Adeti gecikmiş olup test sonucu negatif çıkanlar buyrun sohpete

Yok yaptırmadım. Adet zamanım gelmeden önce bi kan testi yaptırmıştımonda negatif çıkmıştı 20 25 gün önce falan bi daha kan testi yaptırmadım. Şimdide gecikince ne yapacağımı bilemedim.
Bence tekrar yaptir canm benimde 10 gun gecti dun yaptrdim negatif ilginc olarak yeni yumurtlamissin dedi saskin saskin bekliyorum bende adet olmayi

Benimde 7 gün gecikti bugün doktora çıktım ultrasonda kalınlaşma gördü fakat kan testinde sonuç negatif ve henüz doktorum ile konuşamadım merak ediyorum bakalım neler olacak

doktora çıktım sadece ultrasonla baktı hiçbir yorum yapmadı kisd varmı diye sordum yok dedi . bi ilaç verdi ama pek güvenemedim ...tarlusal ilaç hakkında bilgisi olan varmı ?

merhabe benimde hiç gecikmezdi her ayın 1de olurdum şimdi 3gün geçti dün yani 2gün kanda gebelik 001 çıktı

Kizlar epey eski yazılmış topik fakat bende bugün adet olmaliydim olmadim umidim yok ama diger aylardan farki bel agrisi cok oldu bi kac gündür oda yok idrar testleri negatif dr a gitmeye utanıyorum desem yeridir her ay böyle yapıyorum çünkü ins.hamileyimdir

Idrar testlerinde negatif olabiliyor benim ilk gebeligimde kan testinde beta hcg sıfır cıktı aile hekimi psikolojik olabilir dedi ilaç yazdı üstünden bi hafta sonra tekrar idrar testi aldım silik çizgi cıktı acilden kan verdim gebelik çıktı bazen testlerde sıfır olabiliyor geç döllenme falan da olabiliyor demisti doktor. Biraz daha bekleyin. Daha sonra tekrar deneyin derim

BEN DÜN KAN VERDİM AMA NEGATİF 15 GÜN OLDU

Ilaç verdiyse kullanmayın derim bekleyin benim de adet tarihinden 20 - 25 gün sonra ortaya cikmisti

ALMADIM CANM İLAÇ KAÇ GÜN GEÇMİŞTİ ÖĞRENİNCE NASIL OLDU BELİRTİLERRİN FELAN ANLATMAK İSTER MİSİN ?
Biraz bekle tekrar dene. Bu süre icin de hasta olacaksan da gelir
Herkesin gebeliği farklı olduğu gibi belirtileri de farklı olur. Benim öyle çok belirdim yoktu kokuya karşı hassas olmuştum birde midem yaniyordu ki o gebeliğin düşük ile sonuçlandı suanki gebeligimde de aynı belirtiler oldu midem de yanma çok oluyor bir de göğüsler hassaslardı.
Inşallah güzel haberler alırsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…