- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
Amin inşallah canım beklemedeyim bende inşallah ben ve isteyen herkes hamile kalır
BEnde yaptım soğan kürünü canım bakalım doktora gidince bi etkisi olmuş mu görecez
Amin canımmmm amin
Merhaba hanımlar öncelikle bebek bekleyen herkesi tebrik eder tez vakitte kucağınıza almanızı dilerim.
Benim adetime 5 gün var hem idrar hem kan testi yaptırdım ama sonuç negatif sizce 5 gün sonra adet günümde hamile çıkma ihtimalim var mı yani döllenme henüz olmamış olabilir mi ?
Tabiki olabilir canım adet olana kadar umut var. İnşallah adetin 1-2gün geçsin bir daha kan testi yap. Kanda değer tam olarak kaç çıktı?
İlki 1,20
İkincisi 0.35 çıktı canm
Günaydın diyimi Fatma sana :))))) evet Cnm çok şükür 18 haftalık olduk teyzesi kızım olucak kısmetse iğneyi ilk vurulduğum ay olmadı zatrn biliyorsun ikinci ay çift çizgiyi gördük inanamadım çok şükür Cnm rabbime .
13 gün yapabildim canım normalde 15 gün yapacaktım sonra bişeyler oldu yapamadımKaç gün yaptın canım? Benim daha 3.günüm... İnşaALLAH canım bana da anlatırsın doktorun dediklerini
Kız kan sonucum noldu? :) çatladık :)
Bu ay aspir setine başlıyorum. C-life ballı bitkisel macun da aldım ama önce aspir setini kullanayım diyorum bilemedim ikisinin de kullanım süresi 3 ay. Ara verip tekrar kullanabiliyorsun.Tercih senin güzelim. Ben de doktora gitme derim ama. Gördün mü kız türkiyede en iyi doktorlara gittim diyor. Bence evde doğal bişeyler yap.
Bunu da izle :)
Artış olmuş sonra düşmüş. Neden acaba? Şimdi adetini bekle bakalım ne çıkacak inşaALLAH tutunur bebişin
Bugün gecikmemin ikinci günü gelen giden yok testte yapamıyorum hepsini battan önce yaptım çıkmadı
Tercih senin güzelim. Ben de doktora gitme derim ama. Gördün mü kız türkiyede en iyi doktorlara gittim diyor. Bence evde doğal bişeyler yap.
Bunu da izle :)
18 ve 19 unda pik olmuştu, 18-19 ve 21 inde ilişki oldu, bugün adet oldum çokkkk üzüldüm.Kızlar bata 3 gün kaldı test negatif 24 unde pik olmuştu olsa çıkardı değil mi
Bugün erken gebelik testi siparis verdim gelirse hemen yapıcamhayırlısı canım bence de bekle braz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?