Canım ama bitti şuan 3. Gün ve hiç leke bile yokKorkma tatlim internette okumustum adeti 2-3 gun sürende olabilir bu normaldir diye
Benimde adetim 3 gün sürüyor gerçi hep 3 gün sürdü benim halende öyle gider..
Doktora gitmen sart. Menepoz baslangiciysa eger ilacla durdurur.Merhaba hanımlar 26 yaşındayım ve adet miktarimda ve günunde azalma var kafama takıyorum neden oluyor acaba bu doktora gitmek.istemiyorim erken menopozdan demesinden korkuyorum canım sıkkın bu arada 2. Bebeği de istiyorum 7 aydır çalışmalardayiz bununla bi ilgisi olabilirmi? Başına gelen varmı 2 günden az sürüyor neredeyse ve diğer günler çok.cok az geliyor pedi değişmeye gerek bile duymuyorum
Tamam iste bende de aynisi oluyor genc kizligimda da 3 gun surerdi adetim halende 3 gun suruyorCanım ama bitti şuan 3. Gün ve hiç leke bile yok
Canım aynenn benimde öyle bende 26 yaşındayım ve aynı dediğin gibi oluyor nette arastirincada bi sürü şey çıkıo amaBenimde tam 26 yasımda değişti:)
4-5 gün sürüyordu artık 2 gün kanamam oluyor sonrasında sadece lekelenme. Bazen saatlerce hiç olmuyor sonradan az bir leke geliyor.
Dr bir sorun yok dedi bana.
İnşallah normaldir canım yaa milletin ki 6 7 gün suruyo25 yaşındayım Benimde 3 bazen 2 gün sürüyor bekarken 6 gün sürüyodu kansızlıktan şüphelendi doktor ama allaha şükür bişey çıkmadı sanırım normal bişey
Tamam iste bende de aynisi oluyor genc kizligimda da 3 gun surerdi adetim halende 3 gun suruyor
Genc kizkwn senin yine 2 gun mu suruyordu
Hmm anladim canim bir doktora gorunsene enazindan kafandaki soru isaretleri kalkarYok canım ozamanalr 5 6 gün suruyodu
Aynen canım önümüzdeki ay gidicemHmm anladim canim bir doktora gorunsene enazindan kafandaki soru isaretleri kalkar