• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 8 gün kala hamile olabilir miyim

Alisinannesi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
1.086
1.175
333
Kizlar adetime 8gun var 10gun de olabilir bi bakar misiniz cok silik cizgi var gibi geldi esimle bana

Eklentiler

• IMG_20190817_065107.jpg
    IMG_20190817_065107.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 2.811
hamile olabilirsiniz ama 8 gün önceden bunu bilmek imkansız.
ayrıca negatif çıkmış testiniz.
bir hafta sonra belki kanda çıkabilir ancak.

Erken gebelik testiyle yapildi
tamam da onlar da 5 - 6 gün öncesi diyor siz reglime 8-10 gün var diyorsunuz muhtemelen yeni çatladı yumurtanız ve birkaç gün oldu dölleneli
ayrıca dediğim gibi negatif çıkmış zaten.
yine tekrarlıyorum 1 hafta sonra kan verin umudunuzu yitirmeyin

tamam da onlar da 5 - 6 gün öncesi diyor siz reglime 8-10 gün var diyorsunuz muhtemelen yeni çatladı yumurtanız ve birkaç gün oldu dölleneli
Acile gittik kan verdim ve hamileyim daha yeniymis😊 ayrıca doktor bey de bu testin pozitif olduğunu soyledi teşekkürler 🙈

Canim döllenmeden 4 gün sonra kanda salınıyo hcg. Yani 8,9 gün varken belli oluyo kanda ama hanimefendinin idrardada cikms

Yemin ederim hamile kalsam anlamayacağım. Bu nasıl pozitif idrar testi. Silik çizginin S'sini bile görmüyorum. Değilmişim diye çöpe atardım bu testin sahibi olsam. Silik çizgiyi gören gözleri tebrik ederim.
Forumda pozitif test ornekleri var bakin orda da boyle cok ornek var🙈

Forumda pozitif test ornekleri var bakin orda da boyle cok ornek var🙈
Benim için pozitif idrar örneği şöyle birşey
Screenshot_20190817_133539.jpg

Ya da en kötü şöyle
Screenshot_20190817_133553.jpg

Aksini cidden anlayamıyorum. Sizin testinizdeki ikinci çizgiyi görenlerin elf gözlerine cidden helal olsun :KK9:
Çok tebrik ederim bu arada :KK200:

Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama benim henüz yok. Olduğunda da anlamayacağım çok belli :KK70:
En iyisi rahmim en az kalbim kadar temiz deyip çöpe atmamalı testi.
Zamanı gelince bende açıp böyle konuyla soracağım. :KK70:
benim de yok çok istiyorum ve bu silikler falan bahane gibi geliyor bana gereksiz umutlanma gibi 😂
bhcg si 7.0 olup hamileyim diyen de aynı bana göre en az 50 falan çıkmalı kanda 😂😂😂

Back