• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete bir gün kala hamilelik belli olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wre

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
170
49
13
35
Adete bir gün kala hamilelik belli olur mu kan testinde

Merhaba kan testinde kesin çıkar. Idrar için ise kesin sonuç 1 hafta gectiginde belli olur.

Enfeksiyon vardır belki de dün 1.20 çıktı sonuç

Küçük karnım çok sancılanıyor baskı yapıyor adet sancısı ama bir türlü olmadım bugün adet günüm peynirimsi akıntım var

Küçük karnım çok sancılanıyor baskı yapıyor adet sancısı ama bir türlü olmadım bugün adet günüm peynirimsi akıntım var
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba gebemisiniz bende adetime 1 gun kala yaptim yani bugun 1.20 cikti acaba yukselirmi

Nasil oldu anlamadim. Yumurta vardi da gecmi catladi cunku dr bugun bana yumurtalariniz henuz catlamamis dedi ve buyukler dedi ama ben yarin mens olcam neler oluyor anlamiyorum

Ben adetten bir gün sonra yumurta çatladı adetime iki gün var ve 4 haftalık hamileyim
Nasil oldu sizin anlamadim .adet oldunuz bitti gecen aydan kalan yumurtanizmi catladi anlamadim .cunku dr bana yumurtaniz var ve buyuk dedi ama ben yarin adet olcam cunku bugun kan testim negatif cikti

Y
Nasil oldu sizin anlamadim .adet oldunuz bitti gecen aydan kalan yumurtanizmi catladi anlamadim .cunku dr bana yumurtaniz var ve buyuk dedi ama ben yarin adet olcam cunku bugun kan testim negatif cikti
yumurtalık günü diye bişey yok demek istedim 19 da hasta oldum 24 de adet bitti 25 de yumurta çatlamış dedi doktor 10 nisanda hamile olduğumu öğrendim

Y
yumurtalık günü diye bişey yok demek istedim 19 da hasta oldum 24 de adet bitti 25 de yumurta çatlamış dedi doktor 10 nisanda hamile olduğumu öğrendim
1.20 negatif yükselmez gebelik yok yani

Amin cok tesekkurler oluruna birakicam 5 aydir kafayi yedim tabi 2 yildir istiyorum ama 5 aydir cok taktim kafaya bana hamileligi hatirlaticak herseyi cikaricam aklimdan hayatimdan testler takvimler belirtiler falan belki olur Allahtan istiyorum ve oluruna biraktim siz hamile olursaniz kizlar Allah rizasi icin banada dua edin herkese iyi geceler

Back