Bende anlamadım canım hayırlısı inşallah bebiş dırHiç bilmiyorum ki canım ben de bir daha bir şey olmadı bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım
Ayyy hası inşallah canım hamiş sin dir ne zaman dır bekliyorsun sendeKız benim de geçen ay öyle oldu acaba bende mi bu ay hamişim?
Yaaa devamı geldi mi canım belki de hamiş sin dir hadi inşallahCanım dediğin gibi oldu bugün az kan geldi .
İnşallah canım . Sabah geldikten sonra başka gelmedi .Bebiştir inşallah.Yaaa devamı geldi mi canım belki de hamiş sin dir hadi inşallah
Az daha gelmiş canım anlamadım ben adet olacağım galibaYaaa devamı geldi mi canım belki de hamiş sin dir hadi inşallah
Bende cok hafif gördüm hafta sonu tekrar denicem testi hakkımızda hayırlısıMerhabalar. Test biraz dagilmis gibi ama t çizgisinde beyaz bir netlik gordüm sanki. İnşallah gönlüne göre olur neticesi.
Bende cok hafif gördüm hafta sonu tekrar denicem testi hakkımızda hayırlısı
Senin epey bi az kalmıs hadi hayırlısıgüZel haberler alırız insallha hep birlikteAmin inşallahbenim de son 3 gün. Ama yine de kırmızılar gelmezse Eylül'e kadar beklemek istiyorum.
İnşallah ne güzel olurSenin epey bi az kalmıs hadi hayırlısıgüZel haberler alırız insallha hep birlikte
Ay o testlerden bana da yollaaaşu an belim kopuyor kasık ağrım var bide beyaz sarımsı akıntım var yoğun. Zor tutuyorum kendimi test yapmamak için. Tek umudum adet öncesi sivilcem yok ve bat bugün
1testim var onu da yarın sabah idrarıyla yapmayı düşünüyorum
Canım hoşgeldin .Inşallah sende hayırlısıyla mutlu haberi alır bizlerede verirsinİnşallah ne güzel olur
Kuzum seninki inşallah bebek.Bence sen fazla takma bu endişeyle geçen zamana üzüleceksinAz daha gelmiş canım anlamadım ben adet olacağım galiba
Canım hoşgeldin .Inşallah sende hayırlısıyla mutlu haberi alır bizlerede verirsin
Ben çizgiyi çok net görüyorum. Sağlıkla gelir insallah
Cok mutlu ettin beni cizgiyi görmekle çünkü sanki sadece ben göüryorum gibi hissediyodumBen çizgiyi çok net görüyorum. Sağlıkla gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?