adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Merhabalar
Benim bata 4-5 gün falan bugün test yaptım çıkmadı. Test yapmadan evvel 3 saat su içilmemesi gerektiği konusunda bilgiler var.etkiliyor mu gerçekten? Ben ona hiç dikkat etmedim de

Melisa1995 Melisa1995
Dün 720 oldu degerim. 264 tü öncesinde. Artık test yaptirmayacagim. Pko prolaktin falan hiç önemli değil. Üst üste iki ay hamile kaldım pko vardı üstelik. Olumsuz düşünme hiç. Ilk hamileliligimde doktor hamile kalamazsin artık kesin bi tedaviye baslamamiz gerek dedi. O ay hamile kaldım kadın çok şaşırmışti. Kızım şimdi 28 aylık. Asla olmaz deme. Oluyor. Hep olumlu düşün.

Melisa1995 Melisa1995
Dün 720 oldu degerim. 264 tü öncesinde. Artık test yaptirmayacagim. Pko prolaktin falan hiç önemli değil. Üst üste iki ay hamile kaldım pko vardı üstelik. Olumsuz düşünme hiç. Ilk hamileliligimde doktor hamile kalamazsin artık kesin bi tedaviye baslamamiz gerek dedi. O ay hamile kaldım kadın çok şaşırmışti. Kızım şimdi 28 aylık. Asla olmaz deme. Oluyor. Hep olumlu düşün.
sevindim Canım haklısın ümidimi kaybetmiyorum inşallah Birgün bu Mutlu haberi bende veririm Allah bağışlansın Canım kızını

Kızlar bakar mısınız? Dün hiçbirşey çıkmamıştı da ..

Eklentiler

• IMG-20160911-WA0003.jpg
    IMG-20160911-WA0003.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 115
:KK200:
Canım çok teşekkürler. Doktorumu aradım folik asit başladı haftaya gel dedi.ama ben bugün tekrar kan vericem artmış mı diye. Hayırlısı :dua::dua:
Görünüşe göre güzel gidiyo inşallah :KK66: canım takvimde hazırlanmış böyle gördükçe çok mutlu oluyorum darısı tüm isteyenlere inşallah :-*

:KK200:
Görünüşe göre güzel gidiyo inşallah :KK66: canım takvimde hazırlanmış böyle gördükçe çok mutlu oluyorum darısı tüm isteyenlere inşallah :-*

Aslında daha keseyi görmeye gidemedim ama hersey güzel gidecekmiş gibi ayarladım öyle canım :) rabbim hayırlısı nasip etsin hepimize

Selam kizlar dun bata 6 gun kala tansiyon dusmesinden suphe edip 1 saatlik idrarla test yaptim ve ilk resim ona ait
Ikinci resim bu sabah bata 5 gun ilk 3 dk hali ve boyle kaldi
Insallah allahim isteyen herkeze nasip etsin yarin yada ertesi gun yapicam esim test almamis :KK43:

Eklentiler

• 20160921_141844.jpg
    20160921_141844.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 96
X