Adete 5 gun kala test

masal17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
36
7
1
33
Adetime 5 gun var bugun test yaptim negatif cikti sonradan pozitif olma ihtimali varmi acaba ? Kesin sonucmu bu yoksa

Adetime 5 gun var bugun test yaptim negatif cikti sonradan pozitif olma ihtimali varmi acaba ? Kesin sonucmu bu yoksa
Var erken yapmisin adete 1 gun kala yaptim cikmadi ertesi günu adet günümdü ogunde olmadim ertesi günu cikmisti

Var erken yapmisin adete 1 gun kala yaptim cikmadi ertesi günu adet günümdü ogunde olmadim ertesi günu cikmisti
Canim peki belirtilerin nelerdi ? Bende bel kasik agrisi rahim bolgesinde batmalar oluyor vajinal akintisida cok ama bilemiyorum baya moralim bozuldu bugun

Adetimden 1 hafta sag kasik agrisi oldu sonra istahim kesildi hic bisey yiyip icemez olmustum adetime 2 gun kala misket kadar misket büyuklugunde camasirimda bilye gibi beyaz akinti top seklinde olarak düsün akinti camasirimda uzunlamasina durmasi gererirken pihti seklindeydi o cok süphelendirmisti bu ayin 3 kurtaj oldum üzerinden 18 gün gecti yine ayni belirtilerle karsi karsiyayim 26 marti bekliyorum gelmeyecek adet sanirim biraz kendimi biliom

Agiz kurulugu yasamistim yine aynilarini yasiyorum sadece akintim yok

Canim bende yeni ogrendim hamileligimi benimde hic akintim yok agzim kuruyo surekli ve yuzum cok kotu sivilce doldu
Ikimizde belirtileri ayni ben komple kesildi gecen ayki gebeligimde 13 cikmisti benimde yukselmisti 2 gune bir 3 marta kurtaj oldum 26 mart bat ayni belirtiler yine yasiyorum

İn
Ikimizde belirtileri ayni ben komple kesildi gecen ayki gebeligimde 13 cikmisti benimde yukselmisti 2 gune bir 3 marta kurtaj oldum 26 mart bat ayni belirtiler yine yasiyorum
İnsallahnsaglikli gebelik olur ikimizinde istrrsen bir gun daha bekle cnku bende cok asiri golge gibi cikmisti

Yaptim testi pozitif ama onceki gebeligimden kalan betahcg yavas dusuyor 3 gun once 33 idi adet 26 mart erken daha adetim 1 gun gecince ogrenmistim o golge gibi cizgiyle bu kirmizi cikio

Adetim gecerse degilmi yine gölge gibi cikacak cizgi oyle anlarim degilmi belirtiremde var ayni öbur gebelik gibi onuda 17 subatta ögrenmistim 1 ay önceydi

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
O bende de oldu 5 gün sürer normalde 3 gün sürüyor pempe sonra kahverengi şekilde 2 aydır mevsimsel yada hormonlardan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…