 11 haftalık hamileyim sağlıkla gelir inşallah. Sıkma canını olur inşallah en kısa zamanda

Mrb benim de şu an adet döngüm tam 40 gün oldu tekrar test yapmadım ve halen regl olmadım. Oruç da tutuyorum her hangi bir sıkıntım olmadı. Ne yapmam lazım kafam iyice karıştı ? Gebelik varsa akıntının çok mu fazla olması gerekiyor ? Benim öyle çok aşırı akıntım olmuyor lütfen bir fikir verin

Merhaba siz idrar testi yapmış mıydınız tekrar? Yoksa kan mı vermiştiniz ben bugün tam 10 gün oldu gecikme test yaptım yine negatif çıktı

Allah sağlıklı bir şekilde kucağını almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…