• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adeti geçenler :(( testi negatiff olanlar

Korunmayı ilk bıraktığımızda, zamanında olan adetim 5 gün gecikmişti. Bizde heyecan yaptık, kan testi yaptırdım negatif çıktı. Çok moralim bozulmuştu sonrasındada adet oldum zaten. Sonraki regil günlerim daha düzenli olmaya başladı. Seninde öyle olabilir canım:29:

adetim 5 gün geçti test negatiff :((
umudum tükeniyorrr :( benim gibi olanlar var mı acabaa

var canım ben:) b ugün adetim 5 gün geçmiş oldu sabah test yaptım negatif belirtimde yok hatta son bi haftadır akıntım bile yok bekliyorum merakla.. bide 9-10 gün geçerse tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü kızımdao zman çıkmıştı bence sende öyle yap

var canım ben:) b ugün adetim 5 gün geçmiş oldu sabah test yaptım negatif belirtimde yok hatta son bi haftadır akıntım bile yok bekliyorum merakla.. bide 9-10 gün geçerse tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü kızımdao zman çıkmıştı bence sende öyle yap

şu sözlerinle içime inan su serptinn..
şimdi 1 hafta geçti cumaya kadar bekleyip tekrar yaparımm.. bell ağrılarım başladı..
hayırlısı inşallahh

adetim 5 gün geçti test negatiff :((
umudum tükeniyorrr :( benim gibi olanlar var mı acabaa

canım benimde 3 gün geçti 2 gün önce ve bugün test yaptım negatif çıktı.. öğlen de gittim kan verdim yarın sonuç alacağım onda da negatif olacak gibi kaç gündür akıntım kesildi kuruluk başladı başka hiç bi his yok

canım benimde 3 gün geçti 2 gün önce ve bugün test yaptım negatif çıktı.. öğlen de gittim kan verdim yarın sonuç alacağım onda da negatif olacak gibi kaç gündür akıntım kesildi kuruluk başladı başka hiç bi his yok

canımm inşş olumlu sonuç alırsın ben cesaret edip gidemiyorum kan vermeye

inşallah canım bende bi cesaret gittim valla gitmeceyektim sonucu bile bile gitmiş gibi oldum içmde hiç bi his yok olduğuna dair ama yine de kanda da görüp ümidi kesmek istedim herhalde

inşallah canım bende bi cesaret gittim valla gitmeceyektim sonucu bile bile gitmiş gibi oldum içmde hiç bi his yok olduğuna dair ama yine de kanda da görüp ümidi kesmek istedim herhalde

naptın cnm aldın mı sonucu qeliyomu bebişin :)

Benimde bugün 4. Günüm ama testte negatif ve üstüne hiçbir belirtim yok stresten diye düşünüyorum kan vermeye bile gitmek istemiyorum :50::50::50::50:

yaklaşık 5 ay önce tam bir buçuk ay adetim gecikti idrarda pozitif görünen sonuç kanda negatifti doktor mevsim sebebiyle falan olabilir demişti

tam 11 gün gecikti adetimm dün gece kahverengi 7 damla akıntı geldi
sabahtan beri hiçbir şey gelmedii...
ne oluyorrr yaaaa :( doktoraaa gideyim salı günü en iyisii..
başka yolu kalmadı

Back