Teşekkür ederim bu sonuç 10 dakikada çıktı bu aradaBu teste göre gebelik var gecikme yaşamadan daha adetten 5 gün önce test yaptığınız için çok silik çıkmış yani çok yeni gebelik 2 günde bir kan verip artışı takip edersiniz sonra
10. Dakika baktım böyleydi belki öncede çıkmış olabilirİlk 5 dakikada çıktıysa hamilesin. Kan ver
Kan tahlili yaptır. Aile hekimliği yapıyor zaten10. Dakika baktım böyleydi belki öncede çıkmış olabilir
Yarın bi aksilik olmazsa gideceğim inşallahKan tahlili yaptır. Aile hekimliği yapıyor zaten
Sabah aç karnına gitYarın bi aksilik olmazsa gideceğim inşallah
Bugün kan verdim beta hcg 200 çıktı artışını kontrol edeceğiz artıkMerhabalar 9 aylık evliyim gebe kalamıyordum demin test yaptım adete beş gün var . Yorumlar mısınız tecrübeli arkadaşlar. Yarın kan testine gideceğim
Yani bilmiyorum belki test ye yanılma payı vardır.
Merjaba belirtileriniz neler acaba hayırlı olsunBugün kan verdim beta hcg 200 çıktı artışını kontrol edeceğiz artık
Merhaba ben daha öncede çok belirti yaşadım psikolojikti sanırım . Bu ay da sadece göğüslerim baya hassasdı ve damarlarım gözüküyordu .Onun dışında hiç bir şey yoktu. Adetime 5 gün vardı ümitli değildim ama bi test yapayım dedim kaset test yaptım pozitif çıktı sabah tekrarladım belki test yanlıştır diye. O da pozitif çıktı sonra hemen hastaneye gittim beta hcg 200 çıktı yarın da tekrar kontrole gideceğim yükselecek mi diye iki gün e bi iki katına çıkması lazımmışMerjaba belirtileriniz neler acaba hayırlı olsun
Bide ek olarak şunu söyleyebilirim baya uykusuzluk çektim meğersem gebeliktenmiş uyuduğum halde uykusuz gibiyim gebeliğimi öğrendikten sonra da yavaş yavaş belirtiler başlamaya başladı. Halsizim biraz ve gaz oluşmaya başladı.Merjaba belirtileriniz neler acaba hayırlı olsun
Çok az olarak da karnımda batma oluyor ara sıraMerjaba belirtileriniz neler acaba hayırlı olsun
Kasık ağrısı var mı peki . Benim bi başkıyor regl olcam sanıyorum sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi .Çok az olarak da karnımda batma oluyor ara sıra
Evet var ama yoğun değil kaşık ağrısı batması oluyor ara sıra adetinize kaç gün varKasık ağrısı var mı peki . Benim bi başkıyor regl olcam sanıyorum sonra geçiyor hiçbir şey yokmuş gibi .
1 ya da 2 gün var ama 3-4 gündür ara ara regl olcam sanıyorum ağrı oluyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi geçiyor . Öncekğ gece bel ağdısı kasık ağrısı sabaha regl olcam sandım sanah sapasağlamdım. Dün akşamda kasık ağrısı regl oluyorum diye üzüldüm sabah uyandım sapasağlamım. Hiçbir şey anlamadımEvet var ama yoğun değil kaşık ağrısı batması oluyor ara sıra adetinize kaç gün var
gebelik varsa testte çıkar büyük ihtimalle1 ya da 2 gün var ama 3-4 gündür ara ara regl olcam sanıyorum ağrı oluyor sonra hiçbir şey yokmuş gibi geçiyor . Öncekğ gece bel ağdısı kasık ağrısı sabaha regl olcam sandım sanah sapasağlamdım. Dün akşamda kasık ağrısı regl oluyorum diye üzüldüm sabah uyandım sapasağlamım. Hiçbir şey anlamadım
Negatif görmeye hüç hazır değilim ya :))) gebelik olmicaksa da bunu regl olarak öğrenmek isterim . testte tek çizgi görmek canımı çok sıkıyorgebelik varsa testte çıkar büyük ihtimalletest yapın isterseniz şüpheniz varsa
Regl im yıllardan beri hiç geückmedi . Gecikirse inşallh test yapacağımgebelik varsa testte çıkar büyük ihtimalletest yapın isterseniz şüpheniz varsa
Tabi bu şekilde daha iyi olabilirNegatif görmeye hüç hazır değilim ya :))) gebelik olmicaksa da bunu regl olarak öğrenmek isterim . testte tek çizgi görmek canımı çok sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?