Adete 8 gün kala hamilelik öğrenen var mı?

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
101
18
13
26
Pazar günü adetime 8 gün kalmış oluyor. İlk denememiz heyecanlıyım o yüzden. 29 aralıkta ovulasyon testim pikti. Pazar sabahı ilk idrarla yapsam çıkma ihtimali var mı yoksa boşa yapmayayım mı?

Eklentiler

• IMG_1966.png
    129,5 KB · Görüntüleme: 36
canım ilk denemede tutacak diye bişey yok daha en başından bu kadar stres heyecan yapma bi 6 ay zaman ver rahat bırak kendini

Normale göre ince miydi ince süt şefaf karışımı bir akıntı var belirti olarak sadece

2. Gebeliğim tek şüpheli ilişki olduktan sonra çok silikte olsa 13. Gün pozitif çıkmıştı. Ayrıca ilkinde de ilk aydan hamile kaldım ve şu an 2 yaşında. bana da hemen olmaz falan dediler olunca bi afallamıştım. Yani hiiç belli olmaz o işler. Ben ilk gebeliğimde bilmiyorken bile hayatımda ilk defa mide yanması yaşamıştım ve adet olcağım zaman olan belirtilerin hiç biri yoktu

Allah bağışlasın hadi bakalım inşallah vardır. Zamanı geldiğinde test yaptığımda buraya yazarım

bu sabah yaptım 9 gün kala. Akşam inanılmaz derecede adet ağrısı gibi ağrım oldu çok şaşırdım garip geldi sabahta test yaptım

Eklentiler

• IMG_1990.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…