• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 8 gün kalla ovulasyon testi

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.180
452
73
24
Ovulasyon testi adete yakın pozitif yakın 2 kez yumurtlama olurmu yada hamilelik alakası varmı dir

Eklentiler

• IMG_20250110_170556.jpg
    IMG_20250110_170556.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu test pozitif degil henuz. Pik olmamis. Ama 2. Kere yumurtluyor olabilirsiniz tabii ki. Lh hormonu kanda dalgalanan bir hormon testin boyle cikmasi normal

Bu test pozitif degil henuz. Pik olmamis. Ama 2. Kere yumurtluyor olabilirsiniz tabii ki. Lh hormonu kanda dalgalanan bir hormon testin boyle cikmasi normal
Merhaba bugün de böyle çıktı değerlendirim mi adette 7 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_20250111_171212.jpg
    IMG_20250111_171212.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 11
Ben 2. asilamami oldum canim bugun adet gunum adet olmayi bekliyorum olmazsam ptesi kn vericem. Evdeki testler negatif
Aslında bende tüp bebeye kadar bütün tadaviler oldum tutup düşen oldu yada tutmadı polikistik var ilk defa bir yıldır düzenli adet oldum tedaviyi bıraktık ben 7 yıllık evliyim bu yıl hiç bir şey yapmadım ilk defa uzun süre sonra ovulasyon testi denedim kendilinden ilaçsız yumurtlama iki dir giriyorum bu ay hayırlısı bagzen uğraşmamak mi lazım bilemiyorum inşallah seninde benimde bekleyen yolunu gözleyen herkesin olur

Aslında bende tüp bebeye kadar bütün tadaviler oldum tutup düşen oldu yada tutmadı polikistik var ilk defa bir yıldır düzenli adet oldum tedaviyi bıraktık ben 7 yıllık evliyim bu yıl hiç bir şey yapmadım ilk defa uzun süre sonra ovulasyon testi denedim kendilinden ilaçsız yumurtlama iki dir giriyorum bu ay hayırlısı bagzen uğraşmamak mi lazım bilemiyorum inşallah seninde benimde bekleyen yolunu gözleyen herkesin olur
Ilk cocuk mu olacak? Ben hic hamile kalamadim bak en azindan sen kalabilmissin oyle dusun iyi dusun canim. Hic bir sebep yok ortada olmuyor ama. Tup bebek denemek istiyorum

Ilk cocuk mu olacak? Ben hic hamile kalamadim bak en azindan sen kalabilmissin oyle dusun iyi dusun canim. Hic bir sebep yok ortada olmuyor ama. Tup bebek denemek istiyorum
Evet ilk olacak olursa 1 .bebek 3 aylık düşük oldu 2 . Tüp bebekten 2. Aylık düşük diğer tevilerde olmadı normalde olmadı

İki düşük yaptım kısacası 7 yıl içinde sen ne kadar evlisin
Tup bebek de mi denemistin? Bir sorun var mi genetik test yaptirdin mi?
3,5 yillik evliyim ben 14 aydir deniyoruz. Oncesinde de geri cekilmeyle korunuyoduk aslinda saglam bi yontem degil ama hic hamile kalmadim

Tup bebek de mi denemistin? Bir sorun var mi genetik test yaptirdin mi?
3,5 yillik evliyim ben 14 aydir deniyoruz. Oncesinde de geri cekilmeyle korunuyoduk aslinda saglam bi yontem degil ama hic hamile kalmadim
Yapıldı iyi çıktı sadece yumurta kalitem kötü dedi döleniyor Muş ama sağlıklı olmuyormuş bende akışına bıraktım

Yumurta kalitesi artirici macunlar falan kullansan doktora sorup belki duzenli kullanimda ise yarar sende
Ebe ye gittim macunlar çaylar hocalar muskalar her yolu denedim acikcasi o yüzden. Yoruldum bıraktım akışa kendimi 2 yıl ara vermme kararı aldik eşimle tüp bebek için bir yıl geçti bir yıl kaldı öyle olmazsa tekrar girerim maddi açıdan çok zorlandık yeni Yeni toplanıyoruz işte

Ebe ye gittim macunlar çaylar hocalar muskalar her yolu denedim acikcasi o yüzden. Yoruldum bıraktım akışa kendimi 2 yıl ara vermme kararı aldik eşimle tüp bebek için bir yıl geçti bir yıl kaldı öyle olmazsa tekrar girerim maddi açıdan çok zorlandık yeni Yeni toplanıyoruz işte
Dua edicem sana canim tez zamanda kavus bebeğine insallah cektiklerine degecek mutlulugun olsun…

Back