Adete 9 gün kala beta testi

Günaydın arkadaşlar ben 1 buçuk yıldan fazla oldu evleneli 1 yıla yakındır tedavi görüyorum yumurta geliştirici yok çatlatma iğneleri sürekli hiç biseyin yok dendi ama gebelikte elde edemedik en son rahim filmi istediler nisanın 9 unda onuda çektim ilk ay neredeyse sürekli kanama gördüm ara lekelenmeler+2 defa 6 gün süren adet kanaması en son mayıs 11 de adet oldum sonrasında herhangi bisey görmedim dün gece farklı bi rahatsizlikla acile gittim ve doktor beta testini yarın tekrar yaptirmami söyledi daha sonra ben bakınca 1,200 gibi bi değer çıkmış şimdi akşamdan beri uyuyamadım heyecandan aynı şeyi yaşayıp hamile kalan var mı daha 9 gün varken bu kadar erken olduğu için düşük çıkmış olabilir mi değerlerim umutlanmak istemiyorum ama lütfen konu hakkında bilgisi olan yardım edin 🤲🤲🤲
Sonucunuz ne oldu acaba

Sonucunuz ne oldu acaba
Bu gün adetim geçeli 16 gün oldu adet gecikmesinden 10 gün sonra kan tahlili 0,853 yani negatifi görünce doktoruma gönderdim bana tarlusal alıp kullanmamı söyledi onu kullanıyorum bittikten sonra adet olursun gel dedi yarın bitiyor bakalım beklemedeyim

Bu gün adetim geçeli 16 gün oldu adet gecikmesinden 10 gün sonra kan tahlili 0,853 yani negatifi görünce doktoruma gönderdim bana tarlusal alıp kullanmamı söyledi onu kullanıyorum bittikten sonra adet olursun gel dedi yarın bitiyor bakalım beklemedeyim
Hakkinizda hayırlısı olsun . inşallah .güzel sonuç alırsınız .bende yumurtlamadan 13 gün geçti .daha bir belirtim yok. Geç yumurtladigim için. Bayramdan sonra test yapicam Allah nasip ederse

Merhaba kızlar kan sonucum 2227 adet geçeli 6 gün oluyor kese görünür mü

arkadaşlar birşey sorucam benim aşılama sonrası testim beta 11 sonra 9 a düştü kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım cumartesi test yaptırmıştım 9 çıkmıştı kimysal gebelikte kanama mı olur adet stresten mi gecikti anlamdım

X