Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki var bir çizgiKimse yok muuu
Ben efekt yapayım daha belli olur evet var sanki ama siz iki gün sonra tekrar edinKimse yok muuu
FreelyVar gibi duruyor markası prodoctor mu?
2 gün önce de yapmıştım hiç bir şey yoktu bugün böyle silik çıktıBen efekt yapayım daha belli olur evet var sanki ama siz iki gün sonra tekrar edin
Artmed hep yalancı pozitif çıkartıyormuş onu çok duydum o yüzden bu freely markayı kullandım şu ana kadar hiç böyle görmemiştimVar gibi duruyor markası prodoctor mu?
Benim testimede bakarmısınızBen efekt yapayım daha belli olur evet var sanki ama siz iki gün sonra tekrar edin
Çok silik çizgi görüyorumBenim testimede bakarmısınız
Evet bu markayla ilgili bir sey duymadım ama inşallah bebiş vardırArtmed hep yalancı pozitif çıkartıyormuş onu çok duydum o yüzden bu freely markayı kullandım şu ana kadar hiç böyle görmemiştim
Bu ay çift yumurtlama oldu onun için hesaplayamadım daha doğrusu tarihleri aklımda yokÇok silik çizgi görüyorumkaç gün geçti ymtlamadan sonra
Evet bu markayla ilgili bir sey duymadım ama inşallah bebiş vardır
Allah’ım inşAllah bu mübarek gün Ramazan yüzü gözü hürmetine Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim kolaylıkla sağlıkla olsun inşAllah benimde sizinde pozitiftirEvet bu markayla ilgili bir sey duymadım ama inşallah bebiş vardır![]()
13. Günüm canımÇok silik çizgi görüyorumkaç gün geçti ymtlamadan sonra
Amin aminnAllah’ım inşAllah bu mübarek gün Ramazan yüzü gözü hürmetine Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim kolaylıkla sağlıkla olsun inşAllah benimde sizinde pozitiftir
Regline ne kadar var13. Günüm canım![]()
Yumurtlamadan sonraki 13.gününse yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olursun ya geç yumurtladın ya da bebişşşş varrrrbenimde gecikme oldu bu ay dört gün
Yaaa ağzından bal damlıyor canım benim inşallahYumurtlamadan sonraki 13.gününse yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olursun ya geç yumurtladın ya da bebişşşş varrrr
İnşAllah benimde vardır çok istiyorumYaaa ağzından bal damlıyor canım benim inşallah![]()