- 24 Temmuz 2020
- 6
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi ISIMSIZKULLANICI
- #1
.....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta gecikmeyle çıkardı canım silik çizgi olan testini yüklese burayaAdetim 1 hafta gecikti normalde hiç bu kadar gecikmezdi 3 kez test yaptım ikisi negatif ti bugün de yaptım çok çok silik çıktı ikinci çizgi ama ışıkta çok zor görünüyor regl ağrısına benzer ağrım var ama daha farklı kasıklarım da ağrı var karnımda ara ara acı hissediyorum bulantı baş dönmesi halsizlik ve uyku hali de var sizce hamile olabilir miyim çok istiyorum lütfen cevap verin![]()
Ya fotoğrafta gözükmüyor ışıkta zor görünüyor ama varBir hafta gecikmeyle çıkardı canım silik çizgi olan testini yüklese buraya
Kan testi yaptırınYa fotoğrafta gözükmüyor ışıkta zor görünüyor ama var![]()
Çok silik ama o yüzden arada kaldım pazartesi kan vercem yinede sabırsızlanıyorum:/Silikte olsa hamilelik belirtisi gec dollenme diye bisey var..
Pazartesi yaptırcam olmazsam ama çok sabırsızlanıyorum :/Kan testi yaptırın
Inşallah olmazsınız sabırlı olunPazartesi yaptırcam olmazsam ama çok sabırsızlanıyorum :/
İnşallah çok teşekkürlerInşallah olmazsınız sabırlı olun![]()
Rica ederim canımİnşallah çok teşekkürler![]()
Bence pazartesi ye bırakma yarn da kan ver bakalm eğer silik cıktı diyosan kan da da cikarAdetim 1 hafta gecikti normalde hiç bu kadar gecikmezdi 3 kez test yaptım ikisi negatif ti bugün de yaptım çok çok silik çıktı ikinci çizgi ama ışıkta çok zor görünüyor regl ağrısına benzer ağrım var ama daha farklı kasıklarım da ağrı var karnımda ara ara acı hissediyorum bulantı baş dönmesi halsizlik ve uyku hali de var sizce hamile olabilir miyim çok istiyorum lütfen cevap verin![]()
Yarin verin sabahtan ogleden sonra ogrenirsinizÇok silik ama o yüzden arada kaldım pazartesi kan vercem yinede sabırsızlanıyorum:/
Daha kesin sonuç alırım diye demiştim :/Bence pazartesi ye bırakma yarn da kan ver bakalm eğer silik cıktı diyosan kan da da cikar
Daha kesin sonuç alırım diye demiştim :/