Bence tekrar yaptir canm benimde 10 gun gecti dun yaptrdim negatif ilginc olarak yeni yumurtlamissin dedi saskin saskin bekliyorum bende adet olmayiYok yaptırmadım. Adet zamanım gelmeden önce bi kan testi yaptırmıştımonda negatif çıkmıştı 20 25 gün önce falan bi daha kan testi yaptırmadım. Şimdide gecikince ne yapacağımı bilemedim.
Yarında bekleyim olmazsa tekrardan dediğin gibi gider yaptırırım...Bence tekrar yaptir canm benimde 10 gun gecti dun yaptrdim negatif ilginc olarak yeni yumurtlamissin dedi saskin saskin bekliyorum bende adet olmayi
merhabe benimde hiç gecikmezdi her ayın 1de olurdum şimdi 3gün geçti dün yani 2gün kanda gebelik 001 çıktıSelam kızlar bu topikte hamilelik düşünüp adeti geciken fakat kan ve idrar sonuçları negatif çıkan bayanlar birbirimize sorularımızı ve sorunlarımızı paylaşalım
benim adetim 7 gün gecikti ve hala test sonuçlarım negatif.
Geçen hafta cuma günü kan testinde 0*0 çıkmıştı bugün tekrar gittim doktora ultrasonda birşey çıkmadı ve çarşamba gününe kadar hastalanmazsam tekrar gidip test yapmamı söyledi
başından böyle bir durum geçen varsa buyrun sohbete
ne zaman ve nasıl öğrendin hamile olduğunu canım 20 gün geçmiş kan testin negatif çıkmış yazmışşsın en sonVe sonuç olarak hamileyim
YAAAA BİRAZ KONUŞABİLİR MİYİİZZZVe sonuç olarak hamileyim
Idrar testlerinde negatif olabiliyor benim ilk gebeligimde kan testinde beta hcg sıfır cıktı aile hekimi psikolojik olabilir dedi ilaç yazdı üstünden bi hafta sonra tekrar idrar testi aldım silik çizgi cıktı acilden kan verdim gebelik çıktı bazen testlerde sıfır olabiliyor geç döllenme falan da olabiliyor demisti doktor. Biraz daha bekleyin. Daha sonra tekrar deneyin derimKizlar epey eski yazılmış topik fakat bende bugün adet olmaliydim olmadim umidim yok ama diger aylardan farki bel agrisi cok oldu bi kac gündür oda yok idrar testleri negatif dr a gitmeye utanıyorum desem yeridir her ay böyle yapıyorum çünkü ins.hamileyimdir
BEN DÜN KAN VERDİM AMA NEGATİF 15 GÜN OLDUIdrar testlerinde negatif olabiliyor benim ilk gebeligimde kan testinde beta hcg sıfır cıktı aile hekimi psikolojik olabilir dedi ilaç yazdı üstünden bi hafta sonra tekrar idrar testi aldım silik çizgi cıktı acilden kan verdim gebelik çıktı bazen testlerde sıfır olabiliyor geç döllenme falan da olabiliyor demisti doktor. Biraz daha bekleyin. Daha sonra tekrar deneyin derim
ALMADIM CANM İLAÇ KAÇ GÜN GEÇMİŞTİ ÖĞRENİNCE NASIL OLDU BELİRTİLERRİN FELAN ANLATMAK İSTER MİSİN ?Ilaç verdiyse kullanmayın derim bekleyin benim de adet tarihinden 20 - 25 gün sonra ortaya cikmisti
Biraz bekle tekrar dene. Bu süre icin de hasta olacaksan da gelirALMADIM CANM İLAÇ KAÇ GÜN GEÇMİŞTİ ÖĞRENİNCE NASIL OLDU BELİRTİLERRİN FELAN ANLATMAK İSTER MİSİN ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?