- 1 Şubat 2022
- 72
- 58
- 8
- 27
- Konu Sahibi yirmibesekim
Aynen öyle canım ümidini kesme ama psikolojik olarak kesin hamileyim deme vücut belirti verir adet olursan üzülürsün inşallah de ve sadece günü bekle bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olacak gibi duruyor ama moral bozmak yok doktor bi yol çaresine bakacak bakalım belki de tedavi ile nasip olacak hayırlısını istemekten başka çaremiz yokAynen öyle canım ümidini kesme ama psikolojik olarak kesin hamileyim deme vücut belirti verir adet olursan üzülürsün inşallah de ve sadece günü bekle bence
Yok negatif görmeyi istemiyorum valla bekleyeceğim adet gecikirse yapacağımİnşallah canım yaaa sen hiç test yaptın mı peki
2.5 yıl olacak canım siz?
En iyisi valla ama insan sabredemiyor bende sabredicem adete kadar en azından pazartesi ye kadarYok negatif görmeyi istemiyorum valla bekleyeceğim adet gecikirse yapacağım6 ay oldu bizim de
Benim öyle dışarıdan bi takviye değilMerhaba, hangi ilacı verdi. Yoksa spontene bir D vitamini mi aldınız. Ben Solgar ın d3 vitaminini aldım, herkes bayağı övmüş de bakalım
Umarım güzel haberler vardırMerhaba kızlar bende aynı durumdayım bu ay inşallah gönlümüzden geçen olur hepimize bnmde yumurtlamadan bu yana büyüyen göğüsler yanlarının acıması üzerine yatamamak vs .ve o günden bu yana sol kasığımda batma elle bastırınca da bir ağrı var ilk günler daha yoğundu ağrısı hatta yumurtlama sonrası başladı sol kasık ağrısı yok olmadi bir türlü akıntım bı ara yoktu kuruydum şimdi biraz başladı adetime yaklaşık 5gun kadar var bilemedim.
Bazı aylarda adetime yakın siserdi göğüslerim ve adete bı kaç gün iner anlardım adet olacağımı ama şu an azalma yok aynı dolgun ve acıyan göğüsler test yapmak istemiyorum inşallah hayırlısıyla hamile kalırız..
Merhaba henüz Adet olmadım Beklemedeyim inanın kasık ağrısı hafif hafif ve akıntı krem rengi sarı göğüsler de acıma yok ama dolgun ve büyük hayırlısı olsunSonuç ne oldu![]()
Umarım hayırlısıyla güzel haberlerinizi duymak nasip olurMerhaba henüz Adet olmadım Beklemedeyim inanın kasık ağrısı hafif hafif ve akıntı krem rengi sarı göğüsler de acıma yok ama dolgun ve büyük hayırlısı olsun![]()
Amin cnm hep birlikte inşallahUmarım hayırlısıyla güzel haberlerinizi duymak nasip olurbende de adet olacakmışım gibi sürekli arada gelip gidiyor sancılarım göğüslerim dokununca acıyor 3 gün kaldı adetime bakalım
![]()
İlk bebekmi olucak hayırlısıyla sizinUmarım hayırlısıyla güzel haberlerinizi duymak nasip olurbende de adet olacakmışım gibi sürekli arada gelip gidiyor sancılarım göğüslerim dokununca acıyor 3 gün kaldı adetime bakalım
![]()
Mutlaka bekliyorum güzel haberlerini umarım isteyen herkese rabbim saglıklı hayırlısını nasip etsinAmin cnm hep birlikte inşallahUmarım gönlümüzdeki olur sağlıkla
![]()
olursa insallah ilk artık aylardır kafaya takmaktan sıtkım sıyrıldıİlk bebekmi olucak hayırlısıyla sizin
İnşallah Hayırlısı olsun Bnmki belli olmaz çok ümitlenmek de istemiyorum Benim bu ay bu kadar umitlenmemim sebebi gıda takviyeleri ve duzneli ilişki yumurtlama döneminde ve az buçuk belirtilerde biraz farklı olunca ondan Bnm normalde önceki aylar cnm göğüsler siserdi kasık ağrısı azıcık olurdu adetime 1 hafta hepsi yok olup sessiz sedasız regl olurdum ilk gün sancım olurdu ve biterdi bu ay biraz kendimi dinleyip farklı hissedince düşünmeden edemedim ama taaabi kesin değil cnm prolaktin hormonu bazen anlık değişebilir..ona hayıt iyi geliyor diye biliyordum belki yanlıştır.Mutlaka bekliyorum güzel haberlerini umarım isteyen herkese rabbim saglıklı hayırlısını nasip etsin
olursa insallah ilk artık aylardır kafaya takmaktan sıtkım sıyrıldıgecen ay prolaktinim 39 çıktı dr. Regl 3.günü tekrar test istedi gayet iyi hiç bir sorunun yok dedi 17 ye düşmüş incir kürü yapayım dedim o da yükseltiyormuş prolaktini e haliyle arada incir ve folik asit kullanarak bebiş bekliyor hale geldim
![]()
Bende 31 yaşında yeni evli anne olmak isteyen biriyim biliyorum çok zor sıkıntılı işler yaşayınca anlıyor insan eskiden olmayan arkadaslarıma kafayı takınca stres yapınca olmuyormuş akışına bırak diye tavsiye eden Ayşegül’den bi haberiz 7 aydır yani iş başa düşünce anlıyor insanİnşallah Hayırlısı olsun Bnmki belli olmaz çok ümitlenmek de istemiyorum Benim bu ay bu kadar umitlenmemim sebebi gıda takviyeleri ve duzneli ilişki yumurtlama döneminde ve az buçuk belirtilerde biraz farklı olunca ondan Bnm normalde önceki aylar cnm göğüsler siserdi kasık ağrısı azıcık olurdu adetime 1 hafta hepsi yok olup sessiz sedasız regl olurdum ilk gün sancım olurdu ve biterdi bu ay biraz kendimi dinleyip farklı hissedince düşünmeden edemedim ama taaabi kesin değil cnm prolaktin hormonu bazen anlık değişebilir..ona hayıt iyi geliyor diye biliyordum belki yanlıştır.
