• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikmiş olup test sonucu negatif çıkanlar buyrun sohpete

lettuce35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
150
0
96
İzmir
Selam kızlar bu topikte hamilelik düşünüp adeti geciken fakat kan ve idrar sonuçları negatif çıkan bayanlar birbirimize sorularımızı ve sorunlarımızı paylaşalım

benim adetim 7 gün gecikti ve hala test sonuçlarım negatif.
Geçen hafta cuma günü kan testinde 0*0 çıkmıştı bugün tekrar gittim doktora ultrasonda birşey çıkmadı ve çarşamba gününe kadar hastalanmazsam tekrar gidip test yapmamı söyledi

başından böyle bir durum geçen varsa buyrun sohbete

Kan testin 0 ken ultrasyona neden soktuki seni onu anlamadım bazı hastaneler para için sürekli insanları kandırıyolar bence stresten yada kullandgn bır ılactan dolayı geçikme olabilir

kan testin 0 ken ultrasyona neden soktuki seni onu anlamadım bazı hastaneler para için sürekli insanları kandırıyolar bence stresten yada kullandgn bır ılactan dolayı geçikme olabilir

kan testi sonucum 0.0 ama gecen haftaydı bu sonuç hiç bir ilaç kullanmadım bu ay sadece korunmayı bıraktık o kadar

kan testi sonucum 0.0 ama gecen haftaydı bu sonuç hiç bir ilaç kullanmadım bu ay sadece korunmayı bıraktık o kadar

İlaç kullanmayı bırakmışsm işte nedeni o canım bende yasmini kullanıyodum geç adet oldum ve oluncada 15 gün sürdü bünyem sarsıldı resmen doktorlara gittim smear testi yaptım temiz cıkt bunye değişiyor ondan oldu sendede 2 aya duzelırsın hatta bana ramazana denk gelmıstı hastalanmamıstm herkes dyodu kesin hamilesin diye :) ama değildim

ilaç kullanmayı bırakmışsm işte nedeni o canım bende yasmini kullanıyodum geç adet oldum ve oluncada 15 gün sürdü bünyem sarsıldı resmen doktorlara gittim smear testi yaptım temiz cıkt bunye değişiyor ondan oldu sendede 2 aya duzelırsın hatta bana ramazana denk gelmıstı hastalanmamıstm herkes dyodu kesin hamilesin diye :) ama değildim

ben hiç birşekilde korunmadım cnm ilaç olarak hep eşim korunuyordu bu ay korunmayı bıraktık derken artık eşimde korunmuyor yani yasmin falan hiç kullanmadım bu zamana kadar çückü halamın kızı 2 yıla yakın olarak kullandı ve şimdi 9 aydır kullanmıyor ama hamile kalamıyor yani

adetim 8 gun gecikti 3 gun once idrarda test yaptim negatif ayrica ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi yasiyorum,
sadece adetim gectikten bir kac gun sonra bir sabaha asiri bas agrisi ve migde bulantisiyla uyandim,
sonra 2-3 gun devam etti bas agrim boyle iste dahada regl olmadim hakkimizda hayirlisi olsun...

adetim 8 gun gecikti 3 gun once idrarda test yaptim negatif ayrica ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi yasiyorum,
sadece adetim gectikten bir kac gun sonra bir sabaha asiri bas agrisi ve migde bulantisiyla uyandim,
sonra 2-3 gun devam etti bas agrim boyle iste dahada regl olmadim hakkimizda hayirlisi olsun...

canm mrhaba şuan sennle aynı durumdayız bende üç gün önce idrar testi yaptım ve negatif çıktı adetim tam 8 gün geçti ve ne hamilelik belirtim nede hastalık belirtim var sadece göğüslerimde bir acı ve gece baş ağrısı ve bulanmayla uykumdan uyanıyorum o kadar bakalım cnm hayrlısı ben bugun doktora gittim ultrasonda baktı ve birşey göremediğini söledi kan testi yapmadı çarşamba günü tekrar gel dedi

cnm kan testi falan yaptırsan bence varsa eğer çıkar yani idrarda çıkması için hcg hormonunun en az 20 olması gerekkiyor ama kanda 5ten yukarsı hamilesin demek ben geçen hafta bugun kan testi yaptıgımda 0.0 çıktı bu yüzden doktor bugün kan testi vermedi çarşambaya bekle eğer adet olmazsan o zaman kanda birdaha bakarız dedi bakalım bekliyoruz hakkımızda hayırlısı

canm mrhaba şuan sennle aynı durumdayız bende üç gün önce idrar testi yaptım ve negatif çıktı adetim tam 8 gün geçti ve ne hamilelik belirtim nede hastalık belirtim var sadece göğüslerimde bir acı ve gece baş ağrısı ve bulanmayla uykumdan uyanıyorum o kadar bakalım cnm hayrlısı ben bugun doktora gittim ultrasonda baktı ve birşey göremediğini söledi kan testi yapmadı çarşamba günü tekrar gel dedi

cnm kan testi falan yaptırsan bence varsa eğer çıkar yani idrarda çıkması için hcg hormonunun en az 20 olması gerekkiyor ama kanda 5ten yukarsı hamilesin demek ben geçen hafta bugun kan testi yaptıgımda 0.0 çıktı bu yüzden doktor bugün kan testi vermedi çarşambaya bekle eğer adet olmazsan o zaman kanda birdaha bakarız dedi bakalım bekliyoruz hakkımızda hayırlısı

benim goguslerdede aci filan yok,biraz migdem tuhaf arada bi kasik agrilarim olmaya basladi sanki simdi adet olacakmisim gibi,
tekrar bir idrar testi yapayimda yarin filan olmassa pazartesi falan giderim doktora belkide mevsimseldir benimkisi bilemiyorum ki :26:

benim goguslerdede aci filan yok,biraz migdem tuhaf arada bi kasik agrilarim olmaya basladi sanki simdi adet olacakmisim gibi,
tekrar bir idrar testi yapayimda yarin filan olmassa pazartesi falan giderim doktora belkide mevsimseldir benimkisi bilemiyorum ki :26:

canım varya an ve an seninle aynı durumdayız yani benimde bu aralar kasıklarımda belimde bir ağrı sanki hastalanmışım gibi geliyor.idrar değilde direk kan testi yaptır bence cnm garanti sonuç yani

adetim 1 gün gecikti bu sabah test yaptim negatif yani cok cok cok az bi silik cizgi var...
hic bir belirtide yok bas agrisi haric..
adeti gecikipte testi negatif olan varmi lutfen yardim edin

bu arada atesimde 35,9 cikti bu sabah :((

Son düzenleme:
Selam kizlar adetim geceli 3 gun oldu kasiklarimda ara ara agri oluyor goguslerde hassasiyet var dun test yaptim negatif cikti adetlerimdede gunu gunune pek olmam 3 veya 5 gun sektigi olur. Sanko adet olcakmisim gbi geliyor egilirken falan batmalar oluyor gogus uclarinda kil diplerindede hafif buyume var ama bilmiyorum iste sizce hamile olabilirmiyim

İyi günler benimde adetim 14 hatta 16 gün geçti test yaptım çıkmadı birşey. Ne yapmalıyım sizce?

mrb canım başlığı yeni fark ettim benimde 9 gün geçti testler negatif kan testi yaptırdın mı sen?
Yok yaptırmadım. Adet zamanım gelmeden önce bi kan testi yaptırmıştım ama onda negatif çıkmıştı 20 25 gün önce falan bi daha kan testi yaptırmadım. Şimdide gecikince ne yapacağımı bilemedim.

Back