adeti gecikip idrar testinde negatif görüp hamile olan var mı ?

idrar testinde en erken ne zaman bebişi görururz

• adet gunu

OY: 2 28,6%
  • adetin 10. günü

OY: 1 14,3%
  • adetin 5. günü

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7

kendidebilmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
439
188
merhabalar kızlar benim durumumda olanlarla konusmak için ayrı bir baslık actım bat tarihim 17 aralıkdı. 12 aralıkda baska sebeblerden dolayı kan verdim hamile olmadıgımı ögrendm aynı zamanda. bugun ayın 21 hala adet olmadım öğlen idrar testi yaptım bebiş yok cift cizgi olusmadı. daha öcne bi kere daha bunu yasamstm gec yumurtladıgımı soyleyıp doktor tarlusal verdı gecikmenin4. gununde kullanıp adet olmustum. suan doktora gtmekten cekınıorm ilac almak istemiorm. sizce ihtimal varmı ?

Beeen iki hamileligimdede adetim gecmis olmasina ragmen okadar idrar testi yaptim ama cift cizgiyi goremedim ilkini kan testinde anladik ikinciyi artik 3 ay olmustu ultrasonda gorduk umarim seninde oyledir

Beeen iki hamileligimdede adetim gecmis olmasina ragmen okadar idrar testi yaptim ama cift cizgiyi goremedim ilkini kan testinde anladik ikinciyi artik 3 ay olmustu ultrasonda gorduk umarim seninde oyledir
hayırlı geceler.. merak ettim 3 ayına kadar normal adetmi gördünüz?

Yok canim ilk ay adet gunumde kahverengi lekelenmem oldu sonra birer hafta arayla ayni sekilde geldi idrar testleri hep negatif ciktigi icin hamile olmadigimi dusundum artik niye adet olmuyorum diye gidince ultrasonda gorduk

Cnim selam.bende de aynin sorun war.adetim gecti ama regl yok ortada.ve sol kasigim agriyo kac gndur.akinti war.dun test yaptim negatif.nedir bilemedim.

Dr lar bile en az 10 bekleyin diyor. Bence fazla kafaya takma bazen hayal kirikligi oluyo insana sabret olucagi varsa allah emrettikten sonra olur ins.

Merhaba kızlar normalde her ayın 25inde çok düzenli hasta olurum 27 kasımda klomene başladım 5 gün sürdu.klomeni kullandığım ay kanamam 4 gün erken geldi yani 21 aralikda. doktor kullanma klomen bu ay yine etkisini gosterir dedi.bu ay eski adetim gibi 25inde mi olurum yoksa 21inde mi eğer 21indeyse hala hasta olmadım idrar testi yaptım ama negatif ne olur cevap bekliyorum insallah hamileymdir.

Merba konuyu acan arkadas hamileymssn tebriklerr benm sorum su kizlar ya bnm adetim 6gun gecti test yaptim cikmadi hic bi belrtim neyin yok ne adete dair ne gebelige.. acaba duzensizlesecekmi normalde duzenlidr. Adet olmadan once gogs hassasyeti vs. Olurdu ayrica bi dusuk yasadm ozamn asiri hassasyt olmustu ? Umudumu kessemmi ya bisey ariyorum ama bulamiyorm kendmde

merhabaalr cnm. bendede hc belirti yoktu adet olucam sanmıstım. ins bebğin seninledir. acele etme adetin 10 gun gecsin oyle yap testinide sabret cnm

Kızlar geçen hafta regl bi hafta geçikti
33 günde olmam gerekiyordu bu ay 4 gün geçikti bugün 37. Gün test aldım eczandn negatif çıktı hiç bi regl belirtisi de halan yok 35 günü geçince sakıntı olduğu söyledi arkadasım hiç bir Ağrı'm yok ara ara kasıklarım da gaz bulutu varmıs gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı

Benim de 6 gün geçti strese bagliyorum ama yine de suphelerim var evliyim çocuk düşünüyoruz ama wsimle bu ara çok tartisiyoruz o nedenle geçinmeyi strese bagliyorum 6 gün stresten gecikme normal midir sizce ?
Ben de idrar yollarimda bazen enfeksiyon oluyor bu arada bu yüzden de geçikebilir mi

Enfeksiyondan gecikmez sanmrm ama stres buyuk etken.. bende anlamdm test yaptnmi cnm

Enfeksiyondan gecikmez sanmrm ama stres buyuk etken.. bende anlamdm test yaptnmi cnm
Yok cnm yapmadim önceden de geçilmişti boyle test yapmistim hemen yarim saat sonra adet olmuştum bir de dediğim gibi esinle konuamuyorum su an test yapasim da yok acikcasi biz 3 4 aydir çocuk dusunuyoduk olmuyordu iltihap var herhalde ben esinle olan sıkıntima bagliyorum ama aslinda bebek de çok istiyorum hayirlisi belki düzelir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…