- 17 Kasım 2024
- 56
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 8 gün kala çıkmamıştı. Beş gün falan önce sanırım çok silik çıktıPazar günü adetime 8 gün kalmış oluyor. İlk denememiz heyecanlıyım o yüzden. 29 aralıkta ovulasyon testim pikti. Pazar sabahı ilk idrarla yapsam çıkma ihtimali var mı yoksa boşa yapmayayım mı?
Peki belirtiniz var mıydı öncesindeBenim 8 gün kala çıkmamıştı. Beş gün falan önce sanırım çok silik çıktı
Adet döngünüz kaç gündüBenim 8 gün kala çıkmamıştı. Beş gün falan önce sanırım çok silik çıktı
27 ya da 28 gün benim döngüm. Diğerlerinden farklı olarak beyaz bir akıntı süt gibi diyebilirim akıntı olmuştu.Peki belirtiniz var mıydı öncesinde
Normale göre ince miydi ince süt şefaf karışımı bir akıntı var belirti olarak sadece27 ya da 28 gün benim döngüm. Diğerlerinden farklı olarak beyaz bir akıntı süt gibi diyebilirim akıntı olmuştu.
Normalde zaten göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı gibi bunlar adet döngüsünde de oluyor
Evet, ilerleyen haftalarda da bu akıntı devam etti zaten. Bende farklı belirti o oldu. Bir de temmuz ayında ayaklarım çok üşüyorduNormale göre ince miydi ince süt şefaf karışımı bir akıntı var belirti olarak sadece
Siz ne derseniz onu yaşıyorum ayaklarım buz gibi şuan iş yerindeyim ofiste hadi bakalım inşallahEvet, ilerleyen haftalarda da bu akıntı devam etti zaten. Bende farklı belirti o oldu. Bir de temmuz ayında ayaklarım çok üşüyordu
İnşallah vardırSiz ne derseniz onu yaşıyorum ayaklarım buz gibi şuan iş yerindeyim ofiste hadi bakalım inşallah
Allah bağışlasın hadi bakalım inşallah vardır. Zamanı geldiğinde test yaptığımda buraya yazarım2. Gebeliğim tek şüpheli ilişki olduktan sonra çok silikte olsa 13. Gün pozitif çıkmıştı. Ayrıca ilkinde de ilk aydan hamile kaldım ve şu an 2 yaşında. bana da hemen olmaz falan dediler olunca bi afallamıştım. Yani hiiç belli olmaz o işler. Ben ilk gebeliğimde bilmiyorken bile hayatımda ilk defa mide yanması yaşamıştım ve adet olcağım zaman olan belirtilerin hiç biri yoktu
Teşekkür ederim. İnşallah sizde bu süreçte yıpranmadan bi evlat sahibi olursunuzAllah bağışlasın hadi bakalım inşallah vardır. Zamanı geldiğinde test yaptığımda buraya yazarım
Aminn inşallahTeşekkür ederim. İnşallah sizde bu süreçte yıpranmadan bi evlat sahibi olursunuz
Silik çizgi var hamilemisinizbu sabah yaptım 9 gün kala. Akşam inanılmaz derecede adet ağrısı gibi ağrım oldu çok şaşırdım garip geldi sabahta test yaptım