Göğüs şişliği dışında diğer belirtiler bendede var canım şişlik ve gaz olayını max.derecede yaşıyorum yani ,hatta o beyaz akıntı kaç zaman devam etti sanki bikaç gündür sariya döndü gibi, inş bunun sonunda adetim gelir.bir haftadırda full ağır iş yaptım belki dayanamaz gelir dedim ams nafile tınlamadıBenim ki de 3 gun gecti. Goguslerim şiş , az da olsa beyaz akintim var, iki kere pembemsi gibi oldu ama göz yanilmasi olabilir belli belirsizdi, bel agrisi , gaz var. Ama velhasil idrar testi yaptim kac defa negatifbari adet olsamda rahatlasam
Yarın sabah ilk idrarimla yapıyorum canımHâlâ test yapmadın mı iyi sabretmişin valla canım, inş hayırlı haberler alırsın.
Benim de siskinlikten gobegim catlicak sanki, surekli duygu degiskligi yasiyorum ucan kuşa uzulup aglayasim geliyorGöğüs şişliği dışında diğer belirtiler bendede var canım şişlik ve gaz olayını max.derecede yaşıyorum yani ,hatta o beyaz akıntı kaç zaman devam etti sanki bikaç gündür sariya döndü gibi, inş bunun sonunda adetim gelir.bir haftadırda full ağır iş yaptım belki dayanamaz gelir dedim ams nafile tınlamadıartık işi deliliğe vuruyorum yoksa stresten patlamak üzereyim herkese çatasım var özelliklede kocama
Cnm ben ilk gebeliğimdede oğlumdada yerleşme kanaması yada lekelenme yaşamadım ama benim bildiğim yerleşme kanaması bukadar süre sonra ortaya çıkmaz daha öncesinde olur ama diyorumya yasamadigim için yanlış bilgilendirmeyeyim, eğer sonradan kesildiyse bi test yapıver yada yapıcam diyodun yaptın mı?Kızlar 12 gün gecikmeyle bugün kahverengi leke geldi adet başlangicida olabilir diyorum yerleşmede yerleşme ne zaman oluyo bilgisi olan
Tamamen sökülmüştür inş cnm, benim 45.günüm gelecek gibi değil iyice bunaltti yani, hiç bukadar olmamıştı yaa.çarşambaya kadar olmzsam bikaç gün sonrasına randevu alıp giderim artık.Benim de siskinlikten gobegim catlicak sanki, surekli duygu degiskligi yasiyorum ucan kuşa uzulup aglayasim geliyor
Bugun basladi gibi biraz kanamam oldu ama cok az hic adet sancimda yok.. Gercekten sinir bozucu
Malesef tamamen olamadimTamamen sökülmüştür inş cnm, benim 45.günüm gelecek gibi değil iyice bunaltti yani, hiç bukadar olmamıştı yaa.çarşambaya kadar olmzsam bikaç gün sonrasına randevu alıp giderim artık.
Ay hadi inşallah Rabbim burda isteyen herkese annelik nasip etsin :))Kızlar benimde adetim iki gün geçti gelmedi hala inşallahta gelmez sağ kasığımda batma hala dewam ediyo inşallah bu ay tutunmuştur dua edin lütfen :)
Amiiin inşallah yaa inşallah hepmiz teker teker alalım şu haberi sağlıklısıyla :)Ay hadi inşallah Rabbim burda isteyen herkese annelik nasip etsin :))
Başka belirtilerin var mı canım bir de adetin hiç şaşarmıydı yoksa ilk defa mı olduAmiiin inşallah yaa inşallah hepmiz teker teker alalım şu haberi sağlıklısıyla :)
Ben pcos hastasıyım senede iki defa kendiliğimdrn adet görebiliyorsam büyük başarı benim için ilaç tedavisi alıyorum ben femara kullanıyorum üç aydır üç aydırda 29 günde bir adet oluyorum bu ay da 10 unda olması gerekiyodu iki gün geçti işte ama ben bu ay batı 15 şubat diye baz aldım tedawide iki hafta bekliyoruz adet için çnkü 15 ine kadar olmazsam başka bi ihtimalde yoksa we rabbimde ol demişse bu ay oldu inşallah dua edin :)Başka belirtilerin var mı canım bir de adetin hiç şaşarmıydı yoksa ilk defa mı oldu
Ay hadiii inşallah dualarım seninle kuzumBen pcos hastasıyım senede iki defa kendiliğimdrn adet görebiliyorsam büyük başarı benim için ilaç tedavisi alıyorum ben femara kullanıyorum üç aydır üç aydırda 29 günde bir adet oluyorum bu ay da 10 unda olması gerekiyodu iki gün geçti işte ama ben bu ay batı 15 şubat diye baz aldım tedawide iki hafta bekliyoruz adet için çnkü 15 ine kadar olmazsam başka bi ihtimalde yoksa we rabbimde ol demişse bu ay oldu inşallah dua edin :)
Bugün yapıcaktım adet oldmCnm ben ilk gebeliğimdede oğlumdada yerleşme kanaması yada lekelenme yaşamadım ama benim bildiğim yerleşme kanaması bukadar süre sonra ortaya çıkmaz daha öncesinde olur ama diyorumya yasamadigim için yanlış bilgilendirmeyeyim, eğer sonradan kesildiyse bi test yapıver yada yapıcam diyodun yaptın mı?
İnşallah olmuştur canısı çoook teşekkür ederim rabbim isteyip we hakkını werebilecek her kadına nasip etsin anneliğiAy hadiii inşallah dualarım seninle kuzum
Aminnn aminn :)İnşallah olmuştur canısı çoook teşekkür ederim rabbim isteyip we hakkını werebilecek her kadına nasip etsin anneliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?