- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- Konu Sahibi Linanin annesi
Insallah gelmez kirmizilar kac aylik evlisin senAy aynı günleri sayıyoruz inşallah gelmez kırmızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah gelmez kirmizilar kac aylik evlisin senAy aynı günleri sayıyoruz inşallah gelmez kırmızlar
11 bitmek üzere canım sen?Insallah gelmez kirmizilar kac aylik evlisin sen
Bende 9 ay bitti canim11 bitmek üzere canım sen?
Benim bu ayda bitti umudum kalmadi yaniBende 9 ay bitti canim
Ben bu ay bi tuhafım hem hamileymişim gibi hissediyorum hemde hiç inancım yok. Bakalım kaldı 4 belli olur bi kaç güne :) doktor bu ayda olmazsa aşılama dedi o biraz tedirgin ediyo beni deBenim bu ayda bitti umudum kalmadi yani
Benimde 4 gunum kaldi bu sabah test yaptim cikmadi hic umudum kalmadi bu ay artik onumuzdeki ayBen bu ay bi tuhafım hem hamileymişim gibi hissediyorum hemde hiç inancım yok. Bakalım kaldı 4 belli olur bi kaç güne :) doktor bu ayda olmazsa aşılama dedi o biraz tedirgin ediyo beni de
Ben de negatifi görcem korkusuyla yapmıyorum testBenimde 4 gunum kaldi bu sabah test yaptim cikmadi hic umudum kalmadi bu ay artik onumuzdeki ay
Insallah ama bu aydan da umudum yok en son doktora gittigimde yumurtaliklarin iyi dedi rahimin ici ve disi temiz demisti ama neden olmuyor bilmiyorumBen de negatifi görcem korkusuyla yapmıyorum testhayırlısı canım bi an önce gelir inşallah bebeğin
Eşin gitti mi hiç?Insallah ama bu aydan da umudum yok en son doktora gittigimde yumurtaliklarin iyi dedi rahimin ici ve disi temiz demisti ama neden olmuyor bilmiyorum
Yok gitmediEşin gitti mi hiç?
Belki onda vardır bi sıkıntı canım. Benim eşiminde morfolojisi düşük çıktı o da kullanıyo vitamin bitkisel kür falan. Bi gitsin benceYok gitmedi