- Emoji Skoru
- 969
- Puanlar
- 53
İnşallaj sağlıkla ilerlerTabi bu şekilde daha iyi olabilirhayırlısı
Ben 9. Ayda gebe kalabildim sağlıklı ilerlerse inşallahumarım sizinde olur
Regl im yıllardan beri hiç geückmedi . Gecikirse inşallh test yapacağım
Daha yeniymiş biz tedaviye vs de gitmedik kendiliğinden olduİnşallaj sağlıkla ilerlerteşekkür ederim bizimde 5. Ayımız
aynı durumu bende yaşıyorum1 ya da 2 gün var ama 3-4 gündür ara ara regl olcam sanıyorum ağrı oluyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi geçiyor . Öncekğ gece bel ağdısı kasık ağrısı sabaha regl olcam sandım sanah sapasağlamdım. Dün akşamda kasık ağrısı regl oluyorum diye üzüldüm sabah uyandım sapasağlamım. Hiçbir şey anlamadım
Aslında bende normalde de regl öncesi bu yaşanır bir kaç gün belirti olur sonra regl olurum. Bu kez tek farkı hiç lekelenme yok. Normalde kasık ağrım 3-4 gün önceden başlar ama onunla beraber lekelenme de olur bir kaç gün boyunca. Bu kez hiç yok o biraz umutlandırıyor beni. Ağrıda mesela bugün sabahtan bu yana hiç kasık ağrım yok. Din akşam ve önceki akşam vardıaynı durumu bende yaşıyorum
göğüste hassasiyet var mı? bnde o da var dokununca acıyor yarın adet günüm bakalım olmazsam cumartesi test yapacağımAslında bende normalde de regl öncesi bu yaşanır bir kaç gün belirti olur sonra regl olurum. Bu kez tek farkı hiç lekelenme yok. Normalde kasık ağrım 3-4 gün önceden başlar ama onunla beraber lekelenme de olur bir kaç gün boyunca. Bu kez hiç yok o biraz umutlandırıyor beni. Ağrıda mesela bugün sabahtan bu yana hiç kasık ağrım yok. Din akşam ve önceki akşam vardı
Bende ctesi yapmayı düşünüyorum sabahtan :) inşallah regl olmayız amin :) göğüs hassasiyetim son 5 gündür vardı ama göğüs ucu değil göğsün kenarları hatta epey vardı. Ama ne olduysa bu sabah uyandığımda hem şişliği inmişti hem sızlama azalmıştı . Anlam veremedimgöğüste hassasiyet var mı? bnde o da var dokununca acıyor yarın adet günüm bakalım olmazsam cumartesi test yapacağım
inşallah cnm ya çok dua ediyorumBende ctesi yapmayı düşünüyorum sabahtan :) inşallah regl olmayız amin :) göğüs hassasiyetim son 5 gündür vardı ama göğüs ucu değil göğsün kenarları hatta epey vardı. Ama ne olduysa bu sabah uyandığımda hem şişliği inmişti hem sızlama azalmıştı . Anlam veremedim
Ben hamileymişim gibi hissediyorum nedense. Sonra kasık ağrısı gelince yok regl oluyorum diyoeum. Gerçekten çok yazık bize :))keşke hiç düşünemesem de akışına bıraksaminşallah cnm ya çok dua ediyorum
olmuyor ya bende öile diyorum rahat olucam diyorum yok aklım hep ordaBen hamileymişim gibi hissediyorum nedense. Sonra kasık ağrısı gelince yok regl oluyorum diyoeum. Gerçekten çok yazık bize :))keşke hiç düşünemesem de akışına bıraksam
Bende öyleydim baya takıyordum kafaya sonunda tuttu inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm. Güzel haberleriz olursa buraya yazınolmuyor ya bende öile diyorum rahat olucam diyorum yok aklım hep orda
tamam canım yazıcam inşallah yeterki var olsunBende öyleydim baya takıyordum kafaya sonunda tuttu inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm. Güzel haberleriz olursa buraya yazın
Bende adetime 5 gün kala verdim 24 çıktı yarın tekrar vereceğim değerin görünce benim ki çok az geldi banaMerhaba ben daha öncede çok belirti yaşadım psikolojikti sanırım . Bu ay da sadece göğüslerim baya hassasdı ve damarlarım gözüküyordu .Onun dışında hiç bir şey yoktu. Adetime 5 gün vardı ümitli değildim ama bi test yapayım dedim kaset test yaptım pozitif çıktı sabah tekrarladım belki test yanlıştır diye. O da pozitif çıktı sonra hemen hastaneye gittim beta hcg 200 çıktı yarın da tekrar kontrole gideceğim yükselecek mi diye iki gün e bi iki katına çıkması lazımmış
Çatlama gününüz zamandı acaba
Kişinin vücuduna göre değişiyordur belki doktora sormak lazım benim 200 dü iki gün sonra 580 olduBende adetime 5 gün kala verdim 24 çıktı yarın tekrar vereceğim değerin görünce benim ki çok az geldi bana
27 Nisan olarak gözüküyorÇatlama gününüz zamandı acaba
Hayırlı olsun öncelikle. 9 aydır deneyip olmamış ya bu aylar içinde tedavi veya kendi kendinize bitkisel birşeyler denediniz mi? Bir sorun var mıydı ya da? Bende 3 aydır deniyorum olmadıMerhabalar 9 aylık evliyim gebe kalamıyordum demin test yaptım adete beş gün var . Yorumlar mısınız tecrübeli arkadaşlar. Yarın kan testine gideceğim
Yani bilmiyorum belki test ye yanılma payı vardır.
Bende bayadir deniyorum olmuyor. Bitkisel birşeyler denediniz mi olması için?Bugün kan verdim beta hcg 200 çıktı artışını kontrol edeceğiz artık
Merhaba yok hiç bir şey yapmadık sadece hormonlarıma baktırmıştım ilk evlendiğim sıralar . 9. Ayda kendiliğinden oluştu Şuan 5 haftalık hamileyimHayırlı olsun öncelikle. 9 aydır deneyip olmamış ya bu aylar içinde tedavi veya kendi kendinize bitkisel birşeyler denediniz mi? Bir sorun var mıydı ya da? Bende 3 aydır deniyorum olmadı
Hayır bitkisel bişey demedik , ben hamile kaldığım sıralar çok düzensiz besleniyordum hatta . Hergün cips yiyordum Şuan tabi bıraktım daha sağlıklı besleniyorumBende bayadir deniyorum olmuyor. Bitkisel birşeyler denediniz mi olması için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?