adeti uzun sürenler

zhra89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
575
90
53
Merhaba kızlar ya ben geçen kadın doğuma gittim adetim uzun sürüyo diye ultrasyona baktı hormon testi yaptı herşey normal ama neden sizce adetim 2 haftaya yakın sürüyo....
bu sorunu yaşayan var mı aranızda?

merhaba canım benım eger doktora gıdıpte kıst hıc bısey cıkmadıysa emın ol stresten bu son zamanlarda eger bı an stres yasadıysan bıseyı kafana taktıysan reglın uzamıs olabılır hıc kafana takma benımde oyle olmustu tamamen stresden dolayı olmustur benımde reglım bıttı ve kahverengı akıntım devam edıyordu sonunda bıttı oyuzden gecer senınde tatlım benım

ya 3 aydır böyle bu 4. ay neye stres yaptım bu kadar bende anlam veremedim.
üstelik dr a da gittim kist falan çıkmadı çok şükür. sizde de öyle olduysa inşallah benimki de geçer

Benim 8 gun surer bszen 10 a sarktigi da oluyor hep mi boyleydi acaba yani 2 hafta olmasi

normalde 7 günde biterdi ama son 3 aydır bu 4. ayı bir hafta normal adet 2. hafta kanama şeklinde sürüyor, ve ben ayda 2 kere adet oluyorum böyle olduğu zamanlar 1 hafta falan temiz kalıyorum. doktorada söyledim böyle normal dedi:44:

ya 3 aydır böyle bu 4. ay neye stres yaptım bu kadar bende anlam veremedim.
üstelik dr a da gittim kist falan çıkmadı çok şükür. sizde de öyle olduysa inşallah benimki de geçer

Benımde gecen 2 ay full regli oldum 5 gun normal dıger hep kahve rengi akıntı 3 gun gelmiyordu sonra yine cok stresli bi dönem gecirdim doktora gittim bana bi ilac verdi ve eger 3 gun icinde kahve rengi akıntım gecmezse eger bi parca alınıcaktı ama allaha sukur 3uncu gun ilacla gecti 1 hafta kullandım cocuk istemedigim icin kadındogum hapı verdi mink kistte vardı onemsz dedi reglide gider .suanda bende sogan kürünü yapıyorum 5 gun normal regli olmustum 5 gunde kahve rengi akıntı bitsin yap tatlım sogan kürü iyi gelir stresten bide mevsimlerde yapabilir dengesiz oldugu icin belki bünyende dolayı bilemiyorum:)merak etme duzene girer..

ay inşallah ya geçer diye bekliyorum ama kahverengi akıntı regl kanı oldu 1 haftadır çok moralim bozuk doktorda doğum kontrol hapı vermek istemiyorum dedi çünkü evli değilm daha.. off Allahım ya soğan kürüne başlıcamda ah bi bitse adetim..
millet adet olmaz diye üzülür ben oluyorum kesilmiyo diye üzülüyorum:26:

Hic üzülme biter evlilikle ilgisi yokta zaten sana o hapı vermesi sacma olurdu cunku kisttin hic biseyın yok ve reglini kesmez merak etme :)))) gecer :))) bol bol spor yap aktıgı kadar aksın hic sorun etme bunlar normal olabılır ara kanamada civan percemi içsend bi arastırmak ii geliyor.

çok saolun valla içimi rahatlattınız:))) teşekürler ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…