Umarım benim de öyle olur yine negatif görünce çok üzüldüm açıkçası ilk kez göğüs ucu hassasiyetini bu kadar erken yaşıyorum umutlanmıştımevet canım benim 10 ğünde negatifti, adetim gecikince pozitife döndü
hayırlısı olsun kuzum döner inşallah bende bekliyorumUmarım benim de öyle olur yine negatif görünce çok üzüldüm açıkçası ilk kez göğüs ucu hassasiyetini bu kadar erken yaşıyorum umutlanmıştım
Aminhayırlısı olsun kuzum döner inşallah bende bekliyorum
Bence ılac alma bekle. pozıtıf olabılırMerhaba ben pcosluyum bu ay klomen tedavisine başladık. Yumurta takibi için doktora gittiğimde 3 adet yumurtanın büyüdüğü kendi kendine catlayacağını söyledi. Ovulasyon testi ile yumurtlamayı gördük ve değerlendirdik. Yumurtala tarihinden sonra meme hassasiyetim artarak devam etti. Dün adetime 6 gün var iken çok hasta olduğum için doktora gittim hamilelik şüphesi üzerine ilaç yazmadan önce test istedi ve negatif çıktı beta HCG 1.23 idi. İlaç verdi ama ben hala bir umut belki gebelik vardir diye kullanmıyorum. Sizce test erken mi oldu daha sonra pozitife dönebilir mi ? Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Ben de ilaç almadım bekliyorum şimdilikBence ılac alma bekle. pozıtıf olabılır
ınsallah hamılesınızdır. benımde yarın bellı olacak ınsaalhBen de ilaç almadım bekliyorum şimdilik
Teşekkür ederim inşallah siz de bu ay pozitifi görürsünüzınsallah hamılesınızdır. benımde yarın bellı olacak ınsaalh
ınsallah tesekkur ederımTeşekkür ederim inşallah siz de bu ay pozitifi görürsünüz
Kan testi mi yapmistinizBelirtilere çok takılmayın. Adet günü geçmeden doğru düzgün belirti olmayabiliyor. Ben yıllar önce hamile olduğumu bilmiyordum, test yapmıştım negatif görünce değilim diye üzülmüştüm, sonraki ayı planlamaya başlamıştım kafamda. Yumurtlama döneminde şişen göğüslerimin şişliği inmişti, sivilcelerim çıkmıştı falan... regl olmayı bekliyordum kesin bir şekilde emindim yani. Ama hamileymişim. Adet günü geçince zaten belirtiler gümbür gümbür geliyor.
Ben o zaman çatlatma iğnesi olmuştum. İğnenin idrar testinde yalancı pozitif göstereceğini hiç bilmiyordum. İğnenin 8. günü evde test yaptım pozitif çıktı, hemen gittim kan verdim:)) 9 küsür bir şey çıktı, o zaman anladım ve öğrendim ki iğneden dolayı pozitif görmüşüm evde. Ertesi gün yani iğnenin 9. günü yine test yaptım evde, çizgi silikleşti iyice. 10. gün yine test yaptım tamamen negatifti ve ben de ümidi kestim. O zaman iğnenin nasıl etki ettiği, kaçıncı günde test yapmam gerektiği falan konusunda hiçbir şey bilmiyordum. Sonra reglimi beklemeye başladım, baktım olmuyorum, iğnenin 17. günü yine evde test yaptım pozitifi gördüm, hemen yine kan verdim, değerim epey yüksek çıktı.Kan testi mi yapmistiniz
Evet iğneden kaynakli olabilir ama zaten ilk verdiğiniz kan beta HCG 9 çıkmış zaten 5 ve üzeri olursa gebelik oluyor pozitif çıkmış zaten idrar da da ama işte iğne fazla koyulastirmis testi umarım sağlıklı ilerliyordur gebeliginizBen o zaman çatlatma iğnesi olmuştum. İğnenin idrar testinde yalancı pozitif göstereceğini hiç bilmiyordum. İğnenin 8. günü evde test yaptım pozitif çıktı, hemen gittim kan verdim:)) 9 küsür bir şey çıktı, o zaman anladım ve öğrendim ki iğneden dolayı pozitif görmüşüm evde. Ertesi gün yani iğnenin 9. günü yine test yaptım evde, çizgi silikleşti iyice. 10. gün yine test yaptım tamamen negatifti ve ben de ümidi kestim. O zaman iğnenin nasıl etki ettiği, kaçıncı günde test yapmam gerektiği falan konusunda hiçbir şey bilmiyordum. Sonra reglimi beklemeye başladım, baktım olmuyorum, iğnenin 17. günü yine evde test yaptım pozitifi gördüm, hemen yine kan verdim, değerim epey yüksek çıktı.
Bu anlattığım 6 sene önceydi:) 8. gün 9 çıkan kan değerim iğnedendi çünkü 10. gün yaptığım test negatifti yani iğne sıfırlanmıştı. Sonra gebelikle tekrar arttı.Evet iğneden kaynakli olabilir ama zaten ilk verdiğiniz kan beta HCG 9 çıkmış zaten 5 ve üzeri olursa gebelik oluyor pozitif çıkmış zaten idrar da da ama işte iğne fazla koyulastirmis testi umarım sağlıklı ilerliyordur gebeliginiz
Anaamm 6 yaşında oldu he kuzucuk zaman çok hızlı geçiyor çok çabuk büyüyorlarBu anlattığım 6 sene önceydi:) 8. gün 9 çıkan kan değerim iğnedendi çünkü 10. gün yaptığım test negatifti yani iğne sıfırlanmıştı. Sonra gebelikle tekrar arttı.
Merhaba konu Eskimi bilmiyrm ama bnde çatlat iğnesi oldum pkos luyum doktorum 20 gün sonra test ver dedi ama dayanamadım 13 gün beta hcg 1.20 çıktı 15 gün de <2 çıktı yükselmiş mi oluyor sizce bı umut varmı gerçekten düşünmekten yoruldum bilenler yorum yaparmisnz lütfenEvet iğneden kaynakli olabilir ama zaten ilk verdiğiniz kan beta HCG 9 çıkmış zaten 5 ve üzeri olursa gebelik oluyor pozitif çıkmış zaten idrar da da ama işte iğne fazla koyulastirmis testi umarım sağlıklı ilerliyordur gebeliginiz
Merhaba benim beta HCG sonra 1.23 ten 4.98 e kadar çıktı ama negatifti adet oldum o ayMerhaba konu Eskimi bilmiyrm ama bnde çatlat iğnesi oldum pkos luyum doktorum 20 gün sonra test ver dedi ama dayanamadım 13 gün beta hcg 1.20 çıktı 15 gün de <2 çıktı yükselmiş mi oluyor sizce bı umut varmı gerçekten düşünmekten yoruldum bilenler yorum yaparmisnz lütfen
Anladm teşekkür ederim 20. Günü beklememe gerek yok sanrm o zamn daha 5 gün var doktorumun dediğine göre ama olsa çıkardı galibaMerhaba benim beta HCG sonra 1.23 ten 4.98 e kadar çıktı ama negatifti adet oldum o ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?