Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında tek fark bu ay hiçbirsey yapmadım iki yıldır ovulasyon testiyle günü gününe saati saatine takip edip denedim ama olmadı eşimde de bende hicbirsorun yoktu kaç kez doktora gittik bu ay tek ilişki oldu o yuzden çok şaşkınım bendeBu ay ekstra bişey yaptınız mı ? Belirtiniz var miydı ? Maşallah gözüküyor
Aslında tek fark bu ay hiçbirsey yapmadım iki yıldır ovulasyon testiyle günü gününe saati saatine takip edip denedim ama olmadı eşimde de bende hicbirsorun yoktu kaç kez doktora gittik bu ay tek ilişki oldu o yuzden çok şaşkınım bBu ay ekstra bişey yaptınız mı ? Belirtiniz var miydı ? Maşallah gözüküyor
Hayırlı olsun sizinki çok netCaniim seninde hayirli olsuunn umarim hersey yolunda ilerler ve kavusursunuz
Benimde sonuclarim asagidaki gibi bugun kan testi verdim daha adetime 2gun var ama bu kadar erkenden bu sekilde belirgin olmasi acikcasi normal mi ki diye dusunmedim degil. Bi de cumartesi gunu verecegim sonra her iki sonucuda pazartesi gunu ogrenip doktorla gorusecegim (yurt disinda yasadigim icin burada sonuclar doktora gonderiliyor)
Ekstra bir belirtim yoktu aslında son bikac gundur her an regl olacakmisim gibi kasıklarım ağrıyor ama sürekli degil biraz agriyop geçiyor hemen bir kerede hafif dengemi kaybettim çalışırken üç gün öncede kekin içindeki yumurta tadını aldım resmen yiyemedim ama normalde de o tat gelirse yiyemem zaten bunlar belirtimi bilmiyorum başka birşey dikkatimi çekmedi beklemedigim içinde hiç odaklanmadim bu ayBu ay ekstra bişey yaptınız mı ? Belirtiniz var miydı ? Maşallah gözüküyor
Canım kullandığın test dünyanın en hassas testlerinden başında geliyor diyebilirim ya en azından ilk üçe girerCaniim seninde hayirli olsuunn umarim hersey yolunda ilerler ve kavusursunuz
Benimde sonuclarim asagidaki gibi bugun kan testi verdim daha adetime 2gun var ama bu kadar erkenden bu sekilde belirgin olmasi acikcasi normal mi ki diye dusunmedim degil. Bi de cumartesi gunu verecegim sonra her iki sonucuda pazartesi gunu ogrenip doktorla gorusecegim (yurt disinda yasadigim icin burada sonuclar doktora gonderiliyor)
Adete 2 gün kala benim de Beta 47.78 çıkınca telaşlanmıştım açıkçası dua edip beklemeyi tercih ettim iki gün sonra kan ver diyen çok oldu yani ben vermedim 9-10 gün arayla herhalde tam hatırlamıyorum daha çok yeni ama hatırlamıyorum yani sonra gittim 2 değil yaklaşık 4 kart atmış yani sen de bakabilirsin testlere hani 50 50 hesaplasam bile 4 kat atmış oluyor bilmiyorum yani heyecanlı ve sabırla sükunetle bekliyorum 2 hafta sonrasına randevu aldım işte en son gittiğimin üzerine yani 25 ekime İnşallah hem keseyi hem bebişimi görürüm de bir nebze olsun birazcık rahatlarım inşallah aslında hiçbir aşamada rahatlamıyor insan da neyse işte sağlıkla gelsinler sağlıklı büyüsünler inşallahYaaaa benimde o kadar cikarmi acaba betam açıkçası beta çok düşük gelirse stres olurum diye düşündüm en azından bat gunumde vereyim dedim çünkü kaset test hala çok silik erken gebelikte belirgin sadece hayırlı olsun çok sevindim sizin adinizada inşallah bende de vardır sağlikli sihatli ilerler Allah'ın izniyle
İnanır mısın kızıma da öyle hamile kaldım bu bebeğime de yani defalarca gün aşırı şöyle böyle denediğimde olmuyordu bu ay da umutsuzdum aslında bu ay kızımdan sonra hani 2 yıl emzirme süreci oldu ondan sonraki ilk deneme yani İlk denemede böyle bir tek ilişkiyle ama yumurtlama günü mü takip ettiğimin ovülasyon testi ile hani tek ilişki oldu çatlama gününe denk geldi herhalde aslında çatlama gününde işte saatine denk geldi mi düşünüp dururken bir baktım test yaptım pozitif 5 gün kalaAslında tek fark bu ay hiçbirsey yapmadım iki yıldır ovulasyon testiyle günü gününe saati saatine takip edip denedim ama olmadı eşimde de bende hicbirsorun yoktu kaç kez doktora gittik bu ay tek ilişki oldu o yuzden çok şaşkınım bende
