• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADETE 6 GÜN KALA OVULASYON TESTİ ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
30
MERHABA KIZLAR HER AY YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIĞIM İÇİN OVULASYON TESTİNİN HEP SİLİK ÇIKTIĞINI BİLİYORUM AMA NORMALDE OLMAYAN GÜNLERDE AŞIRI SİLİK ÇIKIYOR ADETE 6 GÜN KALA BİRAZ DAHA KOYU ÇIKTI NORMALDEN GEBELİK OLABLİR Mİ ?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-11-29 at 14.00.07.jpeg
    WhatsApp Image 2019-11-29 at 14.00.07.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 1.050
MERHABA KIZLAR HER AY YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIĞIM İÇİN OVULASYON TESTİNİN HEP SİLİK ÇIKTIĞINI BİLİYORUM AMA NORMALDE OLMAYAN GÜNLERDE AŞIRI SİLİK ÇIKIYOR ADETE 6 GÜN KALA BİRAZ DAHA KOYU ÇIKTI NORMALDEN GEBELİK OLABLİR Mİ ?
Gebelik durumunda c silik cikiyor t ondan koyu cikiyor. 6 gun kala erken henuz boyle bir sorunun cevabi icin. Gebelik testinde dahi cikmayabilir.

Buraya bes gun kala dort gun kala ogrendim yaziyor insanlar. Okuyanlar da saniyor ki herkeste cikar. Aslinda onlar nadir. Dr lar internet her yerde diyorlar adet gunu gelecek gececek ondan sonra. Acelecigimizle kendi kendimizi strese sokuyoruz.
haklısınız heniz yumurtlama testine göre çatlama olalı 9 gün oldu erken

Buraya bes gun kala dort gun kala ogrendim yaziyor insanlar. Okuyanlar da saniyor ki herkeste cikar. Aslinda onlar nadir. Dr lar internet her yerde diyorlar adet gunu gelecek gececek ondan sonra. Acelecigimizle kendi kendimizi strese sokuyoruz.
kuzum test yaotım bugün silik çizgi çıktı pembe hemde ama marka mıratech pek olumlu yorumlar göremedim

Insallah canim en garantisi git hemen kan ver bence 🥰

CANIM REİMDE ÇOK AZ BELLİ AMA NORMALDE PESPEMBE
Gayet belli 😂 bu testler bozuk cikiyo genelde cok gördüm ama bozuk derken dagilmis oluyo seninki tertemiz yani bozuk değil yuksek ihtimal bence sen hemen kan ver kosss kiz 😂

Gayet belli 😂 bu testler bozuk cikiyo genelde cok gördüm ama bozuk derken dagilmis oluyo seninki tertemiz yani bozuk değil yuksek ihtimal bence sen hemen kan ver kosss kiz 😂
yaaaa gerçekten mi çok tuhaf oldum sevinemiyorum da kesinleşmeden böyle içim bi hoş :110:

Benim bata 8 varken ovulasyon böyleydi gebelikse seninkinden daha açıktı simsilik sonuç hamileydim :) senin maşallah gebelikte gayet çift çıkmış hayırlı olsun,çok seviniyorum böyle hamile haberlerine :)

Benim bata 8 varken ovulasyon böyleydi gebelikse seninkinden daha açıktı simsilik sonuç hamileydim :) senin maşallah gebelikte gayet çift çıkmış hayırlı olsun,çok seviniyorum böyle hamile haberlerine :)
Herkesde farkli oluyo sanirim bu ay adet olmadan kopkoyu 2 cizgi cikti adet oldum malesef /:
IMG_20191130_090247.jpg

Adetime 8 var dunde boyle cikti 😂 güvenmiyorum

Back