Adete 6 gün kala beta hcg 0.100

elf0633

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
242
129
28
Herkese selam gebelik düşünüyorum fakat tek tüpüm tıkalı sağ taraf geçen gün rutin kontrol için doktora gittim ve ultrason a bakarken rahim duvarı kalınlığı 12 bi hcg bakalımmı dedi hocam dedim çıkarmı çıkar dedi ama son adetim 8 kasım yumurtlamam 21 iydi biz yumurtlama günlerini değerlendirdik doktora 25 inde gittim bugün adete 6 gün kala testleri yaptırdım HCG <0.100 çıktı ama ilişkinin üzerinden 9 gün geçmiş olsa bile şimdi çıkarmıydı 🥹

Herkese selam gebelik düşünüyorum fakat tek tüpüm tıkalı sağ taraf geçen gün rutin kontrol için doktora gittim ve ultrason a bakarken rahim duvarı kalınlığı 12 bi hcg bakalımmı dedi hocam dedim çıkarmı çıkar dedi ama son adetim 8 kasım yumurtlamam 21 iydi biz yumurtlama günlerini değerlendirdik doktora 25 inde gittim bugün adete 6 gün kala testleri yaptırdım HCG <0.100 çıktı ama ilişkinin üzerinden 9 gün geçmiş olsa bile şimdi çıkarmıydı 🥹
Henüz gebelik varsa da çok erken yumurtlamadan 15 gün sonra ancak sonuç alırsınız

Selam benimde sat 28 Kasım yumurtlama 10 Aralık 24 aralıkta test verdim 0.100 çıktı değerim bugün adetimin üstünden 3 gün geçti bende bir daha mı kan testi versem diyorum ama umutlanmakta istemiyorum sizin sonuç ne oldu değerlerimiz hemen hemen aynı bilgi verirsen sevinirim

X