- Konu Sahibi elanaz_efe
adetim 5 gün geçti test negatiff (
umudum tükeniyorrr benim gibi olanlar var mı acabaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var canım ben:) b ugün adetim 5 gün geçmiş oldu sabah test yaptım negatif belirtimde yok hatta son bi haftadır akıntım bile yok bekliyorum merakla.. bide 9-10 gün geçerse tekrar yapmayı düşünüyorum çünkü kızımdao zman çıkmıştı bence sende öyle yap
canım benimde 3 gün geçti 2 gün önce ve bugün test yaptım negatif çıktı.. öğlen de gittim kan verdim yarın sonuç alacağım onda da negatif olacak gibi kaç gündür akıntım kesildi kuruluk başladı başka hiç bi his yok
canım benimde 3 gün geçti 2 gün önce ve bugün test yaptım negatif çıktı.. öğlen de gittim kan verdim yarın sonuç alacağım onda da negatif olacak gibi kaç gündür akıntım kesildi kuruluk başladı başka hiç bi his yok
canımm inşş olumlu sonuç alırsın ben cesaret edip gidemiyorum kan vermeye
inşallah canım bende bi cesaret gittim valla gitmeceyektim sonucu bile bile gitmiş gibi oldum içmde hiç bi his yok olduğuna dair ama yine de kanda da görüp ümidi kesmek istedim herhalde
Benimde bugün 4. Günüm ama testte negatif ve üstüne hiçbir belirtim yok stresten diye düşünüyorum kan vermeye bile gitmek istemiyorum
aynenn canımmm benimde 8 gün geçti hiçbir belirti yokk( testler negatifff ne düşüneceğimi şaşırdım (
kana gitmedin mi ....
yaklaşık 5 ay önce tam bir buçuk ay adetim gecikti idrarda pozitif görünen sonuç kanda negatifti doktor mevsim sebebiyle falan olabilir demişti
Böyle bir şey olabiliyor mu? Bende bütün belirtiler var ama kanda gebelik yok...
bnmde öle 7 qün qeçti test negatif bu akşam kan tahlili vericem bakalım kısmet
kızlar ben 4 aydır 21 günde bi oluyodum bu ay bi hafta geçti ve 7. günde geldi günü değişti heralde inş. isteyen herkesin olur hayırlısıylacanım ne yaptınn merka ettim ( bende hala tık yokk.. bugün adetimden 10 gün geçti bell ağrısı devam ediyor