• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 6gun var kaset test negatif

MeryemElcin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
166
31
18
26
İyi gunler kizlar 5-6ekim yumurtlama 7ekim catlama oldu ov.testi kullandim 3_4gundur erken gebelik+gebelik testi yapiyorum negativ cikiyor yani artik umutlanmak istemiyorum olsaydi cikardi degil mi?silik te olsa cikardi diye dusunuyorum
Gercekten yoruldum artik

İyi gunler kizlar 5-6ekim yumurtlama 7ekim catlama oldu ov.testi kullandim 3_4gundur erken gebelik+gebelik testi yapiyorum negativ cikiyor yani artik umutlanmak istemiyorum olsaydi cikardi degil mi?silik te olsa cikardi diye dusunuyorum
Gercekten yoruldum artik
6 gun kala kaset testmi cikarmis tup bebekte bile 12 gun bekliyoz transferden sonra normal gebelikte dollencekde embriyo olcakda yerlescekde kaset testte cikcak

Gercekten yoruldum artik
7 ekimde çatladıysa 20-21 Ekim gibi adet olmanız lazım acele ediyorsunuz test için. Özellikle kaset testte hiç çıkmaz.

Gercekten yoruldum artik
En azından 4 gün daha beklemeniz lazım test yapmak için. 7 Ekim'de çatlama oldu ise 10-12günde yerleşse, ilk kana geçer, sonra da idrara geçer yani ortalama 2 hafta deyin. 4 gün daha beklemeniz lazım idrar testi yapmak için. Ya da 2 gün sonra kan testi verebilirsiniz. Ama adetinizin en azından 1 gün gecikmesini bekleseniz daha iyi olur.

En azından 4 gün daha beklemeniz lazım test yapmak için. 7 Ekim'de çatlama oldu ise 10-12günde yerleşse, ilk kana geçer, sonra da idrara geçer yani ortalama 2 hafta deyin. 4 gün daha beklemeniz lazım idrar testi yapmak için. Ya da 2 gün sonra kan testi verebilirsiniz. Ama adetinizin en azından 1 gün gecikmesini bekleseniz daha iyi olur.
Yani sonuc kesin negativ degil oyle degil mi?

Yani sonuc kesin negativ degil oyle degil mi?
Yok öyle demedim. Erken yapmışsınız testi çatlama 7 Ekim'de oldu ise, 10 günde idrarda çıkmaz hemen. Test yapıp sağlıklı bir sonuç alabilmek için en azından 4 gün sonra test yapın diyorum. Ama adetinizin 1 gün gecikmesini bekleseniz daha iyi.

Ne bileyim varsa herkes cikar diyor yaa hic silik te cikmadi kocamaaan negativv
Ya cok biliyo bu herkes o herkes kim yaaa arkadaslar ne guzel aciklamis işte. Kan degerim 500lerdeydi kaset test aldik hatira diye cizgi falan cikmadi forumdaki hanimlara bunu anlatmakdan dilimde tüy bitti😀😀😀 ben tup bebek gebesiyim bizde bile 12. Gun test yaptiriyolar transferden sonra biz embriyo transferi oluyoruz . Siz dogal yolla gebe kalmak istiyosunuz o dollenme olucak bi kac gun suruyo embriyo olusumu tutunmasi cizgi cikmasini beklemek biraz sacmalik olmazmi sizcede mantik yurutmek yeterli bence..😍

Ya cok biliyo bu herkes o herkes kim yaaa arkadaslar ne guzel aciklamis işte. Kan degerim 500lerdeydi kaset test aldik hatira diye cizgi falan cikmadi forumdaki hanimlara bunu anlatmakdan dilimde tüy bitti😀😀😀 ben tup bebek gebesiyim bizde bile 12. Gun test yaptiriyolar transferden sonra biz embriyo transferi oluyoruz . Siz dogal yolla gebe kalmak istiyosunuz o dollenme olucak bi kac gun suruyo embriyo olusumu tutunmasi cizgi cikmasini beklemek biraz sacmalik olmazmi sizcede mantik yurutmek yeterli bence..😍
Sagolasin kuzum ya umut oldun💖

Benim adetime 3ve 1gun kala yaptım negatif çıkmıştı ama hamileydim. Tabi belli olmaz beklemede kalin

Merhaba kizlar, sizce burada silik bir cizgi var mi yoksa bana mi oyle geliyor sadece?

Eklentiler

• 20231017_121305.jpg
    20231017_121305.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 46
Back