Var erken yapmisin adete 1 gun kala yaptim cikmadi ertesi günu adet günümdü ogunde olmadim ertesi günu cikmistiAdetime 5 gun var bugun test yaptim negatif cikti sonradan pozitif olma ihtimali varmi acaba ? Kesin sonucmu bu yoksa
Canim peki belirtilerin nelerdi ? Bende bel kasik agrisi rahim bolgesinde batmalar oluyor vajinal akintisida cok ama bilemiyorum baya moralim bozuldu bugunVar erken yapmisin adete 1 gun kala yaptim cikmadi ertesi günu adet günümdü ogunde olmadim ertesi günu cikmisti
Canim bende yeni ogrendim hamileligimi benimde hic akintim yok agzim kuruyo surekli ve yuzum cok kotu sivilce dolduAgiz kurulugu yasamistim yine aynilarini yasiyorum sadece akintim yok
Kac cikmisti betahcgCanim bende yeni ogrendim hamileligimi benimde hic akintim yok agzim kuruyo surekli ve yuzum cok kotu sivilce doldu
13 iki gun sonra tekrarlicam adetime 4 ya da bes gunum var days comfortla ogrendm bide istahim cok azaldiKac cikmisti betahcg
Ikimizde belirtileri ayni ben komple kesildi gecen ayki gebeligimde 13 cikmisti benimde yukselmisti 2 gune bir 3 marta kurtaj oldum 26 mart bat ayni belirtiler yine yasiyorumCanim bende yeni ogrendim hamileligimi benimde hic akintim yok agzim kuruyo surekli ve yuzum cok kotu sivilce doldu
İnsallahnsaglikli gebelik olur ikimizinde istrrsen bir gun daha bekle cnku bende cok asiri golge gibi cikmistiIkimizde belirtileri ayni ben komple kesildi gecen ayki gebeligimde 13 cikmisti benimde yukselmisti 2 gune bir 3 marta kurtaj oldum 26 mart bat ayni belirtiler yine yasiyorum
Biraz daha bekle canım o zamanYaptim testi pozitif ama onceki gebeligimden kalan betahcg yavas dusuyor 3 gun once 33 idi adet 26 mart erken daha adetim 1 gun gecince ogrenmistim o golge gibi cizgiyle bu kirmizi cikio
Erken yapmissin cikmazki adetib bir kac gun gecikmesi lazimAdetime 5 gun var bugun test yaptim negatif cikti sonradan pozitif olma ihtimali varmi acaba ? Kesin sonucmu bu yoksa
O bende de oldu 5 gün sürer normalde 3 gün sürüyor pempe sonra kahverengi şekilde 2 aydır mevsimsel yada hormonlardan bencehanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?