- Konu Sahibi Bifincankahve
Benim de 2 gün bitti bugün 3 gün gecikmede eşim inşallah test getirir de heyecandan ölmeyeyim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 2 gün bitti bugün 3 gün gecikmede eşim inşallah test getirir de heyecandan ölmeyeyim:)
Inşallah ya. Tabi ki paylaşırım şuan zaten kimseye söylememek için kendimi zor tutuyorum sizinle paylaşıyorum içimdekileri de biraz rahat ediyorum:)Ayy hadi bakalım inşallah vardır sonucunu bizimle paylaşirmisin![]()
Hamile değilmişim. Umutlanmıştım, benim moreli siffır siffır siffır. Bütün yşam enerjim dibe vurdu. Çok çabuk kendmi bırakıyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Mevla gönlünüze göre versin.
Adetim de başlamadı, sancım var. Bugün 4. Gün
Artık yarın jinekolog yolu görünüyor.
Inşallah ya. Tabi ki paylaşırım şuan zaten kimseye söylememek için kendimi zor tutuyorum sizinle paylaşıyorum içimdekileri de biraz rahat ediyorum:)
Ben de de anlık belirtidir var devamı prk olmadığından emin olamıyorum sabah üşürken şuan ateş basıyor ve göğüs uçlarım baya baya acımaya başladı o kadar . Eşim de işten geç çıktığı için test alamamış yarın alacak kaldı çarşamba sabaha belki böylesi daha iyi oldu az daha geciksin:) hayırlısı inşallahYa bende adet gecikmesi dişinda bir belirti olmadigi icin sadece annemle paylastim herkese hamileyim diyipte adet olursam komik duruma duserim![]()
Geçen yıl mayıs sonu 7 haftalık düşüğüm oldu. O zamandan beri istiyorum. 2 dr.a gittim , kontrollerim herşeyim temiz, hamile kalmana engel teşkil eden bir durum yok dediler ama bir buçuk yıl olacak olmuyor.Umutsuzluga kapilmak yok herşey Allah'tan ne kadar zamandir bebek istiyorsun ?
Rabbim hayirli zaman da saglikli bir evlat nasip eder insallahGeçen yıl mayıs sonu 7 haftalık düşüğüm oldu. O zamandan beri istiyorum. 2 dr.a gittim , kontrollerim herşeyim temiz, hamile kalmana engel teşkil eden bir durum yok dediler ama bir buçuk yıl olacak olmuyor.
Amin inşaallah, isteyen herkese...Rabbim hayirli zaman da saglikli bir evlat nasip eder insallah
Ben de de anlık belirtidir var devamı prk olmadığından emin olamıyorum sabah üşürken şuan ateş basıyor ve göğüs uçlarım baya baya acımaya başladı o kadar . Eşim de işten geç çıktığı için test alamamış yarın alacak kaldı çarşamba sabaha belki böylesi daha iyi oldu az daha geciksin:) hayırlısı inşallah
Canim belki geç döllenme falandır. Az daha bekleyip kan ver benceBu sabah yine test yaptim ve negatif hala gelen giden yok kafayi yiyecegim..