O ozgetykl Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 77 22 3 26 2 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #1 Kızlar benim adetime bir hafta kala kahverengi lekelenme oldu zeytin büyüklüğü kadar rengi hiç değişmedi böyle olup hamile olam var mı
Kızlar benim adetime bir hafta kala kahverengi lekelenme oldu zeytin büyüklüğü kadar rengi hiç değişmedi böyle olup hamile olam var mı
Y yelkus00 Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 780 180 18 29 3 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgetykl #2 ozgetykl .!.: Kızlar benim adetime bir hafta kala kahverengi lekelenme oldu zeytin büyüklüğü kadar rengi hiç değişmedi böyle olup hamile olam var mı Genişletmek için tıkla... Genelde yumurtalamadan bir hafta sonra yani adetten bir hafta önce yerleşme kanaması olma durumu olabiliyor
ozgetykl .!.: Kızlar benim adetime bir hafta kala kahverengi lekelenme oldu zeytin büyüklüğü kadar rengi hiç değişmedi böyle olup hamile olam var mı Genişletmek için tıkla... Genelde yumurtalamadan bir hafta sonra yani adetten bir hafta önce yerleşme kanaması olma durumu olabiliyor