- 16 Nisan 2020
- 89
- 24
- 8
- 42
- Konu Sahibi Bebeler2307
Yeni üye oldum fakat 6 aydır bir beceremedim hamile kalmayı
inşallah bu ay olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahOlur:)
canm benimde 1 hafta kala belime ağrıalr girdii senin sonuc ne test yaptınmıYeni üye oldum fakat 6 aydır bir beceremedim hamile kalmayıinşallah bu ay olur
Yok test yapmadım ama hep negatif çıkıyor sıkıldımcanm benimde 1 hafta kala belime ağrıalr girdii senin sonuc ne test yaptınmı
İnşallah hamilesin dirinsallah kalirsin ben 5 ci ayda kalmisdim fakat kalbi durdu simdi kutajdan uc ay gecdi bu ay dorduncu aydayim inallah gebeyimdir cok istiyorum
tesekkur ederim canimİnşallah hamilesin dirİsteyen herkese yarabbim versin
Allah büyüktür canım inşallah en kısa zamanda nasip olur moralini yüksek tut allah ol diyince oluolu verirDün test yaptım negatif gebelik yok malesef hamilelik olsaydı bile mucize olurdu heralde
Benim gibi bu kürü yapıp geciken varmı merak ediyorum canım gecikince acaba mi dedim ama dün negatifi görünce üzülmedim bile herşeyin hayırlısıAllah büyüktür canım inşallah en kısa zamanda nasip olur moralini yüksek tut allah ol diyince oluolu verir![]()
Bu ay herkeste genel bi gecikme oldu stresten hava değişikliğinden falan olsa gerek bende de öyle oldu ama nasip kısmet zaten olursaoluyor bişekilde kur konusunda bi bilgim yok canımBenim gibi bu kürü yapıp geciken varmı merak ediyorum canım gecikince acaba mi dedim ama dün negatifi görünce üzülmedim bile herşeyin hayırlısı![]()
Sanırım stres cok etkiledi evden çıkamamak tan olsa gerekBu ay herkeste genel bi gecikme oldu stresten hava değişikliğinden falan olsa gerek bende de öyle oldu ama nasip kısmet zaten olursaoluyor bişekilde kur konusunda bi bilgim yok canım![]()
Aynen öyle canımSanırım stres cok etkiledi evden çıkamamak tan olsa gereknasiplen öte yol yok
![]()