- 26 Şubat 2022
- 149
- 18
- 48
- 24
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
Kızlar üç gün ovulasyon testi çift t çizgi daha koyu bugün tekrar yaptım adete 8 gün var aynı yumurtlama günümü geçirmiştim acaba tekrarmi yumurtlama gerçekleşti
dünde değerlendirdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ovalüsyondan kaç gün geçti ? Sorma sebebim gebelik oluştugunda da koyu çıkıyorKızlar üç gün ovulasyon testi çift t çizgi daha koyu bugün tekrar yaptım adete 8 gün var aynı yumurtlama günümü geçirmiştim acaba tekrarmi yumurtlama gerçekleştidünde değerlendirdim
14 yumurtladimİlk ovalüsyondan kaç gün geçti ? Sorma sebebim gebelik oluştugunda da koyu çıkıyor
İlk ovalüsyondan kaç gün geçti ? Sorma sebebim gebelik oluştugunda da koyu çıkıy
İlk ovalüsyondan kaç gün geçti ? Sorma sebebim gebelik oluştugunda da koyu çıkıyor
5 gunİlk ovalüsyondan kaç gün geçti ? Sorma sebebim gebelik oluştugunda da koyu çıkıyor
Tek bı defa yumurtlama olmuyor bende bı yerde okumuştum bir çok kez yumurtlama olduğunu havuç tüketin çatlaması içinKızlar üç gün ovulasyon testi çift t çizgi daha koyu bugün tekrar yaptım adete 8 gün var aynı yumurtlama günümü geçirmiştim acaba tekrarmi yumurtlama gerçekleştidünde değerlendirdim
Bugün dunkunden biraz daha açıktıTest siliklesence yumurtaniz çatlamış olacak
Havuç yumurtanın çatlamasını sağlıyor o zaman çatlamak üzere demekkiBugün dunkunden biraz daha açıktı
Ayın 14 dunde kirmiziydi 17 sinde çok silikti 18 de tekrar yaptım cden daha çok kızardı anlamadımHavuç yumurtanın çatlamasını sağlıyor o zaman çatlamak üzere demekki
Ben burada bir yerde okudum kadınlar sadece bir defa yumurtlamıyor bir ayda birçok kez yumurtluyor hatta ben bir dolu bir boş şeklinde yapıyordum aynı dedikleri gibi bunu bayağı kişiden duydum hatta Bir doktorunda duydum 1 ayda biz birçok kez yumurtluyoruz sadece bir defa değil demek ki tekrar yumurtlama olmuş inşallah güzel sonuçlar alırsınAyın 14 dunde kirmiziydi 17 sinde çok silikti 18 de tekrar yaptım cden daha çok kızardı anlamadım![]()
İnsalah cnm teşekkür ederim bilgin için bakalım biraz heycanliyim düzenli ilişkide oldu dünde degerlendirdim 28 ini bekliycemBen burada bir yerde okudum kadınlar sadece bir defa yumurtlamıyor bir ayda birçok kez yumurtluyor hatta ben bir dolu bir boş şeklinde yapıyordum aynı dedikleri gibi bunu bayağı kişiden duydum hatta Bir doktorunda duydum 1 ayda biz birçok kez yumurtluyoruz sadece bir defa değil demek ki tekrar yumurtlama olmuş inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ayyy inşallah bugünü de değerlendir test siliklesince bırak inşallah güzel haberler verirsin bize deİnsalah cnm teşekkür ederim bilgin için bakalım biraz heycanliyim düzenli ilişkide oldu dünde degerlendirdim 28 ini bekliycem
İnsalah cnmAyyy inşallah bugünü de değerlendir test siliklesince bırak inşallah güzel haberler verirsin bize de
Ayyy inşallah bugünü de değerlendir test siliklesince bırak inşallah güzel haberler verirsin bize de
Ayyy inşallah bugünü de değerlendir test siliklesince bırak inşallah güzel haberler verirsin bize de
Çok bulanık cekmissin net bı şekilde cekermisin testi ayır öyle bak
Geldimi resimÇok bulanık cekmissin net bı şekilde cekermisin testi ayır öyle bak
Ayyy var gibi test yanilmiyosa pembe çizgi hangi marka ayyy inşallah vardır ya
Freely pregnancy 6 gün önce yazıyor üstünde birde şimdi ovulasyon testi yaptimAyyy var gibi test yanilmiyosa pembe çizgi hangi marka ayyy inşallah vardır ya