• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 8 gün kala hamilelik öğrenen var mı?

kelebekkkkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
56
8
1
26
Pazar günü adetime 8 gün kalmış oluyor. İlk denememiz heyecanlıyım o yüzden. 29 aralıkta ovulasyon testim pikti. Pazar sabahı ilk idrarla yapsam çıkma ihtimali var mı yoksa boşa yapmayayım mı?

Eklentiler

• IMG_1966.png
    IMG_1966.png
    129,5 KB · Görüntüleme: 29
27 ya da 28 gün benim döngüm. Diğerlerinden farklı olarak beyaz bir akıntı süt gibi diyebilirim akıntı olmuştu.
Normalde zaten göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı gibi bunlar adet döngüsünde de oluyor
Normale göre ince miydi ince süt şefaf karışımı bir akıntı var belirti olarak sadece

2. Gebeliğim tek şüpheli ilişki olduktan sonra çok silikte olsa 13. Gün pozitif çıkmıştı. Ayrıca ilkinde de ilk aydan hamile kaldım ve şu an 2 yaşında. bana da hemen olmaz falan dediler olunca bi afallamıştım. Yani hiiç belli olmaz o işler. Ben ilk gebeliğimde bilmiyorken bile hayatımda ilk defa mide yanması yaşamıştım ve adet olcağım zaman olan belirtilerin hiç biri yoktu

2. Gebeliğim tek şüpheli ilişki olduktan sonra çok silikte olsa 13. Gün pozitif çıkmıştı. Ayrıca ilkinde de ilk aydan hamile kaldım ve şu an 2 yaşında. bana da hemen olmaz falan dediler olunca bi afallamıştım. Yani hiiç belli olmaz o işler. Ben ilk gebeliğimde bilmiyorken bile hayatımda ilk defa mide yanması yaşamıştım ve adet olcağım zaman olan belirtilerin hiç biri yoktu
Allah bağışlasın hadi bakalım inşallah vardır. Zamanı geldiğinde test yaptığımda buraya yazarım🩷

bu sabah yaptım 9 gün kala. Akşam inanılmaz derecede adet ağrısı gibi ağrım oldu çok şaşırdım garip geldi sabahta test yaptım

Eklentiler

• IMG_1990.jpeg
    IMG_1990.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 21
Back