İnanın bende galiba korkumdan hala kabullenemiyorum ya yanlışsa falan diye bunu bile görmeyi o kadar çok bekledim ki benim ayın 30 da ovulasyon testim pikti sadece 29 ilişki oldu 1 de çatladı sayarsak bugün 17 günüCanım kullandığın test dünyanın en hassas testlerinden başında geliyor diyebilirim ya en azından ilk üçe girer
Bu yüzden çok daha belirgin çıkmış olabilir ve tabii ki de hani yumurtlama tarihi ile de alakalı bir durum hayırlı olsun İnşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz sağ Salim büyütürüz İnşallah Allah'ın izniyle çok heyecanlıyım
Ya ben şu durumu kabullendim diyelim ne yaparsak yapalım hani her türlü sonuç için beklemek gerekiyor o yüzden farklı bir meşgale bulman lazım inan ki insan Sabah akşam bana düşününce kafayı yiyor ya sürekli kendi bedenini dinlemek sıkıntı yani vücudunda stres hormonu salgılatma benceİnanın bende galiba korkumdan hala kabullenemiyorum ya yanlışsa falan diye bunu bile görmeyi o kadar çok bekledim ki benim ayın 30 da ovulasyon testim pikti sadece 29 ilişki oldu 1 de çatladı sayarsak bugün 17 günü
Yaaa amin inşallah sizinki netleşmiş ne güzel bende şuan kan verip vermeme konusunda çok kararsızım bugünde verebilirm aslında ama bilmiyorm karar veremedm yarın zaten gidicem hastaneye o yüzden yarın vereyim dedim birde testler yanlışsa diye çok korkuyorumAdete 2 gün kala benim de Beta 47.78 çıkınca telaşlanmıştım açıkçası dua edip beklemeyi tercih ettim iki gün sonra kan ver diyen çok oldu yani ben vermedim 9-10 gün arayla herhalde tam hatırlamıyorum daha çok yeni ama hatırlamıyorum yani sonra gittim 2 değil yaklaşık 4 kart atmış yani sen de bakabilirsin testlere hani 50 50 hesaplasam bile 4 kat atmış oluyor bilmiyorum yani heyecanlı ve sabırla sükunetle bekliyorum 2 hafta sonrasına randevu aldım işte en son gittiğimin üzerine yani 25 ekime İnşallah hem keseyi hem bebişimi görürüm de bir nebze olsun birazcık rahatlarım inşallah aslında hiçbir aşamada rahatlamıyor insan da neyse işte sağlıkla gelsinler sağlıklı büyüsünler inşallah
Vallahi sen bilirsin canım benim kendi kararımdu ben etkilemek istemem ister verirsin ister vermezsin sürecini nasıl takip edeceğini sana kalmış açıkçası her gittiğinde ultrasonla bakıyorlar ben biraz da onun için gitmek istemedim yani bu gittiğimde de kesenin gözükmeyeceğini biliyordum çünkü hem çok kilom var yani boyuma göre çok fazla hani ben ultrasana hiç girmek istemiyordum ama yani tabii doktor hadi geç deyince de hayır da diyemiyorsun o yüzden yani her hafta her hafta gidip görmek istemiyorum yani hiçbir şekilde etkilemek de istemiyorum açıkçası ben hep beklemek istiyorum yani yani şu durumun kabullenmek gerekiyor iyi ya da kötü olacak olana hiçbir şekilde engel olamazsın o yüzden sabırla ve dua ile beklemek gerekiyorYaaa amin inşallah sizinki netleşmiş ne güzel bende şuan kan verip vermeme konusunda çok kararsızım bugünde verebilirm aslında ama bilmiyorm karar veremedm yarın zaten gidicem hastaneye o yüzden yarın vereyim dedim birde testler yanlışsa diye çok korkuyorum
