Şimdi koydum yanlışlıkla olduKonu yok, fotoğraf yok. Ne sormak istemiştiniz?
Pko olduğunuz için bir şey söylemek zor. Adetiniz de gecikmiş madem bir kan testi yaptırmanız iyi olur.Merhaba kızlar ben de pko var geçen aya göre adetim geçti ama bu ay iki kez yumurtlama oldu bugün yaptım ovulasyon testi bu şekil çıktı sol kasığımda ağrı batma var bi bakar mısınız
Yumurtlama gibi mi duruyoPko olduğunuz için bir şey söylemek zor. Adetiniz de gecikmiş madem bir kan testi yaptırmanız iyi olur.
Adete yakın koyu çıkan ovulasyon testi genelde gebelikte oluyor. Kanda gebelik testi yaptırın demek istemistim. Ya da yarın sabah ilk idrarla bir gebelik testi.Yumurtlama gibi mi duruyo
Yani ben mi yanlış görüyorum diye sordum da teşekkür ederim bi kaç gün daha bekleyim bakalımAdete yakın koyu çıkan ovulasyon testi genelde gebelikte oluyor. Kanda gebelik testi yaptırın demek istemistim. Ya da yarın sabah ilk idrarla bir gebelik testi.
Hayır pik degilYumurtlama gibi mi duruyo
Bi kaç gün sonra tekrar bakıyım bakalımHayır pik degil
Yok bat 15 ocak bakalım nasip olursa ikinci çocuk olacakBi kaç gün sonra tekrar bakıyım bakalımsiz gebe misiniz
Ovulasyonla mı takip ettiniz yumurtlamayıYok bat 15 ocak bakalım nasip olursa ikinci çocuk olacak
Sende de mi pko varArkadaşlar merhaba. Şuan adetine 2 gün kaldı. Testim koyulaşmaya başladı. Son 5 gün tezlerim bu şekilde. En alttakini 2 saat önce yaptım. C çizgisine yakın koyulukta çıktı. Acaba hamile olabilirmiyim. Anlayanlar yorumlayabilir mi?
Yok hayırSende de mi pko var
Gebelik testi yap belki sen de pozitif çıkar ben de negatif çıktı maalesefYok hayır
Haber verirsiniz inşaallahSabah yapicam kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?