• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 9 gün kala...

gulcan0605

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
5
1
1
Geçtiğimiz 6 gündür alt karnımda batmalar ve şiddetli bel sırt ağrım var. Ağrı bir sağda bir solda hissediyorum. İşimden dolayı mı bilmiyorum sürekli uykulu, dalgın bir halim var. gebelik 9 gün öncesinden belirti verir mi hanımlar .ok merak ediyorum lütfen yaşayan varsa yazsın :KK43::KK43:

Geçtiğimiz 6 gündür alt karnımda batmalar ve şiddetli bel sırt ağrım var. Ağrı bir sağda bir solda hissediyorum. İşimden dolayı mı bilmiyorum sürekli uykulu, dalgın bir halim var. gebelik 9 gün öncesinden belirti verir mi hanımlar .ok merak ediyorum lütfen yaşayan varsa yazsın :KK43::KK43:
Valla canım yaklaşık 1 haftadır bende öyleyim 4 gün önce test yaptım negatifti

Yumurtlama dönemin olabilir mi canım ? Bu arada benim adetten 2 hafta önce baş dönmem vardı,yumurtlamanın geçtiginden eminsen dikkat et kendine

sağol canım cevap verdiğin için belkide erken davranmışsındır hemen olumsuz düşünme umarım hamilesindir.. hayırlısı neyse o olsun :110:
bugün adet olmam gerekiyor normalde ama gelen giden yok kasık ağrım var normalde kahverengi akıntı gelir adetten 1gün önce oda gelmedi. Bir sağda bir solda ağrılarım oluyor. sırtım ve belim felaket ağırıyor. Bakalım nasip kısmet olursa olur olmazsa umutlar kasıma

ben adetime 10 gün kala test yapmıştım
idrar testinde bir kırmızı birde aşırı silik kırmızı vardı
birde kan testi verdim değerim cok düşüktü ama tahlilde 1 haftalık gebelik diyordu

sağol canım cevap verdiğin için belkide erken davranmışsındır hemen olumsuz düşünme umarım hamilesindir.. hayırlısı neyse o olsun :110:
inşalah canım birsürü belirtim var ama sanki vücudum benimle oyun oynuyor saat gibidir adetim benim hiç geçikme olmaz bugün normalde adetli olmam gerekiyor ama gelen giden yok kahverengi lekelenmem bile yok

Back