- 6 Mayıs 2022
- 13
- 6
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi yanlış mı çıkardı ilk defa duydum inşallah öyle olmaz hayal kırıklığı prodüktör erken gebelik yapmayı düşüyordum.Valla şu belirtiler yüzünden sinir stres sahibi olduk erken gebelik testini de önermem onlar çok hassas oldukları için hataya elverişli oluyor şimdiye kadar üç dört kere hamileymişim gibi pozitif çıktı ama bir senedir no
Vücudumu tanıyorum yıllardır hep ağrılı olurum adet öncesi semptomlarda olur kasıkta batma olmamıştı, bugünde sızlıyor hadi hayırlısıBen 3 gebelik yaşadım, 2 doğum yaptım. Hepsini de adet günüm geçmeden anlamıştım. Evet kendinizi dinleyen bilen biriyseniz anlıyorsunuz. Mesela ben regl olduğumda bir belirtim olmuyor. Ama hamileliklerimin birinde belim ağrıdı, birinde ağzımda demir tadı gibi bir şey oldu, tiksinme oldu, diğerinde kasık ağrısı oldu vs. Kan testinde çıkmadığı halde biliyordum
Bende mide ile ilgili belirti yok , bende üşüme de var ama zaten çabuk üşürüm:) merakım büyükBende ayirt edemiyorum reglimle ayni belirtiler oldugu icin sadece suan farkli olan mide bulantisi ve yanmasi oda üşütme den kaynakli olabilir suan cok meraktayim sizin gibiyim ayni
Cikmayacagini biliyoduk 8 gunum var bugunle beraber oylede oldu cikmadi:)Ah evet biliyoruz ama insan çok merak ediyor, belirtilerde bugün değişiklik var , hamileysem yazacağım buraya, ben çok kişinin yazdığını okudum, umut oldu bende yarın yapayım bakıyım test :)
Eee cikmis hayirli olsun İnsaAllah saglikla alirsin kucagina bize de cikar İnsaAllahİnşallah ekleyebilirim
Bat 17 si değil mi 6 gün kaldıı , erken gebelik testi yaptın değil mi , birkaç saatte atmaCikmayacagini biliyoduk 8 gunum var bugunle beraber oylede oldu cikmadi:)
Prodüktör yanlış pozitifi çok veriyormuş ben umutlanmadım daha , birdsha yaparım akşama yada yarın 6 gün kaldıEee cikmis hayirli olsun İnsaAllah saglikla alirsin kucagina bize de cikar İnsaAllah
19 u benim reglm yani 8 gun var erken test yaptim tabikideBat 17 si değil mi 6 gün kaldıı , erken gebelik testi yaptın değil mi , birkaç saatte atma
Ben testin dışını açmadan pembeliği göremedim, üç saat sonra bi içini açayım dedim öylesine herkes açıyor ya iç tarafta çıkmış, yani bozuk olabilir, sen Testi atma bakalım19 u benim reglm yani 8 gun var erken test yaptim tabikide
3 gun kala yapalim bence yada rgl gecince yapalimBen testin dışını açmadan pembeliği göremedim, üç saat sonra bi içini açayım dedim öylesine herkes açıyor ya iç tarafta çıkmış, yani bozuk olabilir, sen Testi atma bakalım
3 gun kala yapalim bence yada rgl gecince yapalim
3 gün kalaya kadar ben yine yapabilirim3 gun kala yapalim bence yada rgl gecince yapalim
Ne yaptin cnm test yaptinmi tekrar3 gün kalaya kadar ben yine yapabilirim
Ya iki gün önce çıkmadı, şuan 3 gün filan kaldı, bugün sol kasık batmaya başladı yine yoksa var mı bişey, tek taraflı daha önce böyle oldu mu diye düşünüyorum, hatırlayamıyorum, solda bir boşluk mu desem ağarlık mı değişikNe yaptin cnm test yaptinmi tekrar
Evet benim sol yanlarda ayni agrimi giriyo cikiyo gibi ama daha 6 gun var bakalim hayirlisiYa iki gün önce çıkmadı, şuan 3 gün filan kaldı, bugün sol kasık batmaya başladı yine yoksa var mı bişey, tek taraflı daha önce böyle oldu mu diye düşünüyorum, hatırlayamıyorum, solda bir boşluk mu desem ağarlık mı değişik
Valla bunları ayırt etmek çok zorBen 3 gebelik yaşadım, 2 doğum yaptım. Hepsini de adet günüm geçmeden anlamıştım. Evet kendinizi dinleyen bilen biriyseniz anlıyorsunuz. Mesela ben regl olduğumda bir belirtim olmuyor. Ama hamileliklerimin birinde belim ağrıdı, birinde ağzımda demir tadı gibi bir şey oldu, tiksinme oldu, diğerinde kasık ağrısı oldu vs. Kan testinde çıkmadığı halde biliyordum
Bende ayırt ediliyor gerçekten o ilk hamileliğimde belime vuran inanılmaz ağrı, daha sonrasında demir tadı falan kesinlikle anlaşılıyor. Herkeste farklı olabiliyor tabi.Valla bunları ayırt etmek çok zor