• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 1 gün geçti günden güne silik çıkıyor test

kader766

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
23
1
1
31
Sizce hamilemiyim adetim 1 gün geçti ha oldum olucak hissi ara ara giren sancılarım göğüsüm şiş ama agrı yok Baz arkadaşlar kast testte kuruma izi olablir su dökün demiş ona rağmen var çok silik hayalet gibi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 150
  • image.jpg
    image.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Yaptığınız ilk 3 test erken gebelik testi en son kaset ile yapmışsınız. Erken gebelik testleri düşük hcg algılayabilir ama kaset testler öyle değil. Hcg seviyenizin 20 falan olması lazım. Fakat kimyasal olduğunu düşünmedim değil. Test tarihleri neler bilgi verir misiniz? Ayrıca kanda değer ölçtürdünüz mü hiç?

31 ocak 1 subat 3 subat kasette 3 şubat daha önce ki öyle gidip umutsuzluğa kapılmak istemiyorum korkuyorum gün açılıyor çok üzülüyorum ama bulantım var mide yanmam uyku hali halsizsilik günümde geçti nerdeyse kafayı yiyiycek hale geldim takipten yumurtalama döneminide takiple değerlendirdik ama bilmiyorum bir önce habersizdim bu planlı olunca çok taktım kalbim hislerimde var diyor rüyalarıma dahi giriyor silik de olsa var

Eklentiler

• 9FFC3B45-486F-42C0-A6C5-A1C010E62E75.jpeg
    9FFC3B45-486F-42C0-A6C5-A1C010E62E75.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 106
Back