• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adeti 10 gecikip test negatif ciktigi halde gebe olan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Htckbr123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
69
21
88
26
merhaba 10 aydir cocuk istiyoruz 1 yillik evliyim evlendigimden beri adetim duzensiz bu ay yine 10 gun gecti kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor ama olamiyorum belim de tutulma oldu goguslerde hassasiyet var birde sivilcem cikmadi dun de saglik ocagindan hekim im aradi ona soyledim gel pazartesi kan testi yapalim dedi bende elimde idrar testi vardi yaptim negatif cikti yinede hamile olabilirmiyim basina gelen varmi

merhaba 10 aydir cocuk istiyoruz 1 yillik evliyim evlendigimden beri adetim duzensiz bu ay yine 10 gun gecti kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor ama olamiyorum belim de tutulma oldu goguslerde hassasiyet var birde sivilcem cikmadi dun de saglik ocagindan hekim im aradi ona soyledim gel pazartesi kan testi yapalim dedi bende elimde idrar testi vardi yaptim negatif cikti yinede hamile olabilirmiyim basina gelen varmi
kimse yokmu 😐

Canım son adetim 1 şubattı 28 martta hamile oldugumu öğrendim ve 1 hafta öncesi negatif çıkıyordu testlerde bu aylar icinde 11 tane gebelik testi yaptım hepsi negatifti 😂 döngüm 38 gün beklenen adetimdem 18 gün sonra öğrenebilmiştim 10 gün geçtiğinde negatif cıkıyordu

Canım son adetim 1 şubattı 28 martta hamile oldugumu öğrendim ve 1 hafta öncesi negatif çıkıyordu testlerde bu aylar icinde 11 tane gebelik testi yaptım hepsi negatifti 😂 döngüm 38 gün beklenen adetimdem 18 gün sonra öğrenebilmiştim 10 gün geçtiğinde negatif cıkıyordu
umarım benimde böyledir

merhaba 10 aydir cocuk istiyoruz 1 yillik evliyim evlendigimden beri adetim duzensiz bu ay yine 10 gun gecti kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor ama olamiyorum belim de tutulma oldu goguslerde hassasiyet var birde sivilcem cikmadi dun de saglik ocagindan hekim im aradi ona soyledim gel pazartesi kan testi yapalim dedi bende elimde idrar testi vardi yaptim negatif cikti yinede hamile olabilirmiyim basina gelen vrmi

Okurken acaba benmi yazdım diye düşündüm canım aynı durumdayız şuanda bekliyorum bende ne adet oluyorum nede gebelik ten eminim testi 5.gunde yaptım negatuf bekliyorum şimdilik

Back
X