• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 8 gün kala ovulasyon testi çift

Seviiilllllllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
149
18
48
24
Kızlar üç gün ovulasyon testi çift t çizgi daha koyu bugün tekrar yaptım adete 8 gün var aynı yumurtlama günümü geçirmiştim acaba tekrarmi yumurtlama gerçekleşti🤔dünde değerlendirdim

Kızlar üç gün ovulasyon testi çift t çizgi daha koyu bugün tekrar yaptım adete 8 gün var aynı yumurtlama günümü geçirmiştim acaba tekrarmi yumurtlama gerçekleşti🤔dünde değerlendirdim
Tek bı defa yumurtlama olmuyor bende bı yerde okumuştum bir çok kez yumurtlama olduğunu havuç tüketin çatlaması için

Ayın 14 dunde kirmiziydi 17 sinde çok silikti 18 de tekrar yaptım cden daha çok kızardı anlamadım 🤔
Ben burada bir yerde okudum kadınlar sadece bir defa yumurtlamıyor bir ayda birçok kez yumurtluyor hatta ben bir dolu bir boş şeklinde yapıyordum aynı dedikleri gibi bunu bayağı kişiden duydum hatta Bir doktorunda duydum 1 ayda biz birçok kez yumurtluyoruz sadece bir defa değil demek ki tekrar yumurtlama olmuş inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ben burada bir yerde okudum kadınlar sadece bir defa yumurtlamıyor bir ayda birçok kez yumurtluyor hatta ben bir dolu bir boş şeklinde yapıyordum aynı dedikleri gibi bunu bayağı kişiden duydum hatta Bir doktorunda duydum 1 ayda biz birçok kez yumurtluyoruz sadece bir defa değil demek ki tekrar yumurtlama olmuş inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnsalah cnm teşekkür ederim bilgin için bakalım biraz heycanliyim düzenli ilişkide oldu dünde degerlendirdim 28 ini bekliycem

Ayyy inşallah bugünü de değerlendir test siliklesince bırak inşallah güzel haberler verirsin bize de

Ayyy inşallah bugünü de değerlendir test siliklesince bırak inşallah güzel haberler verirsin bize de
1000039354.webp

Erken test denedim sanki hayali çizgi var gibi birde sen bakarmisin cnm 🤭

Back
X