Adete 8 gün kala pozitif çıkarmı ?

zynpkrtl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2023
17
6
25
Selam aleyküm arkadaşlar benim adetime 8 gün var sırt ağrısı rahimde iğnelenme sudan midem bulanıyor bide göğüs ucu ağrısı var gebe olma ihtimali varmı hcg yapsam çıkarmı bide benim yumurtalıklar tembel olduğu için klomen yedim bu ay yumurta çatlatma hapı tutmuş olabilirmi ?

Benim 7 gün Kala laboquick kasette çok silik çıkmıştı ama sana tavsiyem 4 gün daha bekle erken HCG verince bu seferde kimyasal gebelik mi diye insan kendini yiyor

Selam aleyküm arkadaşlar benim adetime 8 gün var sırt ağrısı rahimde iğnelenme sudan midem bulanıyor bide göğüs ucu ağrısı var gebe olma ihtimali varmı hcg yapsam çıkarmı bide benim yumurtalıklar tembel olduğu için klomen yedim bu ay yumurta çatlatma hapı tutmuş olabilirmi ?
Adete 8 güm kaldığına emin misinüz
Çatlatma iğnesi vurulduysanız iğneden 15-16 gün sonrası adet gününüzdür
Eski döngünüzü unutun
İğnenin etkisi geçtiyse test yapın
Kaç gün geçti iğneden

8 gün kala beta da çıkar

İğne değil yal 5 günlük kullanılan bir hap üstünden 13 gündür bitmiş
Adete 8 güm kaldığına emin misinüz
Çatlatma iğnesi vurulduysanız iğneden 15-16 gün sonrası adet gününüzdür
Eski döngünüzü unutun
İğnenin etkisi geçtiyse test yapın
Kaç gün geçti iğneden

Yok ben bi önceki bebeğinden de öyle hamile kaldım sadece haptı
Anladım.
Adete 8 gün kala çıkmayabilir ama döngünüzün 25.gününde test yapmaya başlayın,varsa çıkar diye düşünüyorum. Yumurtanızın ne zaman çatladığı önemli 🙏🏼
Çatlamadan 12 gün sonra çıkabilir silik çizgi de olsa.

X