Adete kadar belirti

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Kizlar yumurtlama ve çatlama dan adete kadar olan belirtileriz nelerdi. Kaçıncı gün neler hissettiniz bu ay umut dolu bekleyiş içindeyim o yüzden soruyorum. Şimdiden teşekkürler ederim....

Kizlar yumurtlama ve çatlama dan adete kadar olan belirtileriz nelerdi. Kaçıncı gün neler hissettiniz bu ay umut dolu bekleyiş içindeyim o yüzden soruyorum. Şimdiden teşekkürler ederim....
Okuduklarim kadariyla en yoğun hissedilenler göğüs hassasiyeti, bel agrisi, adet olacak gibi sancı, kabizlik, halsizlik ve aşırı yeme isteği olarak hatirliyorum. Ama kisiden kisiye degiskenlik gosterir. Bulanti hemen olmaz mesela. Bat ne zaman?

24 Kasım bat

Adet öncesi sadece göğüs hassasiyeti yaşadım o da zaten her adet öncesi olurdu bende. Adet günümde sancım gelip gidiyordu ara ara ve bulaşıklari makineye dizerken anında bel ağrısı olurdu egilemiyordum. 3 gün geçince test yapmıştım çünkü günü gününe adet olurdum ilk kez gecikti. Rabbim gönlüne göre versin inşallah müjdeli haberler alırsın canım

Hepsini yasayarak bugun tam gunde adet oldum.ovitrelle buayda ise yaramadi.

Daha cok varmis. Yumurtlamamış bile olabilirsiniz daha.
Yumurtlamis olabilir mi peki ? Hani 15 gün önceden yumurtlanir deniyor da doktor bana 17 gün önceden yumurtluyorsun sen demişti .
Bende özellikle o günlerde ekstra korunuyorum gebelik önlemek icin

Hepsini yasayarak çift çizgi gördüm ve adete 1 gun kala kanamam oldu. Kimyasal gebelik dedi buradaki arkadaslar. Bizim de yüzümüz gülsün Insallah tez zamanda.
Amin gulum insaallah dis gebeligide yasadiiimmm,8+5de kalbi durmasinida yasadim.8aydirda bekliyorum. Eylul de ovitrelle, ekimde 1.asilama,bu at tekrar ovitrelle hepsi bosa gitti.

Allah razi olsun gùlùm.Cok duygulandirdin beni.O kadar cok sevindim ki,Rabbim de Seni sevindirsin.Rabbim kucagini benden once doldursun.
Boyle şeylere çok inanirim. Bu sitede birilerine yardimim dokunursa çok mutlu olurum. Birbirimize duamiz bile yeter bu videoyu 21 gun ard arda uyumadan once kulaklikla dinle. Dinlerken uyuyakalirsan da sorun degil. Bilincalti alir duyar. Insallah fayda görürsün kuzum.

Bende inanirim.Rabbimin izniyle .Huzur oldun kalbime bugece baslicam hemen ve pzrtesi tekrar Gonalf e basliyorum. Cuma dr kontrolu var.yumurtanin catlayacagi gunu ogrenip sonra da yine ovitrelle yapcam.veeee, tabikiiii bu videoyu dinliceemmm.dr dediki , hicbir saglik sorunun yok , sadece yasdan dolayi kalamiyorsun. Sanki 65 im. 41 yasindakilerin hic hakki yok sanki tedaviye.Tedavi edilecek biseyin yok , ne veriim, ne uygulayim diyo.Bu ayda gidim de , olmadi baska dr gecicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…