En azından güzel bnmde 18 civarıydı en son 1 sene önce sonrada gitmedim yaş 37 olunca akışına bıraktık esim olmuyorsa zorlama diye..
İnşallah gönlündekini Rabbim nasip etsin cnm sanada inşallahgeçen ayki dongume göre bugün olmam gerekir bazen önceki aylarda 30 .31 döngüyu bulduğuda oluyordu son iki 28.29 döngü olunca ona istinaden hesaplıyorum bilmiyorum doğrumu düşünüyorum
Maşallah ne güzel Rabbim aratmasın.Evet benim önceki gebeliklerimde tedavi gördüm ama kendiliğinden oldu.ama bnde çok kafaya takiyordum..ondan olmadı sanırım.Daha yeni sizin olur sıkmayın canınızı inşallah alırız cnm once Rabbim olmayana versin .Bende 31 yaşında yeni evli anne olmak isteyen biriyim biliyorum çok zor sıkıntılı işler yaşayınca anlıyor insan eskiden olmayan arkadaslarıma kafayı takınca stres yapınca olmuyormuş akışına bırak diye tavsiye eden Ayşegül’den bi haberiz 7 aydır yani iş başa düşünce anlıyor insanumarım en güzel haberleri rabbimin müjdesiyle alırız
sende test yapmaya korkuyorsun sanırım ben gibi ve evet hayır tohumu iyiymiş almak nasip olmadı bi türlü aslında hamile kalmaya da iyiymiş sanırım burda okumuştum onu da bakalım bu ay da olmazsa onu içicez artık
![]()
Ben de sigara içiyorum onu da bırakmayı istiyorumMaşallah ne güzel Rabbim aratmasın.Evet benim önceki gebeliklerimde tedavi gördüm ama kendiliğinden oldu.ama bnde çok kafaya takiyordum..ondan olmadı sanırım.Daha yeni sizin olur sıkmayın canınızı inşallah alırız cnm once Rabbim olmayana versin .
Evet test yapmaya korkuyorum ya yoksa diye önceki aylarda yani 6 ay öncelerindeki adet bir iki ay geçince umutla yapıp negatif görmek beni çok üzdü yinede o yüzden bekliyeyim diyorum .Hayıti ben ersagdan aldim cnm kendim üyeyim esimede kullandım bir kaç gıda takviyesi çünkü eşim ve ben sigara kullanıyorum destek olsun diye bakalım bekliyeyim artik
Canım ilk gebeligimde Adetim Geçmişti düzensiz oluyordum aklıma gelmedi sadece pedle gezdim sanki adet olucam gibi akıntı ama onu çok anlamadım zaten hep oluyordu aklıma gelmedi ama hamileydim..Ben de sigara içiyorum onu da bırakmayı istiyorumhiç değinme bu yarama. Diğer hamileliğinde yaşadığın belirtileri hatırlıyor musun peki gerçi her hamilelikte aynı olmuyormuş
bende sanki yolculuk yapıyorum gibi bi bulantı var içimde suan yattığım yerde
kafamda kurupta psikolojik olarak beynim oyun oynamıyordur umarım ya
Ya çok iyi ben o kadar rahat durabilsem . Nerdeyse her regl döneminde kendimi kısıtlıyorum bundan sonra önemsemiycem üstüne düsmiycem diye yumurtlama gününü degerlendirince başa sarıyorum regl gününe kadar deli gibi beklemeceler falanCanım ilk gebeligimde Adetim Geçmişti düzensiz oluyordum aklıma gelmedi sadece pedle gezdim sanki adet olucam gibi akıntı ama onu çok anlamadım zaten hep oluyordu aklıma gelmedi ama hamileydim..
İkincisinde bol sivilce olmuştu tabi ozaman ki hormonlarla bir değildir şimdi üzerinden 9 yıl geçti şimdi bı tane sivilcem olur adet olurum.ondada aslında belirtim yoktu Bir gece kasigima ağrı girdi lavobaya gittik kahverengi leke gelmişti yine anlamadım adet olucam sandım.Gecikince 6 gün tesadüf test alıp ne olur olmaz dedim öyle oldu şimdi nasıl olur bilmem ki ozamanlar gençtim değişir belirtiler diye bişeyede yoramiyorum yani uzun oldu pek bir belirti vermez sadece hafif hafif kasık agrilari adet olucak gibi o kadar yani