Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını ben iki sağlıksız .bir sağlıklı gebelik yaşadım belirtilerim 6/7 kala başladı aslında bu belirtiler yumurtlamaya bağlı bazılarında olmuyorMerhabalar adetime 9 gün var şuan belirtim yok. Daha önce düşük yaşadım. Onda çok belirtim olmuştu bu ay da hamile kalmak istiyorum ama belirtim yok. Sizin belirtiniz adete kaç gün kala başladı ve ne gibi belirtiler oldu
Kimsede yanıt vermiyor canım. Yanıt verdiğin için teşekkür ediyorum çok kibarsınben ilk gebeliğimde sürekli uyku isteği yaşamıştım hep uyuyordum yemek yedikten sonra özellikle. Ve sık idrara çıkıyordum ama hiç belirtim yok şimdi umudum yok
Benim adete 7 8 gün kala hafif kasık bel ağrısı baş dönmem vardı. Yalnız adet öncesi dönemle gebelik belirtileri birbirine çok benziyor ayırt etmek zor benceMerhabalar adetime 9 gün var şuan belirtim yok. Daha önce düşük yaşadım. Onda çok belirtim olmuştu bu ay da hamile kalmak istiyorum ama belirtim yok. Sizin belirtiniz adete kaç gün kala başladı ve ne gibi belirtiler oldu
Ben de merak ediyorum. Benim de adete 4 gün kaldı hiç belirti yok. Kime sorduysam belirtim olmadı diyor o yüzden umutluyum halaMerhabalar adetime 9 gün var şuan belirtim yok. Daha önce düşük yaşadım. Onda çok belirtim olmuştu bu ay da hamile kalmak istiyorum ama belirtim yok. Sizin belirtiniz adete kaç gün kala başladı ve ne gibi belirtiler oldu
inşallah rabbim duyar sesini inşallah bizlerede nasip olur anne olmakBen de merak ediyorum. Benim de adete 4 gün kaldı hiç belirti yok. Kime sorduysam belirtim olmadı diyor o yüzden umutluyum hala
Adet görene kadar umutluyuz canım ben ne zaman belirti olmasa hamile değildim belirti olunca hamilelikleri mi erken öğrenmiştim benim şuan on gün var bekliyoruzBen de merak ediyorum. Benim de adete 4 gün kaldı hiç belirti yok. Kime sorduysam belirtim olmadı diyor o yüzden umutluyum hala
Adet ve gebelik birbirine çok benziyor canım ayırt etmek için adetim geçmesi lazımBenim adete 7 8 gün kala hafif kasık bel ağrısı baş dönmem vardı. Yalnız adet öncesi dönemle gebelik belirtileri birbirine çok benziyor ayırt etmek zor bence
Aynen ben kaç defa sordum cevap vermediler maalesef bende o belirtiler oluyordu bende şuan 10 gün var bekliyorum bugün sancım vardı adet oldum sandım yaKimsede yanıt vermiyor canım. Yanıt verdiğin için teşekkür ediyorum çok kibarsınben ilk gebeliğimde sürekli uyku isteği yaşamıştım hep uyuyordum yemek yedikten sonra özellikle. Ve sık idrara çıkıyordum ama hiç belirtim yok şimdi umudum yok
inşallah rabbim duyar sesini inşallah bizlerede nasip olur anne olmakben ilk hamileliğimi umutsuz olduğum bir ayda yaşadım umarım yine nasip olur
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızAdet görene kadar umutluyuz canım ben ne zaman belirti olmasa hamile değildim belirti olunca hamilelikleri mi erken öğrenmiştim benim şuan on gün var bekliyoruz
Ahaha tahmin edebiliyorum . Benim eşim çok üzülüyor artık çok psikolojisi bozuldu ben takmamaya çalışsam da insan takıyor ister istemez. Dualarım sizinleİnşallah hepimiz güzel haberler alırızannemi de darlıyorum senin belirtin yok mu diye yoktu diyor sadece çok enerjikmiş o kadar. Valla bekleyip göreceğiz kızlar. Bekle bekle çürüdüm burada
![]()
Yani benım adete girmeden bir hafta önce her zaman ağrım başlar hamile olduğumu öğrendiğim ayda öyle oldu yine bir hafta önce adet sancısı çektim hatta ped takıyordum adet olursam hazır olayım diye göğüs hassasiyetim çok vardı üç gün geçti test yaptım pozitifti yani ben o ay da yine her ay gibi adet sancısı çektim hatta çok daha fazla çektimMerhabalar adetime 9 gün var şuan belirtim yok. Daha önce düşük yaşadım. Onda çok belirtim olmuştu bu ay da hamile kalmak istiyorum ama belirtim yok. Sizin belirtiniz adete kaç gün kala başladı ve ne gibi belirtiler oldu
Çok haklısın inan bende aylarca denedim olmadı sonra yurt dışına yerleştik okadar huzurluydum ki geldiğim ay hamile kaldım ama bebeği kaybettik . Ama eşim okadar takıyor ki bende ister istemez kafaya takıyorumHamile kalmak istiyorsan birinci kural kesinlikle düşünmemek bence. Çok uzun zaman istedim bekledim olmadı. Umudu kestiğim bi an da adetime 10 gün kala ben hamileyim dedim hissettim. Hiç bir belirtim de yoktu. Kişiden kişiye değişir tabi ama ne bi bel kasık ağrısı ne bulantı baş dönmesi. Hiç birini yaşamadım. Akışına bırak sadece. O geleceği zamanı bilir :)) hakkında hayırlısı olsun canım
Çok haklısın sonu hüsran oluyor umutlanınca bilmiyorum çok umutluyum dualarınızı bekliyorummerhaba. 2 hamilelik geçirdim, maalesef adet günü geçmeden ve beta hcg sizi etkileyecek kadar yükselmeden, adet dönemi belirtilerinden çok farklı bir belirti olmuyor gebelikte. elbette istisnalar vardır. adet dönemi gecikip hormonlar arttığında bulantılar, göğüs büyümeleri vs başlıyor. diğer belirtiler aslında her adet dönemi yaşadığımız ama gebelik beklerken kendimizi dinlediğimiz için daha çok farkettiğimiz belirtiler. stres yapmamak ve psikolojik olarak yorulmamak adına adet gecikmesini beklemek en güzeli sanırım.
Benim de 7 gün var henüz belirtim yok. Önceki gebeliğimde göğüslerim şişmişti sık idrara çıkma ve uyku hali vardı adetime 6 gün kala öğrendim göğüslerden şüphelendim çünkü. Ama 8. Haftada kalbi durduMerhabalar adetime 9 gün var şuan belirtim yok. Daha önce düşük yaşadım. Onda çok belirtim olmuştu bu ay da hamile kalmak istiyorum ama belirtim yok. Sizin belirtiniz adete kaç gün kala başladı ve ne gibi belirtiler oldu
Bence yarın bir test yapın.Kızlarr yardım edermisiniz?( ben kasım ayının 4 ü regl oldum 32 gün yapıyo. Bu gün regl olmadım. Ama 31 günüm yarn 32 gün oluyo sizce hamilelik ola bilirmi? Ayaklarım bacaklarım sıcak yanıyo gibi. Birde göğüsümde çok şişme var dokununca acıyo ara sıra karnıma kramp gibi giriyo bişey. Ayn 27 si kahve rengi çok hafif lekelenme oldu amma pembe değildi hatda geçen ay regl olmadan bir gün önce lekelenme oldu sonra regl oldum bu sefer öyle olmadı hep uyuyunca regl olduğumu falan görüyorum rüyamda piskolejim bozuldu sice ne yapmam lazm?