- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
-
- Konu Sahibi kendidebilmiyor
hayırlı geceler.. merak ettim 3 ayına kadar normal adetmi gördünüz?Beeen iki hamileligimdede adetim gecmis olmasina ragmen okadar idrar testi yaptim ama cift cizgiyi goremedim ilkini kan testinde anladik ikinciyi artik 3 ay olmustu ultrasonda gorduk umarim seninde oyledir
merhabalar kızlar benim durumumda olanlarla konusmak için ayrı bir baslık actım bat tarihim 17 aralıkdı. 12 aralıkda baska sebeblerden dolayı kan verdim hamile olmadıgımı ögrendm aynı zamanda. bugun ayın 21 hala adet olmadım öğlen idrar testi yaptım bebiş yok cift cizgi olusmadı. daha öcne bi kere daha bunu yasamstm gec yumurtladıgımı soyleyıp doktor tarlusal verdı gecikmenin4. gununde kullanıp adet olmustum. suan doktora gtmekten cekınıorm ilac almak istemiorm. sizce ihtimal varmı ?
merhabaalr cnm. bendede hc belirti yoktu adet olucam sanmıstım. ins bebğin seninledir. acele etme adetin 10 gun gecsin oyle yap testinide sabret cnmMerba konuyu acan arkadas hamileymssn tebriklerrbenm sorum su kizlar ya bnm adetim 6gun gecti test yaptim cikmadi hic bi belrtim neyin yok ne adete dair ne gebelige.. acaba duzensizlesecekmi normalde duzenlidr. Adet olmadan once gogs hassasyeti vs. Olurdu ayrica bi dusuk yasadm ozamn asiri hassasyt olmustu ? Umudumu kessemmi ya bisey ariyorum ama bulamiyorm kendmde
Yarn 10gun olucak benmde.. aama korkuyom test yapmaya.. ya ama hic biseyim yok inaallah benmledr allahim bagislasn miniginimerhabaalr cnm. bendede hc belirti yoktu adet olucam sanmıstım. ins bebğin seninledir. acele etme adetin 10 gun gecsin oyle yap testinide sabret cnm
Enfeksiyondan gecikmez sanmrm ama stres buyuk etken.. bende anlamdm test yaptnmi cnmBenim de 6 gün geçti strese bagliyorum ama yine de suphelerim var evliyim çocuk düşünüyoruz ama wsimle bu ara çok tartisiyoruz o nedenle geçinmeyi strese bagliyorum 6 gün stresten gecikme normal midir sizce ?
Ben de idrar yollarimda bazen enfeksiyon oluyor bu arada bu yüzden de geçikebilir mi
Yok cnm yapmadim önceden de geçilmişti boyle test yapmistim hemen yarim saat sonra adet olmuştum bir de dediğim gibi esinle konuamuyorum su an test yapasim da yok acikcasi biz 3 4 aydir çocuk dusunuyoduk olmuyordu iltihap var herhalde ben esinle olan sıkıntima bagliyorum ama aslinda bebek de çok istiyorum hayirlisi belki düzelir ...Enfeksiyondan gecikmez sanmrm ama stres buyuk etken.. bende anlamdm test yaptnmi cnm
bekle cnm sen benimde baya gec cıkmısttı. belirti sadece gogıslerm dokununca acıodu hafıf ama baska bişi yoktuCanm sen kacinci gun ogrendin ? belrtilerin neydi ? Bn 10.cu gun test yaptim ama cikmadihalad bsey yok kendidebilmiyor
Canm benmde acimaya basladi 10 gundn sinra .. ama ben regl olmadan once acir sanirim olucam 4 gundur aciolar cunkubekle cnm sen benimde baya gec cıkmısttı. belirti sadece gogıslerm dokununca acıodu hafıf ama baska bişi yoktu
benim normalde acımazdı ilk kez boyleCanm benmde acimaya basladi 10 gundn sinra .. ama ben regl olmadan once acir sanirim olucam 4 gundur aciolar cunku