- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Optimussprime
-
Çok sonradan derken ne kadar sonra ÇıktıMerhaba hanımlar. Benim adete 3 gün var ama çatlatma iğnesinin vurulduğu gün dahil 14. Günü test yaptım negatifti. Çok sonradan bi silik çizgi çıktı. Ne diyorsunuz bu durumda kesin hamile değilim dimi??
3-4 saat sonra falanÇok sonradan derken ne kadar sonra Çıktı
Sende de silik çizgi mi çıkmıştı yani canımAynısı bende de olmuştu sonra günüm gelince adet oldum şimdi 2. Çatlatma iğnesini olucam ilki işe yaramadı
AynenSende de silik çizgi mi çıkmıştı yani canım
Ben de öyle düşünüyorum canım sonuçta 14 gün geçmiş varsa çıkardı. Bi de silik var ama dediğim gibi saatler sonra çıktığı için o da kuruma çizgisidir. Napalım bu ay da yokmuş nasibimizdeÜzmek istemem ama bende test yapmıştım negatifti bat'a 3 kala, çatlama günümüz belli olduğu için silikte olsa çıkması gerekir..
Ben de öyle düşünüyorum canım sonuçta 14 gün geçmiş varsa çıkardı. Bi de silik var ama dediğim gibi saatler sonra çıktığı için o da kuruma çizgisidir. Napalım bu ay da yokmuş nasibimizde(
üzme kendini yine olur.ne kadardır deniyordunuzBen de öyle düşünüyorum canım sonuçta 14 gün geçmiş varsa çıkardı. Bi de silik var ama dediğim gibi saatler sonra çıktığı için o da kuruma çizgisidir. Napalım bu ay da yokmuş nasibimizde(
Yaklaşık 1,5 sene oldu canım. Üzülmüyorum bile artık o kadar alıştım ki negatifi görmeye...üzme kendini yine olur.ne kadardır deniyordunuz
Aynen kuzum elbet bir gün hayırlısıyla verecek Rabbim, inanıyoruzHayırlısı canım benimde olmadı geçen ay ne yapalım bir dahaki ay'a umut bağlamaktan başka çare olmuyor.. Elbet bir gün ❤
benımde bir sene olmuştu 10. ayda hamile kaldım ama boş gebelik sebebiyle 2 aylıkken kurtaj oldum.bakalım .bakalım ne zaman olucak daha başlamadık çalışmalara dokor 2 ay bekleyin dedi ama ben 1.aydan sonra sanırım başlayacagım.Yaklaşık 1,5 sene oldu canım. Üzülmüyorum bile artık o kadar alıştım ki negatifi görmeye...
Sizin probleminiz ne canım baktırdınız mı ya da var mı? Ne güzel hamile kalabilmişsin ama tekrar kalırsın engel yok. Ben hiç kalamadım ne kimyasal ne boş..benımde bir sene olmuştu 10. ayda hamile kaldım ama boş gebelik sebebiyle 2 aylıkken kurtaj oldum.bakalım .bakalım ne zaman olucak daha başlamadık çalışmalara dokor 2 ay bekleyin dedi ama ben 1.aydan sonra sanırım başlayacagım.
problem yok diyor eşime bir varikosel dediler ama gebeliğie engel değil dedi doktor 1 ay sonra hamile kalmıştım zaten yolk saç kesesi falan hep göründü ama bebek oluşmadı.Sizin probleminiz ne canım baktırdınız mı ya da var mı? Ne güzel hamile kalabilmişsin ama tekrar kalırsın engel yok. Ben hiç kalamadım ne kimyasal ne boş..
Evet bugün adet günüm ve baya silik cizgi gördüm mesela canım üç gün önce hiç bir sey yoktu umut hep olsun14. Gün varsa gebelik varsa iki çizgi çıkması gerekiyor diye zannediyorum. Bir yandan da diyorum daha adete 3 gün var milletin adet günü bile silik çizgi cıkıyor. Ondan biraz şüpheye düştüm
Aaaa ciddi misin canım ne kadar güzel çok sevindim senin adınaEvet bugün adet günüm ve baya silik cizgi gördüm mesela canım üç gün önce hiç bir sey yoktu umut hep olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?