• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adeti yoğun ağrılı geçenlerin yaşadıkları

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
adeti sancılı geçenlerden biri olarak bu topiği açmak istedim buyrun paylaşın derdinizi yaşadıklarınızı.benim illa ağrır hele üşüttüysem dikleron ancak 2 saatte etkiler acile gitmesem bile tüm gün apranaks içmekten kafam bir milyon dolaşırım.uyuklamaktan gözümü açamam sinirli bıkkın ve hepten ağır hareket ederim.

Buyrun benim :KK53:
Valla, ben her seferinde nerdeyse hastanelik oluyorum, evlen geçer diyorlar doğru mu acaba :KK53:

Ben evliyim
hiçbirşey değişmedi
bana da çocuk yap geçer diyorlar

Üstüne bir de bugün 15. günüm ama adet oldum
yarın yine o muaneye gitmek zorundayım üstelik bir de adetliyken .

Buyrun benim :KK53:
Valla, ben her seferinde nerdeyse hastanelik oluyorum, evlen geçer diyorlar doğru mu acaba :KK53:

geçmez külli yalan,evlenince de doğurunca geçer diyolar ..Ben duvar tırmaladığımı ,içim çıkana kadar çıkardığımı biliyorum ..Acaba adet döneminde neden istifra edilir bilen var mı ?

Benim çok ağrılı geçmezdi. Ama dönem dönem olurdu tabi. Cinsel yaşamdan sonra bi değişme olmadı. Doğumdan sonra diyorlar şimdi de

Ben evliyim
hiçbirşey değişmedi
bana da çocuk yap geçer diyorlar

Üstüne bir de bugün 15. günüm ama adet oldum
yarın yine o muaneye gitmek zorundayım üstelik bir de adetliyken .
Önce evlen diyolar, o belaya bulastiriyolar sonra da cocuk yapınca gecer deyip kandiriyolar bunların hepsi Amarikan oyunları :KK51:

geçmez külli yalan,evlenince de doğurunca geçer diyolar ..Ben duvar tırmaladığımı ,içim çıkana kadar çıkardığımı biliyorum ..Acaba adet döneminde neden istifra edilir bilen var mı ?

Benim de çok midem bulanırdı istifra ederdim
ben de çikolata kisti çıktı
şuan kistim yok istifralar bitti ama bulantılar devam hala

geçmiyiir. yımırtalar bitene kadar da geçmiyiciik :KK53:

kesinliklee yalaaannn evlendikten sonra geçmeyince bu defa doğumdan sonra geçer diyorlar oda olmazsa bi daha doğur derler herhalde
Tamam bağyanlar, mesaj alınmıştır evlenmekten vazcayıyorum :KK53:

Yaa benim midem bulanıyor kusuyorum, karnım ağrıyor, belim ağrıyor üstünr üstün kocama b.ktan yere trip atıyorum dengem şaşıyoo!!! Bıktım bu illettennn:mad::mad::mad:

adeti sancılı geçenlerden biri olarak bu topiği açmak istedim buyrun paylaşın derdinizi yaşadıklarınızı.benim illa ağrır hele üşüttüysem dikleron ancak 2 saatte etkiler acile gitmesem bile tüm gün apranaks içmekten kafam bir milyon dolaşırım.uyuklamaktan gözümü açamam sinirli bıkkın ve hepten ağır hareket ederim.
canım bende 15 yaşımdan beri dolorex le geçiririm ağrıyı. her ay 10 tane bitiririm. hergün sabah akşam 1 tane içiyorum. ve evdeysem kat kat giyinip sıkıca örtünürüm. sıcak su torbası koyarım ayağımın altına:KK51: ama geçen hafta doktora gittim kistim varmış en büyük belirti adetlerin sancılı geçmesiymiş. evliysen git bence doktora.

Back