Adete 8 gun kala siddetli bas agrisi

sttnckmsakkskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
216
61
98
28
Herkese iyi geceler eşim ile ikinci çocuğu düşünüyoruz inşallah nasip olursa bu ay da yumurtlama günlerini değerlendirdim kendi hesabıma göre su an adetime 8 gün var iki gündür de zaman zaman şiddeti artan baş ağrısı yaşıyorum. Bunun yani sıra yüzümde çıkan kocaman 2 sivilce var normal de de çıkardı adetime 2 veya en fazla 3 gün kala kasiklarım da da ara ara batma oluyor bu gibi belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Reactions: tse
Benimde aynısı oldu hemen hemen olablir hadi insallah .Baş ağrısı çok çektim hala oliyor bide sık idarar cikma varsa tamamdır gebelik testi al adet gününden önce bilebiliyorsun ilk cocugumda adetinden önce öğrenmiştim

Idrara çok sık çıkmıyorum ama şunu fark ettim örneğin saat 1 de gittim tuvalete 10 dakika olmadan tekrardan gittigim oldu

Hayırlısı olsun hakkinizda .Olabilir .Erken öğrenilen gebelik testleri var adetten önce deneyebilirsiniz
9 aydır her ay gebelik testi yapip negatif gördüğüm için yapmak istemiyorum evde bir tane gebelik testi var onu da adet günüm inşallah bebisten dolayi geçerse adet günümün ertesi günü yapmayı düşünüyorum inşallah nasip olur

Insallah nasip olur hayırlısıyla . Benim dediğim.erken testlerdi neyse günümüze çok az var zaten ama en güzeli kan testi derim gününüz geçinince yaptırın güzel haberlerinizi beklourouz

Sevindim..Zaten sürekli olmuyor ara ara tutuyor ağrı. Bel ağrısı baş kasık el ayak yanması olmuştu uyuyamamistim
Bugün de gözlerim nemleniyor gripmisim gibi sesim bi tuhaf oluyor kirpiklerim çok batıyor gözümü kaşımaktan bir hal oldum bir de burnum tıkanıp açılıyor sonra geçiyor çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…