Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar öncelikle bebek bekleyen herkesi tebrik eder tez vakitte kucağınıza almanızı dilerim.
Benim adetime 5 gün var hem idrar hem kan testi yaptırdım ama sonuç negatif sizce 5 gün sonra adet günümde hamile çıkma ihtimalim var mı yani döllenme henüz olmamış olabilir mi ?

Tabiki olabilir canım adet olana kadar umut var. İnşallah adetin 1-2gün geçsin bir daha kan testi yap. Kanda değer tam olarak kaç çıktı?

kuzum ben gizem :))))) günaydın buarrada

hemen adet olmak istiyorum öbür ayı beklemek iiçin benim durum zor ama Allah ne derse o

Tercih senin güzelim. Ben de doktora gitme derim ama. Gördün mü kız türkiyede en iyi doktorlara gittim diyor. Bence evde doğal bişeyler yap.
Bunu da izle :)
Bu ay aspir setine başlıyorum. C-life ballı bitkisel macun da aldım ama önce aspir setini kullanayım diyorum bilemedim ikisinin de kullanım süresi 3 ay. Ara verip tekrar kullanabiliyorsun.

Bugün gecikmemin ikinci günü gelen giden yok testte yapamıyorum hepsini battan önce yaptım çıkmadı

Tercih senin güzelim. Ben de doktora gitme derim ama. Gördün mü kız türkiyede en iyi doktorlara gittim diyor. Bence evde doğal bişeyler yap.
Bunu da izle :)
Judy_K canım sen adetin 3. günü mü başladın soğan kürüne? Peki 20 gün yapıp testere dişli aslan pençesi kürüne geçicek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…