• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 7 gün kala...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cericeri

Beklemek en büyük imtihan...
Pro Üye
7 Kasım 2016
738
1.579
113
Merhaba Arkadaşlar . Aslında bu konuyu açmanın nedeni bazı belirtiler yaşamam . Bu ay letu kullandım 17 mm yumurtanın olduğunu ve ovulasyon ile catladiginda ilişki dedi doktorum . Herşey tamam şimdi adetime 7 gün var 34 günde bir oluyorum . Bu acayip hissediyorum kendimi belki bunu kelimelerle nasıl anlatırım bilmiyorum . Ama uyuyamıyorum belim çok fazla ağrıyor yumurtlamadan sonra sürekli adet olacakmış gibi ağrılarım oldu . Bilmiyorum belki psikolojik tır . Önümüzdeki ay aşılama yaptiricam. Ama yinede içime bir umut yerleşti şuan . Benim gibi hissedip hamile olan varmı . Gerçi ne hissettigimide tam olarak anlatabildimmi hiç bilmiyorum.

İnşallah gebesindir de aşılamaya gerek kalmaz cnm, belirtilerin gebelik belirtileri çünkü. Bu kadar erken bundan fazla belirti olmuyor çünkü. İnşallah Rabbim gönlündekini verir:dua::KK200:

İnşallah gebesindir de aşılamaya gerek kalmaz cnm, belirtilerin gebelik belirtileri çünkü. Bu kadar erken bundan fazla belirti olmuyor çünkü. İnşallah Rabbim gönlündekini verir:dua::KK200:
5 yıllık evliyim 5 yıldır korunmuyoruz ve olmuyor . Klomen kullandım 2 kere ovitrelle çatlatma iğnesi oldum tutmadı . İnşallah dediğiniz gibi bu ay tutmuştur . Bilmiyorum belki psikolojik belki bilincaltim benimle oyun oynuyor . Siz ne belirtileri yasamistiniz

Allah büyük cnm bnm, hiç umutsuzluğa kapılma. Benim ilk kızım 9 sene sonra oldu. Ama ben hiç tedavi felan olmadım. Kabullenmiştim artık olmayacağını, 19 haftalıkken öğrendiğim ilk kızımı bu yüzden. Rabbim gönlündekini versin inşallah cnm bnm. Belirtilerde bel ağrısı ve heran hasta olacakmış hissi gibi sanki. Birde gazım çoktu cnm. Adet öncesi belirtilerim sadece bunlardı. Birde aşırı ateşim çıkmıştı eminim 40 felandı. Yaz zamanıydı öğrendiğimde dondurmayı abartmıştım biraz, bademciğim var bnm. Boğazlarım ağrımıştı önce, o ateşi ona yoruyorum ben. Başka adet öncesi belirtim olmamıştı. Sen dikkat et kendine cnm, inşallah hamilesindir Allah'ın izniyle :dua:

Allah büyük cnm bnm, hiç umutsuzluğa kapılma. Benim ilk kızım 9 sene sonra oldu. Ama ben hiç tedavi felan olmadım. Kabullenmiştim artık olmayacağını, 19 haftalıkken öğrendiğim ilk kızımı bu yüzden. Rabbim gönlündekini versin inşallah cnm bnm. Belirtilerde bel ağrısı ve heran hasta olacakmış hissi gibi sanki. Birde gazım çoktu cnm. Adet öncesi belirtilerim sadece bunlardı. Birde aşırı ateşim çıkmıştı eminim 40 felandı. Yaz zamanıydı öğrendiğimde dondurmayı abartmıştım biraz, bademciğim var bnm. Boğazlarım ağrımıştı önce, o ateşi ona yoruyorum ben. Başka adet öncesi belirtim olmamıştı. Sen dikkat et kendine cnm, inşallah hamilesindir Allah'ın izniyle :dua:
Bence ben biraz fazla kaptırdım kendimi en iyisi beklemek .

20220110_214940.jpg
merhaba kızlar adete 7 gün var gebelik var mı acaba

Back