Adeti 40 gün geçenler

Cido17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
607
386
33
48
Kızlar bugün adetimi 43 gün geçti.. Hala ne bebek ne adet ne yumurtlama var.. Bebek varsa çıkmalıydı artık di mi? Söktürücü de içmiyorum halen.. Yok gibi hissediyorum ama bi umut işte.. Akılverin ne yapayım ben? Bunu yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen oldu mu aranızda?

Kızlar bugün adetimi 43 gün geçti.. Hala ne bebek ne adet ne yumurtlama var.. Bebek varsa çıkmalıydı artık di mi? Söktürücü de içmiyorum halen.. Yok gibi hissediyorum ama bi umut işte.. Akılverin ne yapayım ben? Bunu yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen oldu mu aranızda?
Anlamadim ben simdi konun yeni bebek yok demissin ama hamilelik takvimin var.. bu arada bende senin gibiyim pkoluyum gerci ama bu sefer tum adet belirtilerini yasamama ragmen hala olmadi testlerde negatif ama israrla sokturucu icmiyorum..

Anlamadim ben simdi konun yeni bebek yok demissin ama hamilelik takvimin var.. bu arada bende senin gibiyim pkoluyum gerci ama bu sefer tum adet belirtilerini yasamama ragmen hala olmadi testlerde negatif ama israrla sokturucu icmiyorum..
:) takvimi ilk geciktiğim günlerde koymuştum, başka bi topikte kızlar uğur getirdiğine inanıyorlardı :) şimdi de nerden kalkacak bulamıyorum.. Benim adetlerim çok düzrnliydi, gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ama kürtaj flan olmadım. Bu ay da çok geciktim. Stres mi yaptım bebek mi bilmiyrm, getci pek umudum yok:(

:) takvimi ilk geciktiğim günlerde koymuştum, başka bi topikte kızlar uğur getirdiğine inanıyorlardı :) şimdi de nerden kalkacak bulamıyorum.. Benim adetlerim çok düzrnliydi, gecen ay kimyasal gebelik yaşadım ama kürtaj flan olmadım. Bu ay da çok geciktim. Stres mi yaptım bebek mi bilmiyrm, getci pek umudum yok:KK43:
Doktora gittin mi peki belki gecen ay yasadigindan dolayi boyledir 40 gunde az bir süre degil ki.

slm canım bende geçen ay kürtaj oldum bugün 41.günüm birkaç gündür kahverengi lekelenmem var hala adet olmadım ben korundum hamile değilim kürtajdan bir ay sonra gittiğimde 4cmlik kist oluşmuştu artık sinir olmaya başladım yapışıklık olacak diyede çok korkuyorum sen hiç gitmedin mi doktora kist oluşmuş olabilir mi kist düzensizleştiriyor

slm canım bende geçen ay kürtaj oldum bugün 41.günüm birkaç gündür kahverengi lekelenmem var hala adet olmadım ben korundum hamile değilim kürtajdan bir ay sonra gittiğimde 4cmlik kist oluşmuştu artık sinir olmaya başladım yapışıklık olacak diyede çok korkuyorum sen hiç gitmedin mi doktora kist oluşmuş olabilir mi kist düzensizleştiriyor
2 cm lik basit bir kistin var dedi. Çatlamamış bir yumurta görünüyor dedi.. Ben korunmadım bu arada, bebek tuttuysa bu bikaö gün içinde yerleşme olur diye hedapladım, o yüzden hala söktürücü içmemeye beklemeye devam ediyorum.. İnşallah kötü yapmıyorumdur

2 cm lik basit bir kistin var dedi. Çatlamamış bir yumurta görünüyor dedi.. Ben korunmadım bu arada, bebek tuttuysa bu bikaö gün içinde yerleşme olur diye hedapladım, o yüzden hala söktürücü içmemeye beklemeye devam ediyorum.. İnşallah kötü yapmıyorumdur
canım ben pazartesi doktora gittim kistim duruyor pazatesiden beri tarlusal adet söktürücü kullanıyorum hala tık yok karnım 5aylık gibi geziyorum şişlikten adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecem dedi kist için bende onu kullanmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım:KK12:

Back