• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 8 gün kala idrar testinde silik cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifserkan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
153
94
48
Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var ama ben test yaptm silik cizgi çıktı resmi ekliyemedm nasıl ekleniyor bulamadm. Szce hamilemiyim yoksa test bozuk olablirmi yani bu kadar erken çıkarmıkafam karşık

Arkadaşlar merhaba adetime 8 gün var ama ben test yaptm silik cizgi çıktı resmi ekliyemedm nasıl ekleniyor bulamadm. Szce hamilemiyim yoksa test bozuk olablirmi yani bu kadar erken çıkarmıkafam karşık
Kaç dakika da çıktı

Burda ki bayan öğrenmiş sizin gibi yaptıgınız test erken gebelik mi

Msj yazdıgınız yerde üste foto işareti var ona tıklayıp gönderebilirsinz

Bu şekilde yüklenebiliyor, sizin yumurtlama gününüz bellimi üzerinden kaç gün geçti bende test yapıcam da

Eklentiler

• A9435588-D42D-4AC6-A2D6-8FD3C941E1CA.webp
    A9435588-D42D-4AC6-A2D6-8FD3C941E1CA.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 256
Çizgi tamamen beyaz olduğu için kuruma çizgisi gibi duruyor. hafif pembelik olması lazım ama bat'a daha çok varmış birkaç gün sonra yine yapın hayırlısı olsun :)

Back
X