Adete 9 gün kala beta testi

ozgenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
129
41
39
Günaydın arkadaşlar ben 1 buçuk yıldan fazla oldu evleneli 1 yıla yakındır tedavi görüyorum yumurta geliştirici yok çatlatma iğneleri sürekli hiç biseyin yok dendi ama gebelikte elde edemedik en son rahim filmi istediler nisanın 9 unda onuda çektim ilk ay neredeyse sürekli kanama gördüm ara lekelenmeler+2 defa 6 gün süren adet kanaması en son mayıs 11 de adet oldum sonrasında herhangi bisey görmedim dün gece farklı bi rahatsizlikla acile gittim ve doktor beta testini yarın tekrar yaptirmami söyledi daha sonra ben bakınca 1,200 gibi bi değer çıkmış şimdi akşamdan beri uyuyamadım heyecandan aynı şeyi yaşayıp hamile kalan var mı daha 9 gün varken bu kadar erken olduğu için düşük çıkmış olabilir mi değerlerim umutlanmak istemiyorum ama lütfen konu hakkında bilgisi olan yardım edin 🤲🤲🤲

Amin Cümlemizin Allah isteyen herkese nasip etsin ben daha önce hiç gebelik yaşamadım bu normal mi merak ediyorum hayal kırıklığı yaşamamak için gidip tekrar test yapmaya çekiniyorum adet tarihimi bekleyeceğim ama nasıl geçecek bu günler bilmiyorum 🙃

2 kez yumurtlamış olabilirsiniz gayet normal, beta değeriniz de çok iyi neredeyse kese bile oluşmuş 1-2 hafta sonra hayırlısıyla kalp atışını bile dinleyebilirsiniz :)

Günaydın arkadaşlar ben 1 buçuk yıldan fazla oldu evleneli 1 yıla yakındır tedavi görüyorum yumurta geliştirici yok çatlatma iğneleri sürekli hiç biseyin yok dendi ama gebelikte elde edemedik en son rahim filmi istediler nisanın 9 unda onuda çektim ilk ay neredeyse sürekli kanama gördüm ara lekelenmeler+2 defa 6 gün süren adet kanaması en son mayıs 11 de adet oldum sonrasında herhangi bisey görmedim dün gece farklı bi rahatsizlikla acile gittim ve doktor beta testini yarın tekrar yaptirmami söyledi daha sonra ben bakınca 1,200 gibi bi değer çıkmış şimdi akşamdan beri uyuyamadım heyecandan aynı şeyi yaşayıp hamile kalan var mı daha 9 gün varken bu kadar erken olduğu için düşük çıkmış olabilir mi değerlerim umutlanmak istemiyorum ama lütfen konu hakkında bilgisi olan yardım edin 🤲🤲🤲
1.20 mi 1200 mü

ya hemen gidip test alın :) hemen hmeen atın bize de :KK70: net çıkar zaten çok yüksek

1,200 yazıyor ben bisey anlamadım 10.nın üzeri olması lazım diyorlar ama benim daha adete 9 gü var beta farklı bi sorun oluncada yükseliyor mu sadece gebelik hormonu mu onu araştırıyorum

Screenshot_20230602-121244_Chrome.jpg
Screenshot_20230602-121244_Chrome.jpg

Üzgünüm ama degeriniz negatif yani 1.2🥺 1200 yazardı arada nokta olmazdı🥺zaten onceki sonuclarınıza bakıncada anlaşılıyor negatif oldugu.inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız🙏

Ama daha reglinize çok var bence 5-6 gün sonra bi tekrar kan verebilirsiniz

X