• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete bir hafta kala bel ağrısı olurmu

insallah kalirsin ben 5 ci ayda kalmisdim fakat kalbi durdu simdi kutajdan uc ay gecdi bu ay dorduncu aydayim inallah gebeyimdir cok istiyorum

Kizlar aranızda sogan suyu içip adet gecikmesi yaşadınız mi lütfen cevap verin benim 6 gün olucak bugün.

Gel ağrısı belirti olabilir canım olur inşallah öyle düşünmeyin erken daha 😊

Dün test yaptım negatif gebelik yok malesef hamilelik olsaydı bile mucize olurdu heralde

Allah büyüktür canım inşallah en kısa zamanda nasip olur moralini yüksek tut allah ol diyince oluolu verir 🤗🙏
Benim gibi bu kürü yapıp geciken varmı merak ediyorum canım gecikince acaba mi dedim ama dün negatifi görünce üzülmedim bile herşeyin hayırlısı 😍🤗🤲

Benim gibi bu kürü yapıp geciken varmı merak ediyorum canım gecikince acaba mi dedim ama dün negatifi görünce üzülmedim bile herşeyin hayırlısı 😍🤗🤲
Bu ay herkeste genel bi gecikme oldu stresten hava değişikliğinden falan olsa gerek bende de öyle oldu ama nasip kısmet zaten olursaoluyor bişekilde kur konusunda bi bilgim yok canım 🤗🥰

Bu ay herkeste genel bi gecikme oldu stresten hava değişikliğinden falan olsa gerek bende de öyle oldu ama nasip kısmet zaten olursaoluyor bişekilde kur konusunda bi bilgim yok canım 🤗🥰
Sanırım stres cok etkiledi evden çıkamamak tan olsa gerek 🤗 nasiplen öte yol yok 🙋🏼‍♀️

Kızlar 3 ay önce kimyasal yaşadım bu ay ise yumurtalamayı görene kadar soğan suyu ve çakşır suyu kullandım eşime de verdim Herşey Allahtan tabi ama soğan suyu kullanırken resmen temizlemdiğimi hissettim ve şu an 5 haftalık hamileyim daha çok yeni tabi

Benim bel değil de kasık agrım cok olmuştu boyle adet olcakmisim gibi ama çok sancılı bi sekilde ha oldum ha olcam derken adet gunum de beyaz krem gibi akıntım oldu adetim 2 gün gecince test yaptım anında 2. Cizgi net bi sekilde cıktı ve hamile olduğumu ögrendigim gün mide bulantım başladı etesi gün doktora gittim 4 5 haftalık hamileymişim 🤭 Şuan 4. Aydayız🤰 Hepinize isteyen herkese nasip olsun inşallah❤

Back