Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim adetimede 8 gün var sol kasıgım cok agrıyordu dayanamadım test yaptım cok silik cıktı ikinci cizgi veya ben öyle görmek istiyorum

Merhaba Hanımlar,

Hoş sohbetinize dahil olmak istedim kabul ederseniz

İki aydır ben de yeniden anne olmak istegiyle cabalıyorum. Bu ikinci ayım yani. Pco var bende ve bat tarihim su an net değil. Bu ay ovulasyon testi de denedim. Ayin 8inde pik oldu ertesi gun de çizgiler esitti muhtemelen en geç 10unda yumurtlama gerceklesti. Pco olduğu için bundan bile emin degilim. Yine de umut hep var sözü çok uzattim, son olarak eğer ovu testleri yaniltmiyorsa Bata son 3 gün

Ya canım benim inşallah seninki gelmez.Ben kesin olcam daha olmadım ama regl öncesi geçen ay ne yaşadıysam bu ayda o.Sadece neden bu kadar göğüs agrım oldu ona hala şaşkınım .Bir tek gebeligimde olmuştu çünkü ama var bundada bir hayır diyeceğiz
Inşallah sabah senden hayırlı mutlu alırız tüm kalbimle dua ediyorum.Sabah testi yapınca etiketle ama beni kendim kadar merak ediyorum seni

Gecen ay regl bagira bagira gelmisti bu ay ses yok. Gebelige dair de bir belirtim var diyemem. İlk hamileliğimde yasadigim hiçbir şey yok su anda. Yalnızca dun pirinc tanesi kadar pas renginde bir leke farkettim. Yine de kendimi regle odaklamaya çalışıyorum. Olana sevinmek kolay ama olmayana uzulmek cok daha zor geliyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…