Yaaa amin inşallah sizinki netleşmiş ne güzel bende şuan kan verip vermeme konusunda çok kararsızım bugünde verebilirm aslında ama bilmiyorm karar veremedm yarın zaten gidicem hastaneye o yüzden yarın vereyim dedim birde testler yanlışsa diyeAdete 2 gün kala benim de Beta 47.78 çıkınca telaşlanmıştım açıkçası dua edip beklemeyi tercih ettim iki gün sonra kan ver diyen çok oldu yani ben vermedim 9-10 gün arayla herhalde tam hatırlamıyorum daha çok yeni ama hatırlamıyorum yani sonra gittim 2 değil yaklaşık 4 kart atmış yani sen de bakabilirsin testlere hani 50 50 hesaplasam bile 4 kat atmış oluyor bilmiyorum yani heyecanlı ve sabırla sükunetle bekliyorum 2 hafta sonrasına randevu aldım işte en son gittiğimin üzerine yani 25 ekime İnşallah hem keseyi hem bebişimi görürüm de bir nebze olsun birazcık rahatlarım inşallah aslında hiçbir aşamada rahatlamıyor insan da neyse işte sağlıkla gelsinler sağlıklı büyüsünler inşallah
Çok haklısıniz bende sürekli gitme taraftarı değilim zaten sadece acilden gidip bir beta baktiririm sonra keseyi görene kadar beklerim diye düşünüyorum ama ilk gebelik oluncada biraz ne yapacağımı bilmez durumdayım sanırımVallahi sen bilirsin canım benim kendi kararımdu ben etkilemek istemem ister verirsin ister vermezsin sürecini nasıl takip edeceğini sana kalmış açıkçası her gittiğinde ultrasonla bakıyorlar ben biraz da onun için gitmek istemedim yani bu gittiğimde de kesenin gözükmeyeceğini biliyordum çünkü hem çok kilom var yani boyuma göre çok fazla hani ben ultrasana hiç girmek istemiyordum ama yani tabii doktor hadi geç deyince de hayır da diyemiyorsun o yüzden yani her hafta her hafta gidip görmek istemiyorum yani hiçbir şekilde etkilemek de istemiyorum açıkçası ben hep beklemek istiyorum yani yani şu durumun kabullenmek gerekiyor iyi ya da kötü olacak olana hiçbir şekilde engel olamazsın o yüzden sabırla ve dua ile beklemek gerekiyor
Canım ya sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz yani tavsiyem sabırla beklemen olur yani en az 2 hafta beklemeden gitme derim ha artış görmek için istersen bir kere daha ver kan sen bilirsinYaaa amin inşallah sizinki netleşmiş ne güzel bende şuan kan verip vermeme konusunda çok kararsızım bugünde verebilirm aslında ama bilmiyorm karar veremedm yarın zaten gidicem hastaneye o yüzden yarın vereyim dedim birde testler yanlışsa diye
Çok haklısıniz bende sürekli gitme taraftarı değilim zaten sadece acilden gidip bir beta baktiririm sonra keseyi görene kadar beklerim diye düşünüyorum ama ilk gebelik oluncada biraz ne yapacağımı bilmez durumdayım sanırım
Ben şuan hiç kan vermedim o yüzden bekliyorum aslında biraz daha betam yüksek gelirse sürekli kan vermem ama şimdi 20 falan gelirse mecbur vermek zorunda kalırımCanım ya sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz yani tavsiyem sabırla beklemen olur yani en az 2 hafta beklemeden gitme derim ha artış görmek için istersen bir kere daha ver kan sen bilirsin
Önemli önemli olan ilk ne kadar çıktı değil aslında da biz hep başkalarıyla kıyaslıyoruz kendimiziBen şuan hiç kan vermedim o yüzden bekliyorum aslında biraz daha betam yüksek gelirse sürekli kan vermem ama şimdi 20 falan gelirse mecbur vermek zorunda kalırım
Gidicem şimdi kan vermeye dua edin inşallah vardırÖnemli önemli olan ilk ne kadar çıktı değil aslında da biz hep başkalarıyla kıyaslıyoruz kendimizi
Sen bir baktır canım
Hayırlı olsunBaktırdım 76 geldi betam hamileyim
Canım kullandığın test dünyanın en hassas testlerinden başında geliyor diyebilirim ya en azından ilk üçe girer
Bu yüzden çok daha belirgin çıkmış olabilir ve tabii ki de hani yumurtlama tarihi ile de alakalı bir durum hayırlı olsun İnşallah sağ salim bebeklerimize kavuşuruz sağ Salim büyütürüz İnşallah Allah'ın izniyle çok heyecanlıyım
Baktırdım 76 geldi betam hamileyim