• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikenler kulubü...

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Selam kızlar,
Benim gibi adeti gecikenler buraya toplaşalım mı ? Benimki 5 gün gecikti test yaptım negatif ya sizler ?

Valla benim de 1 gün gecikti ha geldi gelecek korkusu ile bekliyorum sürekli lavobaya gidip bakıyorum ama sadece kıvamsız hafif sarı bir akıntı geliyor . Normal mi bu . Genelde hamileleik belirtisi kıvamlı krem gibi diyor lar ama bende yok o. Inşallah Allah isteyen hak eden herkese nasip eser

Bende de bol akıntı ama regl belirtisi hiç yok. Bir kac gun daha bekleyip tekrar idrar testi denicem. Amin :dua:

Bat günüm. Ne ağrım var ne sızım. Hiç adet olacakmışım gibi gelmiyor. 9 unda çatladı yumurtam. Gelmesi şart yani. İçerde çatlamadan bekleyebiliyor ama çatladıltan sonra beklemiyor diye biliyorum. Adeti gecikenlere benide yazın çünkğ eksin gecikecek

Bat günüm. Ne ağrım var ne sızım. Hiç adet olacakmışım gibi gelmiyor. 9 unda çatladı yumurtam. Gelmesi şart yani. İçerde çatlamadan bekleyebiliyor ama çatladıltan sonra beklemiyor diye biliyorum. Adeti gecikenlere benide yazın çünkğ eksin gecikecek

Ovulasyon testiyle mi takip ettiniz yumurtlama gununuzu ?

1 hafta önce şiddetli göğüs hassasiyetim oldu, adetim yaklaştı dedim, O geçti. 3 gün sonra şiddetli bel ağrısı o da 3 gün sürdü, bel ağrım hafif var. 3 gündür de adet sancım var, adetim 2 gün gecikti.
Normalde sancım olur ama üç gün olupta adetimin gecikmesi hiç olmadı. Dünden beri de sağ gözümde sanki kirpiklerim birbirine karışıyor, gözüm çapaklıymış gibi bulanıyor ama bakıyorum gözümde hiç bişey yok.
Acaba diyorum ama negatif çıkıp , hayal kırıklığına uğrayacağım diye de test yapmaya korkuyorum.
Bilemedimki hamile miyimmiki acabaki

1 hafta önce şiddetli göğüs hassasiyetim oldu, adetim yaklaştı dedim, O geçti. 3 gün sonra şiddetli bel ağrısı o da 3 gün sürdü, bel ağrım hafif var. 3 gündür de adet sancım var, adetim 2 gün gecikti.
Normalde sancım olur ama üç gün olupta adetimin gecikmesi hiç olmadı. Dünden beri de sağ gözümde sanki kirpiklerim birbirine karışıyor, gözüm çapaklıymış gibi bulanıyor ama bakıyorum gözümde hiç bişey yok.
Acaba diyorum ama negatif çıkıp , hayal kırıklığına uğrayacağım diye de test yapmaya korkuyorum.
Bilemedimki hamile miyimmiki acabaki

Sizin yerinizde olsam test yapardım ne demişler korkunun ecele faydası yoktur belkide pozitif cikacak ve sevincinizi erteliyorsunuz şuan. Hayirli haberler verirsiniz inşallah :anneadayı:

Sizin yerinizde olsam test yapardım ne demişler korkunun ecele faydası yoktur belkide pozitif cikacak ve sevincinizi erteliyorsunuz şuan. Hayirli haberler verirsiniz inşallah :anneadayı:

Garanti olsun diye bu sabah aile hekimine gittim, kanda baktırıyorum. Öğleden sonra hayırlısıyla belli olacak inşaallah.

Back