• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adeti geçenler :(( testi negatiff olanlar

Mrb arkadaşlar bende her ay hayal kırıklığı yaşıyorum o kadar cok ümitleniyorumki adetim gecikmesinin 2 cni günün de test yaptım negatif çıktı 4 günde yaptım yine negatif çıktı bugün 6 günün hala adet olmadım yumurtlama takibi bile yaptım onun sonucunda denedik siZce hamile olmayabilirmiyim tekrar yapmak istemiyorum

benim 3 gün geçmişti sonra regl oldum 10 gün sürdü :53: bitmese dra gitcektim. bitti ama. bakalım bu ay nolcak. :44:

selam kızlar bende aynı durumdayım adetim geçtikten 1 hafta içinde 2 kere evde test yaptım ikiside negatif çıktı 3 gün daha bekledim 10. gün kanda test yaptırdım malesef o da negatifti şimdi 19 gün oldu hala adet olmadım bekliyorum 2 gün önce peçeteye çok az açık renkte kan geldi o kadar bariz belirtimde yok sadece sık idrara çıkıyorum ara sıra belim ağrıyo bide karnımda şişkinlik var akıntım da var ama o hep oluyo zaten nerdeyse ikinci adet tarihim gelicek ama hala adet olmadım test yapmak istemiyorum bu aralar bikaç gün daha bekleyim diyorum moralim bozuluyo negatif çıkınca :14:

Back